![]() |
İNTERNET HARİKASIN ÇOK SEVDİM SENİ İnternete girdim bunak dediler Git evinde otur salak dediler Öğrenmenin yaşı yok bilemediler Sanal alem sana sözüm kalmadı Yaşım elli dedim bunaksın dedi Onbeşliğim dedim görmek istedi Herkesi kendileri gibi belledi Sanal alem sana sözüm kalmadı Bir klavye bir mönütör birde mikrofon Bir de web camı var gel sen dediler Sanma ki sanalda insan bir değer Küfürler hakaretler beni kahrederler Ellibir yaşında öğrendim seni Ele verme sanal bilmesinler beni Yazayım ben sana sevinçli dertli Harikasın internet sevdim ben seni DÖNER TEMÜR ÖZEKE |
Notlar notlarımı tutmalıyım aslında özellikle bu günlerde günlüklerimin bir köşesine yazmak için unutmamak için ayak izlerini sesleri seslerini düşündüklerini notlarımı tutmalıyım aslında savsaklamadan yüreğimi ve içimde hissederek yüreğini anlatmam gerek sana düşündüklerimi necmi dayan |
Gidemezsin!!! Yalnız gecırdıgım gecelerı sana nasıl anlatabılırım yatagımda kıvranırken senı dusunmek olduruyor benı ama caresızce bır haykırıs ıste benı yıyıp bıtırıyor bır mum gıbı erıtıyor...... golgenın hep pesındeyım gıdemezsın boyle bıtıremezsın herseyı sana ne kadar kolay ve basıt gelıyor her sey ama sevgımı boyle yerler onune seremezsın.. bu gece havamda degılım ıste bulutların arasında gozyasları dokuluyor sensız bır suprız yap gel ıste ozledım senı kar tanesı ol kon dudaklarıma bır ruh ol gel butun bedenımı sar.... Umarım begenırsınız gıden bır sevgılı ıcın yazdım artık hayat daha agır basıyor benım ıcın... Lanetlı ask lanetlı bır ask bu aslında ne bır sevgı nede bır duygu var sadece ıhanet ve aldatmaca dolu bır cınayet aslında korkuyormusun askın gercek yuzunden hayalet gıbı bır yandan bır yana dolanırken beynım orumcek aglarlıyla doluyor haydı sende sarkını soyle nasıl terk edılısler yasandı askı neden yarım bıraktın dıye yuregım nefret kaderım kusmus sevgıye donde bak ne yaptın aslında bana nefret cehennemı her yerde donusu olmayan bır maceraydı bızımkısı ve perde kapandı seyırcıler oldu belkıde.... Mahşerdeyim!!! Senı sevmenın sebeblerını unutmustum gulusunu bıle dusunmuyordum neden cıktın karsıma... ölüyorum mahserdeyım bedenım ayrılmıs cehennem atesinde hatırlamıyorum anlamıyorum neden terk ettın gıttın sımdı donmek ıstıyorsun ardında acık bır kapı bıraktın sankı sımdı anlamı olurmu renklerın hepsı bırbırıne karısmıs hatıralar bıle yanıyor alev alev... gulusunu dusunmuyorum artık hatırlamıyorum anlamak ıstemıyorum nereye gıttıysen orda kal bır mazı yada bır anı bana yenıden acı verme sakın... Benide al !! Tukenecek neyım kaldı uykularım cırıl cıplak bu nasıl ask bu nasıl sevmek boyle benıde al gıttıgın yere sensızken nefes almak bana haram gelıyorum ıste olumu bıle goze aldım... utanırım belkı soylıyemem belkı kelımelerım yetmez alısamam belkı yokluguna ama yetmıyor yalnız hayeller tukenecek neyım kaldı uykularım cırılcıplak bu nasıl ask bu nasıl sevmek boyle.. son arzumdur bu belkı belkı goremem belkı dokunamam tenıne son kez ne olur al benı yanına , her nereye gıttıysen... |
Bir son için yaşamının en güzel yerinde vurdular onu kaydı gözleri kirpikleri onsuz kaldı kırlangıçlar indi tepetaklak gök yüzünden yolculuk ne tarafa diye sordu azraile tekneler sallanıp duruyorlardı kıyıda rüzgâr uygundu suyun akışı gibi akışı gibi kanın su da necmi dayan |
Evimden uzaklarda dalgalar vurur sonun kıyısına yakın ince bir dal sis olur süzülür içime sana sır kalbim anlatamam suskundur ay ışığı kavgasızdır gözlerim gibi turuncu ufuklarda yalnızdır necmi dayan |
http://img509.imageshack.us/img509/4177/silemcn9.jpg aşk iimkansızlıktır....... seni sewdimm sen beni daha çok sewdin.. sana baktığımda bana olan aşkını görüyordum yaşadığın heyecanı ellerimi tuttuğunda hiç bırakmak istemediğini sonsuza kadar beni istediğini görüyordum.. her şarkıyı benim için dinlemen sadece ben mutlu olayım die yağmurda sırılsıklam olman sadece beni görmek için saatlerce karlı hawada penceremin önünde beklemen we benim sana werdiğim hiçbişey yokken 'olsun ne olursa olsun ben seninim' demen anlatıyordu aşkını.... oysa bende sewiyordum seni çok sewiyordum... en çok senin yanında mutluydum haçbişey umrumda değildi yanındayken ellerimizin ayrılmamasını bende hiç istemedim söz werirken bunun için en içten söz dedim... seninle wız gelirdi dünya bana.. ama sen bilmiyordun!! bukadar sediğimi göremiyordun çünkü göstermeme fırsat yoktu senin bana werdiğin aşk ikimizede yeterdi.... sana aşık olmama bile izin wermedin okadar sewdin ki aşık olamadım sana biliyordum hep beni sewdiğini beni düşündüğünü ben aramasamda senin arayacağını biliyordum ben gelemesemde sen bana gelirdin...... sonra durdun sustun.. ne oldu hiç bilemedim hiç anlamadım!! we sen öylesine çekip gittin..... hiçbişey söylemeden hiçbişey sadece gittin..... we işte ben o zaman sana aşık oldum.... sen bana uzaktın sen bana imkansızdın sen benden kaçıyordun sen beni sewmiyordun.... we ben sana aşık oldum!!!! zaten aşkta bunu sewer en acı olanı............... |
Aşk!! benmişim derınlıklerde kaybolan aska yelken acıp sonra kaybeden sımdı ne degıstı boyle hep hayal kırıklıkları doldu bıtmez bu acı ıcımde sancı gıbı cıkartmak ıstesemde dusmuyor ıste canım yanıyor ama suskunum denızler kadar adım attıgım sokaklarda sensız tıtrıyorum belkı usuyorum ama ıstanbulda kar var halen sımdı her bırı dokuluyor tel tel saclarıma bembeyaz ve yaslanmıs bır kalp ıcınde benden calınan zaman sana mutluluk olarak donsun ben kendımden vazgectım ıstanbul benden vazgectı ıste.... goz yaslarım dokulurken donuyor sevdıgım her sey gozumde bırer bırer kayboluyor sımdı anılar var sadece gecmısın o mutlu anıları elım kolum baglı kalbım nasırlı ve beynım surgunlerde sımdı...,, bunun adına ask dıyorlar acı cekeceksın ve bırınden bırı terk edecek sevgı bu mu ask bu mu acaba dıyorum yalnzıım ve usuyorum belkı bugun belkı yarın olum tek yol huzuru orda bulurum yada sonsuz bır azaba dogru yola cıkarım kımbılır... umarım begenırsınız... |
Sen ki, kaç yangından çıkmış yaralı bir yürek, ne acılar görmüş gözlerin kaç kere ağlamış sebepsiz kuytularda bir bana ağlamak mı zor geldi sana. İsyanlar ki ; yüreğinin kişiliği asi senin bir benim için mi karşı çıkamadın hayata. Korkmazdın hiç bir şeyden korkaklığı kendine yakıştırmazdın da bir beni sevmekten mi korktu yüreğin. Neydi beni sende sevilmez yapan. Seni koşulsuz sevişim mi, utanmadan saklamadan gözlerine baka baka seni seviyorum diyebilmem mi? Vazgeçemediğim için mi senden bu olmayışlar hiçe sayışlar. “Nasıl olsa” mı benli cümlelerinin başı hep. Sensiz olamadığımı bilmen mi benden kaçışın hep yanında olduğumu bilmen mi. Neden bu gidişin benden ben hep beklediğim için mi? Bir anlamı varmı beni sevmeyişinin. Ellere gitmek isteyişin neden? Neden benden kaçışın bir ben mi ağır geldim sana. Bir benim sevgimi taşımak mı zor geldi sana. |
Anne benden bır seyler öluyor anne cocuklugumdan benlıgımden bır seyler yıtıp gıdıyor mutluluk bır oyuncak gıbı kullanılmak nasıl bır duygu bılırmısın anne ıste kukla gıbıyım sahıbım kım ve ıpler kımın elınde ask bır masaldı geldı gectı sevenı ben zalımı sen bır kalemde oldurdun ve gıttın anne canım yanıyor sokaklar haykırıyor ve yalnzılık ıcımde bıtmeyen bır azap sessız kaldırımlarda dusunuyorum sımdı ask ıhanetmıs demek ve anne ben her sevdıgımde bır kez daha dusuyorum bu kaldırımlardan gozlerım kör ama kalbım acık ıste en buyuk ahmaklıgım sevmek oldu sımdı oluyorum be anne nefes almak bu kadar zormu anne boguluyorum derın okyanuslarda bır tatlı gulusu yeterdı benı mutlu etmeye ama olmadı anne bu sehır gıbı gulumsemelerıde sahteymıs derınlıklerde kayboluyorum savruluyorum gecenın yalnızlık kokan sessızlıgıne varlıgana dokunmak ıstıyorum anne ama olmuyor canım cok ama cok yanıyor anne.... Umarım begenırsınız.... |
http://img216.imageshack.us/img216/2821/vazgecme1qw8.jpg Aci cekmenin sonu yokmus anladim. Yaran bir yerlerde surekli kaniyor. Yarali olan nerelerim varsa hepsi bagiriyor aciyla "yardim et" diye. Hicbir sey yapamiyorum. Elim kolum bagli. Tipki ayriligimiza engel olamadigim zamanki gibi. Hicbir sey soylemeden gidilmezdi ya aslinda. Sen gittin! Beklide buydu dogru olan. Bir seyler soyleyip de gitsen ne degisecekti. Son ve anlamsiz birkac cumle. Olmadi, yapamadim yada seni hak etmiyorum gibi acima tuz basacak sacma sapan birkac cumle iste. Iyi oldu iyi. Iyi ki hicbir sey demeden gittin. Boylece daha degerli hissettim kendimi. Kiyamadi dedim. Cesareti kirilsin istemedi dedim. Gozlerime baka baka gidemezdi, belki vazgecer kalirdi, kalinca da yapamazdi dedim. Belki daha buyuk anlasmazliklar, kirginliklar yasardik, belki de nefret ederdik bir gun birbirimizden, dusman olurduk, iyi oldu boylesi dedim. Hakliydi dedim. Sevginin dorukta oldugu bir anda cekip gitti, askimiz hic bitmeyecek dedim. Avuttum kendimi. Donmen icin umut biriktirdim gonlumde. Bir gun hicbir sey soylemeden doneceksin diye her gun biraz daha umit ettim. Yasayamadigimiz binlerce hayalin ozlemiyle donecektin bir gun bana… Dokunamadin hic bana askla. Ve dokunamadim sana ayni tutkuyla. SimsIki sarildigimda sana karsilik veremedin bir kez olsun. Sen sarildigindaysa ben geride durdum hep. Karsilikli ve icten sarilmalara ozlem doluyuz. Bunun icin doneceksin bir gun… Her opmek istediginde beni cevabi sacma olan sorularla bunalttim seni. Ve ben her opmek istedigimde seni cesaret bulamadim. Her seyi bir kenara birakip doyasiya opemedik birbirimizi. Bunun icin doneceksin bir gun… Ozleyip her telefon actigimda sana kisa ve soguktu konusmalarin. Sen her ozleyip aradiginda ise mutlaka altinda bir sey aradim. Birbirimizden ote koy yoktu, anlayamadik. Ozlemi dindirecek bir konusma bile yapamadik. Bunun icin doneceksin bir gun… Beraber aglayamadik. Kosamadik el ele sahillerde. Izleyemedik gunesin dogusunu, batisini. Yagmurda islanamadik. Beraber uyuyamadik uyanamadik. Oyle cok sey yapamadik, oyle eksIk kaldik ki ozlem doluyuz. Yasamak gibi olmekte seninle olmali. Sensiz yasamaya mahkum etsen de beni, sensiz olmeyecegim. Hic olmazsa seninle olmek icin bekliyorum seni. Iste bunun icin doneceksin bir gun geri… |
| Saat: 19:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık