![]() |
merhaba ben hakan. msn çoklayıcıyı arattırdım google dan karşıma bu adres çıktı. baktım şekil olarak felan tam benlik. yani kalite.... :) ben kaliteyim ama bu nasıl bende olmaz dedim ve işte üyeyim. ha bi de burdan benim mesajlarımı okuyanlar bana yardım ederlerse sevinirim. bu siteyi tam olarak tanımak istiyorum. mesela msn nin yeni sürümünü istiyorum. help me please... sevgiler site sakinleri... karayagiz. |
Herkeze merhaba arkadaşlar.Öncelikle burayı msn discovery live ile yaşadığım sorunların ardından önceden msndx deki hiç rastalmadığım uyarı penceresindeki adresten buldum.Siteyi açıkçası çok detaylı inceleyemedim ama gördüğüm kadarı ile bana yeter ve artar bile.Güzel paylaşımlar için yardım almak ve yardım etmek için burdayım.Herkeze tekrardan merhaba :) |
ben googLe da bişeLer arattığım zaman hep qarşıLaşıyodum ama dün bi arkadaşLa konuştuk rapper bi kıs arkadaşLa buranın ii bi rap siteside oLduunu söLedi bende hep karşıLaşıyorum saten o siteyLe bi üye oLim dedim ahanda öle geldim buraya faLLama :D |
crazydevil ben =) güzel bi forum umarım tüm userlerinize boş oldugum sürece faydam olur.. :S |
çok teşekkür ederim ama benforumlardan pek anlamam bu sitede neler yapabilirim nasıl katkıda bulunabilirim bilmiyorum bende teşekkür ederim ama bilgilendirirseniz bende bir şeyler çabalarım merhaba ben mutlu bunları yazmayı unuttum ben de bir üyeniz sayesinde katıldım siteye |
ben burayı google den tesadüf buldum ve ilgimi cekti bi girdim daha cıkamadım :) ama site biraz yavas gibi geldi sanırım sitenin temasından kaynaklanıyor gibi anlayamadım tam olarak |
arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum aslında msn plus arıyordumve burda oldugunu söledi giridm gercekten arıyabilnecek her şey bu site vardı ve her şey cok profesyonle bundan dolayı sizide tebrik ederim üyelerinizi gayet memnun edebilcek bir kapasitede sizinle tanıştıgıma memnun oldum ben daha cok rapr&bve hiphop takılırım modern dans ile ilgileniorum(breakdance) üniversiteliyim falan filan işte .... :D |
mrb ben kader bu siteyi tesadüf buldum çok yalnızdım dozt arıyordum açıkçası inş benim için iyi olur konuşmaya ve dosta çok ihtiyacım var yalnızlık çok kötü bir şey kimseye vermesişn |
Windows Live Messenger için pact yapacak program arıyordum msxlabs buldum bayağı faydalı oldu hepinize teşekür ederim.............:) |
ben bu siteyi bi arkadaşım tafsiyesi üzerine üye oldum ve gayet muhteşem şeylerle karşılaştım bütün herkese başarılarının devamını dilerim |
| Saat: 18:58 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık