MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

gizem 5 Şubat 2008 12:18

herşey satoshi sd yüzündennn.bn ne güsel taılıodum kendi çapımda ama o dediki bana:"cadım hadi gel sende üye ol chat bölümü süper çok ii arklarım var."dedii

e bende:"ei bari hadi olalım buraya üye bişe kaybetmem:D" dedimm

işte olduk ye sewdim burayı kanım kaynadıı:D:D

hazır sözü geçmişken satoshi sd'den de bahsediim
satoshi sd çok şirindir bnm şirin gothic kızımdır.j-rock'ı bn onun sayesinde tanıdım....(bla bla bla:P)

Lethe 5 Şubat 2008 15:38

google da arama yaparken karşıma çıktı, bi süre üye olmadan gezindim ve biraz önce de aranıza katıldım..

mcersin7 5 Şubat 2008 19:16

gothic resimler hakkında tarama yapıyodum ve sitenizi gördüm görünüş ve içerik olarak farklı oldugunu anladım(sesler felan) ve biraz gezindikten sonra diger sitelere göre daha seviyeli oldunuzu farkettim.o yüzden burdayım.

tebrikler hoş bir ortam....McE

chelishki06 5 Şubat 2008 19:25

knkm saolsun:D

JuPPi_ 5 Şubat 2008 23:50

hımm msn live şifremi değiştiremiyodum googlede yazdım sizi öle buldum:))
bu arada ben alper 15 gün sonra askere gidiyorum:))

clgnturk 6 Şubat 2008 05:28

slm larr!! benm MsXLabs´la tanışmam gyet komik oldu gecenin hatta hatta şuanda sabahın beşi ve ben ilk kez pc başında bu saatekadar durdum arkdaşla sohbete dalmışım gerçi arkdaşla sohbet biteni 1 saat oldu ama giderken aklıma bi kç program takıp öle gitti bende onlardan birini ve sonuncu olan programı ararken tanıştım MsXLabs´la
her neyse siteye gelince gayet hoş hele efecklere bittim :D güzel bi site ya biraz saçmalayacğımm ama vatana millete hayırlı olsun ne diyim:)

volture 6 Şubat 2008 05:32

işte yine ben!;)
ben sanki msx le tekrar tekrar tanışıyor muşum gibi!
rüyamda bile burdayım yahu!
:D:D:D

dj_derezoN 6 Şubat 2008 13:16

seLam arKadasLar İzmirden SeLamLar getirdim:D Getirmişkende Bi ugRayım dedim:D:D

umarım bundan snra hep brlikteyiz:D:D

Saner 6 Şubat 2008 20:43

benim tanışmam okadar zor olmadı. abim girmişti buraya. bende siteyi svdim üye oldum ...

darkangel_whitehell 7 Şubat 2008 10:38

aslında sitenizi uzun zamandır dolaşıyorum bugün üye olmaya karar verdim.sitenizdeki gotik resimler süper 3 boyutlu oldugu zaman daha çok ilgimi çekiyo.

:)aslında sitenizi uzun zamandır dolaşıyorum bugün üye olmaya karar verdim.sitenizdeki gotik resimler süper 3 boyutlu oldugu zaman daha çok ilgimi çekiyo.

MeMBeRiM 7 Şubat 2008 13:16

Merhaba, adım sedat, 23 yaşındayım, kumral ela gözlüyüm, antakya hataylıyım, herzaman internetteyim çünkü hastalık oldu :P sürekli nette olmak istiyorum, herşeyi severim arkadaşlığı, gezmeyi, müzik dinlemeyi, spor yapmayı vs vs. sevdiğim müzik türü rap ve hip hop. Ben şarkılarda yazıyorum, sesimide beğenenler oldu :D inş bi gün ünlü bi rapçi olurum :) bunun için hep çalışmalarım var. Tabi bunun için bi stilimde var saçlarım uzun ama bağlamıyorum, saç bandı takıyorum, küpe takmam ( hoşlanmam :@ ) Aslında ben herkes gibi normal bi insanım :) burada olmaktan mutluluk duyuyorum, hepinize saygı ve sevgiler ....

punkrock20 7 Şubat 2008 13:18

ŞİMDİLİK GÜZEL BİŞEYE BENZİYOR DAHA 24 SAATİ DOLDURSAYDIM İYİ OLUCAKTI YA BİDE YANLIŞLIKLA BULDUM BU SİTEYİ KAYIT OL YAZIYODU BENDE OLDUM WALLAHA :wiggle: İYİ YAPTIMMI BİLMİYORUM BENCE GÜZEL OLDU DİMİ ARKADAŞLAR NEYSE YETER HERKESE KOLAY GELSİN

eysan 7 Şubat 2008 17:31

ben bi program ariyordum tesadüfen buldum hemen üye oldum

volture 7 Şubat 2008 17:42

TIKLA!
işte böle bi gece de tanıştık msx ailesiye...
biss başıboş gesip tozarkene msx sahip çıktı bisse!
:):):)

everbystander 7 Şubat 2008 18:11

Merhabalar,
Adım Apo Arkadaşlar kıcasa Abdurrahman derler : ) ( sadece şakaydı )
Adım murat
bu site ile tanışıklığım 3 sene öncesine dayanıyor. bir arkadaşım sayesinde oldu. ( kendisinin üye adını bilmiyorum) ben bu siteye ara ara geliyordum ama üyelik almış olduğum bugünden Sonra daha sık gireceğim kesin.

şimdiden herkeze iyi eğlenceler,

semira 7 Şubat 2008 22:51

:) çok teşekkür ederim aslında aylardır misafir olarak sitenize dolaşıyordum.takip ettiğim kadarıyla çok hoşuma gitti üye olmak istedim.umarım sizde benden memnun kalırsınız
(yn):cl::wave:

tUuce91 7 Şubat 2008 23:18

hmm güsel bi soru:D ben valla japonlarla ilgili bişey araştırıodum öle tesadüfen burayı buldum:D
sonra hoşuma gitti ve üye oldum^^
çok memnunum bu siteden iiki varsın MsXLabs;)

gölge35 8 Şubat 2008 13:00

müzik bize nefes aldırdı,yine o müzik bizi msxlabs 'la tanıştırdı..inş daha da büyük başarılara imza atmak dileğiyle.
sevgiler saygılar...

vilya 9 Şubat 2008 21:29

2005 yılıydı sanırım yanlıs hatırlamıosam :) aaah aaah ole iş yerinde sıkılıpta bu nemis ki diiip tıklayıp baktıım akabinde ve detayında hatalara düşüp unuttuğum site :)

artık üyeyim yine :)

herkese selam eder küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden(!) öperim ;) mucxki

kralkurtbas 9 Şubat 2008 23:56

aradığım bir program sayesinde tanıştım sitenizle.sitenizin içeriği gayet güzel..ama bence sitede çok fazla hantallaştırıcı şiyler var siteniz dahda hızlı olabilirdi.bu kadar süslemeye gerek yoktu.ama genede teşekkürler..

kaan35 10 Şubat 2008 03:01

Flashlara ve şiirlere düşkünlüğümle tanınırım yine bişeyler ararken yolum sitenizden geçti.Aktif olamadım hiç buda benim gafım.Nickim erkek ismi ama bayanım resim bölümünüze,flash,msn bölümünüzü çok seviyorum.Dizaynınıza hastayım zaten.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.

wwdeniz 10 Şubat 2008 16:04

merhaba.. aslında bır tesadüf dıyebılırım sıteyle karşılaşmam.. şuan ılgılendığım konu (çoklu msn açma)..bakınırken uye oldum ama beceremedım bırturlu :)..yanı heryerde herşeyı beceremıyceğımıde öğrenmış oldum bu sayedede...:$..nasıl ındırebıleceğım konusunda bana yardımcı olursanız sevınırım...tşkrlr şimdıden...ben takı tasarımı(kuyumculuk)....işiyle uğraşıyorum.saygılar .Denız.

PuFFy_cb 10 Şubat 2008 16:19

Herşey 1995 yılı 20 haziran akşamı başladı anamın karnından fırladım :D iyi kötü geldik buralara adım Esra 13 yaşındayım böyle küçük görünfüğüme bakmayın gören 15 sanıyo :D ikizler burcuyum,abim ablam kardeşim ve benle birlikte 4 kardeş oluyoruz :D ne kadar alakasız bi ayrıntı :D neyse ben fazla saçmalamadan anlatayım çok oldu üye olalı ama ilk defa mesaj yazıyorum XD rock rap karışık dinlerim metal severim j rock az buçuk dinlerim,satoshi_sd nin kardeşiyim,neyse bu kadar bol bol teşekkür edin haa :D

bluegirl_14 10 Şubat 2008 17:02

bi 29 temmuz güNüü teSAdüfenn rastLAyıverdim bu siteeyee ... İİki rasstlamışım :)

royalrock 10 Şubat 2008 19:26

daha yeni buldum bugün bi resim ararken tıkladın bi resme bu site çıktı bi bakiim dedim üye oldum şuanda siteyi geziyorum yorumlara göre güzel bi site bakalım nasıl

journey 10 Şubat 2008 20:49

ben yaklaşık 1,5 senedir misafir olarak takip ediyordum msxlabs ı. bir ara üye olmuştum ama ne yazık ki uzun süre login olamayışımdan dolayı üyeliğim iptal edildi.

şimdi yeniden aranızdayım,
keyifli forumlar..

pro8181 10 Şubat 2008 23:49

DÜZCEde yaşiyorum .kendi halinde bir insanım.bilgisayar ve çep telefonuyla uğraşmayı severim.hayatımdan memnunum insanları severim.sakin ve alçak gönüllü biriyim.siteyi çok beğeniyorum nasıl vakit geçtiğini anlıyamıyorumherkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum..

DÜZCE li

msn_ifade 11 Şubat 2008 10:23

ARKADAŞLAR BU SİTE MANYAK BİŞEY YAW :D

thampich06 11 Şubat 2008 18:49

benim sizlerle tanışmam severek dinlediğim rapler sayesinde oldu. dinlediğim parçalarda sitenizden indirildiğine dair bir yazı vardı oradan adresinizi aldım. kendi kendime düşündüm ki eğer böyle parçalar o siteden indiyse orada daha güzelleri vardır die düşündüm ve aranızda olmak beni mutlu etti!..

The Unique 11 Şubat 2008 22:40

MsxLaBs'la Msn İfadeleri İçin girmiştim :)) o günden sonra çıkamadım:inlove: :D

TALİP 11 Şubat 2008 23:37

merhaba dünya ya barışı isteyen bağnazlığa sapmayan tüm fikirlere saygı duyan tümforum üyelerine tekrar merhaba . kendi anlayışım şudur

hararet nardadır sacda değildir .
keramet baştadır tac,da değildir .
ne arar isen kendinde ara .
kudüste , mekkede .hac da değildir .

piskopat 12 Şubat 2008 02:35

herkese merhabalar .....''!!!!!BİR RADYO PROGRAMI DİNLİYORDUM (ZKC) bilenler anlar ne demek istediğimi bir şiirden bahsediyordu sunucu bende araştırırken tesadüfen buldum ( ki tesadüfe inanmam ya bakalım neler olacak) :)

balikizmir 12 Şubat 2008 13:31

Merhaba

Ben cep msn yüklemek üzere site ararken karşıma ansızın geldi fakat derdime çare bulamadım belki bu sitede bulabilirim gibi geliyo bana nokia 6125 telefonuma az kontur giden bir msn yüklemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim bundan sonra beraberiz.

C0mPuTeR 12 Şubat 2008 13:51

M0dErAtÖr C0mPuTeR OLARAK GERÇEKTEN SİTENİZİN GÜZEL OLDUĞUNU BELİRTMEK İSTERİM.GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ, ALAKA VE ÇALIŞMALARINIZA TEŞEKKÜR EDERİM.AYRICA MSXLABS'IN , DEĞERLİ ÇALIŞANLARIN ,ÜYELERİN VB... BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...

Alıntı:

balikizmir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 935413)
Ben cep msn yüklemek üzere site ararken karşıma ansızın geldi fakat derdime çare bulamadım belki bu sitede bulabilirim gibi geliyo bana nokia 6125 telefonuma az kontur giden bir msn yüklemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim bundan sonra beraberiz.

KARDEŞ EĞERKİ HATTIN TURKCELL VE TLF'NUNDA MSN'Yİ DESTEKLEYEN TELEFON İSE "MSN YAZ 7777"'YE GÖNDER...DETAYLI BİLGİ:Servisler - Turkcell

GOOLM 12 Şubat 2008 16:03

formu yapan ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler aranızda olmaktan mutluluk duyar ve herkese güzel ve başarılı paylaşımlar dilerim allaha emanet olun ][Q§£][£fsan£06

buket26 12 Şubat 2008 19:13

merhaba ben buket.forumla nasıl tanıştım kısaca anlatayım:)bir program arıyordum o sırada bu foruma denk geldim ve tanımış oldum:)yeni geldiğim için pek bilgim yok ama güzel bir siteye benziyor.oluşturanların ellerine sağlık;)

barutkokusu 12 Şubat 2008 22:09

teşekürler herkeze siteyi tesadüf üzeri buldum blgs fazla bilmem sizlere yardımcı olamazsam şimdiden özür dilerim bana yardımcı olursanızda çok sevinirim:) hoş vakıtler geçirmek dilegiyle.

fenomennnnn 12 Şubat 2008 22:38

Mrhb Ben Selahattin Zonguldaktan. Sitenizle tamamen tesadüfen tanıştım. Msn ifadeleri ararken rastladım. Siteniz gerçekten de çok güzel. https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/hi.gifBu siteyi yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

mogol 13 Şubat 2008 14:25

Merhaba ben mogol izmirdeyim internetsiz hayat düşünemiyorum misafir olarak uzun zamandır konu lara bakmak için girip çıkıyordum herkese saygı ve sevgiler.

gece mavisi 13 Şubat 2008 16:08

bu siteyi bir arkadaşım önerdi,önce üye olmayı düşünmemiştim ama sonradan arkadaşımın anlattıklarıyla üye olmaya karar verdim...site bence harika...tam anlamıyla mükemmel,hazırlayanlara teşekkürler...

Krush 14 Şubat 2008 10:20

Msx Smf halini biliyorum :noangel:

Misafir 14 Şubat 2008 10:25

cnm sıkılıodu yine bi kış akşamı akşam dediysem gece2:D karanlık resimler arıyodum karşılaştık keretayla işte ne olsun ogün bu gün beraberik:D

rosy48 14 Şubat 2008 10:48

SLMLAR BEN ROSY SİTEYİ TESADÜF BULDUM ÇOK GENİŞ VE ARADIĞIM HER ŞEYİ BURADA BULDUĞUM İÇİN ARANIZDA OLMAK İSTEDİM SAYGILAR

asos 14 Şubat 2008 16:50

bnm kısaca adım asos..bn bu siteyi bir arkadaşımdan öğrendim..sitenin çoq güsel olduunu soledi üye ol dedi..bnde üye oldum ve şimdi burdayım..=)

frekansım7989 15 Şubat 2008 04:30

slm frekansım7989,merakla başladı tanışmam,vazgeçilmez oluca üye olmaya karar verdim.emeği geçen herkese tşk. ler.

ateistanbul 15 Şubat 2008 16:11

bi cok forum gezdim ama burası bana ilginc geldi ondan takılıorum...

big_printer 15 Şubat 2008 16:52

her hangi bir yerden duymadım, sadece bir ilaç tarifini okurken, ingilizce bir kelime gecti onu arattım, bu sitede gösterdi o kelimeyi okudum, hoşuma gitti vede üye oldum, 34 yaşındayım hukuk alanındayım..

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:D(H)

burak99 15 Şubat 2008 17:21

yeni üye

slm ben aranıza yeni katıldım bu konuları gördüm ve çok sevdim saygılarımla yeni üye

Nationalist 16 Şubat 2008 21:11

programlamayı araştırıyordum site çok ilgimi çektive daha çok paylaşım için bu siteyi seçtim.
saygılar

deniz kizi 17 Şubat 2008 00:48

sevgilim bana deniz kızı derdi...hastanede kalp ameliyatı oldu..Sevgililer gününde komaya girmiştiBir gün sonra ölüm tehlikesini atlattı..yani dün..Bugün daha iyi.o yüzden çok mutluyum.Komadan çıkmakla bana en güzel sevgililer günü hediyesini verdi..Bende ona hastaneden çıktığında maillerine baktığı zaman Deniz kızı resmi görsün istedim..çok hoşuna gideceğini biliyordum..o yüzden deniz kızı resimleri ararken tesadüfen girdim bu siteye .çok hoşuma gitti ve üye oldum

Saat: 06:14

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık