MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

ebru 17 Şubat 2008 02:00

merhaba arkadaşlar ...program ararken bu siteden cevap geldi..girdim çok açıklayıcı bilgiyle karşılaştım..sadece aradaığım değil tüm konularda ki açıklamalarınız çok güzl..emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler

RicKy41 17 Şubat 2008 17:10

Nasıl tanıştığımızın ne önemi var. Tanıştık işte :P

husgarna 17 Şubat 2008 21:36

slm ben ufuk manisadan ben bu siteyi internette msn ile ilgili biraz bilgi almak için dolaşıyordum birden karşıma çıktı ve biraz göz attım üye olmakta fayda ola bileceyini düşündüm ve oldum bişmanda deyilim hani ama sizi işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla ziyaret edemiyorum kusura bakmayın üyeliğimi iptal etmezsseniz sevinirim sevgiyle ve saygıyla kalın allaha emanet olun...

qisem 17 Şubat 2008 21:43

bi arkm önrdi bu stei cok hsma gtti:Dgayet hoss...

powerlowe_01 18 Şubat 2008 04:32

yaklaşık 1.5 yıldır zaten iyeydim fakat uzun süre giremediğim için üyeliğim iptal oldu ve bende yeni bir üyelik yapma kararı aldım ve aranızdayım arkadaşlar herkese selamlar

ersin52 18 Şubat 2008 05:28

indir.com da pıroram arakem buldum messengerDiscovery live pırogramını indirdim ve şimdide buradayım inşallah iyi olur hepimiz için

Leimmi_Maki 18 Şubat 2008 12:15

arkadasim Nita [JingurruBerru] onerdi.
yazliktan tanidiim bir arkadasim.

fatih_38840 18 Şubat 2008 16:39

benı bu sıteye baglayan tek sey rap ben aslında motorcuyum marmarısten bı kac delı bı araya geldık bı grup olusturduk e rap e de ılgımız olunca rap bızım ısımız oldu artık ve bu rapla bırlıkte ılerleyelım dedık yakında album cıkıcak o zaman dınlersınız bızı

Kal El 19 Şubat 2008 11:10

Öncelikle Herkeslere kucak dolusu slm'lar...Bir birlisayar şirketinde çalışıyorum tabii vaktimin çoğunluğu internette geçiyor.Arada gerekli bilgilere ihtiyacımız oluyor Google sağolsun bize yer yol gösteriyor.2 ay önce kafama takılan bir kaç soruyu google abiye sordum o da bak koçum ilerde sağda koccamann bir yapı var kapıda MsxLaBs yazıyor ordan gir 1. kattan öğrene öğrene çık dedi şimdi girdim içeriye inşallah yavaş yavaş çıkacağız yukarılara...

MasRoxanne 19 Şubat 2008 11:35

ablam sayesinde

kucuk_seytan 20 Şubat 2008 09:53

Ben KuCuK SheYTaN siteyi internette gezerken buldum sans ya çok sevdim vallla görsellik saten çoq muhteşem tebrik ederim bu siteyi yapanlara gönüllerine sağlıkkkk :)

rabish_4 20 Şubat 2008 16:33

cok sevdiqim bi amca tavsiye etti saoLsN programLarı burdN indr sorun cıkmZ fLn dedi kaydoLdK iste... tarama fLn vr ya ii oLms vaLLa yapanın eLine saqLık ;)(H):smiley32:

deltroit 20 Şubat 2008 19:21

msxlabsa msn eklentileri ararken rastladım ve bi daha kopamadım ne ararsam var..:Dsiteyi kuranada moderatörlerede çok teşekkür ederim.Yalnız bn knight online manyağıyım bu konuda bana yardım edebilcek yada benim yardım edebileceğim konularda bana ulaşın msnim görünüyo herkese kolay gelsin

the_pretty 20 Şubat 2008 21:25

bir dost sayesinde

Kardesh TR 20 Şubat 2008 21:39

Ya abi geçerken uğradım misali ;)

Eski üyeliğim vardı her şeyini unuttum:)

Bende eski forum indexlerini saklıyodum bi baktım bu var..Bende bi bakim dedim öyle işte gelidk bakalım ;)

Hadi herkese ii forumlar..

adem38 20 Şubat 2008 21:46

merhaba
ben zaten kayıtlıydım size ama uzun zamandır giremiyordum
ben kayseriliyim ,adem ismim mobilya magazasında satışlara devam etmekteyim :)).
Fırsat Buldukça Gelecegim .
Teşekkürler Kolay Gelsin.
:)

gokhan____ 21 Şubat 2008 04:52

Ben q00qLe de qezinirken farkLıLık (MSn) :)ararken sitenizi buLdum. Bayadır üyeyim (gokeray)bu kuLLanıcı adını Yeni aLdım. İLqinize Teşekkür Ederim :) Harika 1 site Tanıdıqım Herkese tavsiye Ediy0rum____:D

JiN_NyU 21 Şubat 2008 14:36

adi: jinu tony [Jin nyu]
kusen erika geti vedi ama turkce ii deir ogrenikioum bekireyin biras

asstenn 21 Şubat 2008 18:52

Anlasana...!

Hani yüreğini bölümlere ayırırsın yaa...!
Kimi bölümlerde hüzün vardır..,
Kimi bölümlerde sevinç..,
Ve öyle bir bölümde vardır'ki..!

Orada özlemlerin orada hasretlerin vardır..,
Ve özenle sakladığın özel'in vardır...!

Sabırla geleceği an'ı beklersin..!
Düşünsene o gelmiştir ve artık iyi olma zamanıdır..!
İşte sana nedenim anlasana..!
Kenan Sayın

ikbalin 21 Şubat 2008 19:05

merhaba
ben mavi resimleri çok severim yada güzel olan herşeyi bütün güzellikler burda sanırım dönüp dolaşıp buraya geldim ;);)

asx09 21 Şubat 2008 22:12

burası çok güzel biyer keşke daha önce gelseydim

darklive 21 Şubat 2008 22:21

bende sağolsun ablam sayesinde tanıştım iykide gostermiş bana :cl:

asivetutku 22 Şubat 2008 10:58

Herkeze selamlar...
Ben Balıkesir'den Sadık bir kul işte... daha önceden biliyordum siteyi ama kayıt olmak bugüne nasipmiş...emeği geçenlerden allah razı olsun ara yüzleri efenkleri çok güzel...Selametle...

karaprens 23 Şubat 2008 14:07

ben msxlabs.org a msn ile ilgili proğramlar ararken rastladım içeriği ve forum kısmı çok hoşuma gitti ve üye oldum

the_pretty 23 Şubat 2008 14:49

kankam sağolsun

ahmettas13 23 Şubat 2008 15:05

tamamen tesadüf sisteme girişim.:D ama harika bir yer.kullanımda arasıra zorluk yaşadım şifrede ama sanırım bunuda çözdüm. arasıra değil sık sık giriş yaparsam şifremi unutmuyorum:$ emeğinize sağlık herşey çok güzel ve renkli. elbette karanlığın maviside güzel. çalışmalarınızda başarılar.kucak dolusu sevgiler....;)

tekinfsm 23 Şubat 2008 15:15

msn mesenger ile ilgili bir program arıyordum kısa zaman daha öyle bazı arkadaşların ki gibi yıllar geçmedi daha bende ama baktım ki okyanus olmuş burası bende bir damlası olurmuyum diye daldım şimdi anasayfam msnden önce açtığım bir yer hepinize çok teşekkürler saygılarımla

joelrebel 23 Şubat 2008 15:44

Gece 03.15 civarları, ansızın uyanmıştı. Bir bardak su içti. Pencereye yanaştı, perdeyi yavaşça araladı. Dışarıdaki sokak lambasına gözü takıldı. Öylece sessizce çevrenin bir parçası oldu.

Birden irkildi, aklına ne geldi, kim geldi bilinmez. Bir sigara yaktı, pencereyi kaplayan dumana bir şeyler karaladı. Ne yazdı, ne çizdi bilinmez…

Arkasında bir gölge belirdi, korktu dönüp bakamadı. Sessizce bir şeyler mırıldandı. Ne dedi, ne demeye çalıştı bilinmez. Cesaretini topladı döndü arkasını. Ama yine geç kaldı, gölge çoktan kaybolmuştu. Saatin ‘tik tak’ sesleri beynini kemirmeye başladı birden. Duvarlar üzerine gelmeye başladı. Ağladı, hıçkırıklara boğuldu, kimse duymadı…

Dışarı çıktı, sokaklarda dolaştı. İnsanlardan kaçtı, evlerden kaçtı, arabalardan kaçtı, kedilerden köpeklerden kaçtı, her şeyden ve herkesten kaçtı. Neden kaçtı, niçin kaçtı bilinmez. Üşüdü, geri dönmek istedi ama nereye döneceğini de unuttu. Bir şeyler aradı, bulamadı. Ne aradı kimi aradı bilinmez…

Bir zaman sonra burada buldu kendini. Ne zaman, nasıl burada buldu kendini bilinmez…
.......

benide aranıza kabul ederseniz sevinirim http://www.sizofrenforum.com/abc/Smileys/default/smiley.gif

xsuskunkabusx 23 Şubat 2008 17:38

öncelikle sizin ve burda herkese vardım edildiği için teşekkür edrim ben kendi halida suskun biriyim kendimi anlatmassam olmazmı acaba

Ezfa 23 Şubat 2008 19:12

Harika ne denilebilirki görnüsü fln mükemmel tesadüf buldum ve hosuma gitti henuz tam inceleme yapamadim ama eminim her aradigimi burda bulcagim...
Basarilarin devamini dilerim ...ve tsk ederim...

The Unique 24 Şubat 2008 14:04

1 arkadaşa bakıp çıkacaktım :noangel: hala burdayım :D

kartalım63 24 Şubat 2008 16:44

[quote=kompetankedi;4660]Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

MsXLabs forum ailesine katıldığım için mutluyum.
Sanal alemde dolaşmaktan ve yeni şeyler öğrenmekten zevk alıyorum. İçeriğinizi beğendiğim için katıldım.

uslanmam 24 Şubat 2008 21:50

MsXLsbs tek kelime ile müthiş, başka ne diyebilirimki.....
Aranızda daha çok yeniyim ve sanırım burada olduğum için çok şanslıyım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

senseyss 26 Şubat 2008 00:58

merhaba siteyi discovery ile buldum tam olarakta nasıl bulduğumu bilmiyorum ama bişileri tıklarken sitenizle karşılaştım aslında birazda ürperdim demesem yalan olur:))) ismim mehmet serbest çalışıyorum teknik ressamım. aslında msn ne kadar güvenli olabilir bunuda araştırıyorum umarım forumlarınızda bununla ilgili bir şey bulabilirim teşekürler

starlive 26 Şubat 2008 14:40

mrb benim siteyi bulmam biraz tesadüf oldu ama beğendim güzel bi site...aranızda olmak güzel

expertd 26 Şubat 2008 16:09

herkese merhabalar aranıza katılmaktan bende cok buyuk keyıf aldım sıtenız cok ılgımı cektı gercekten mukkemmel bı calısma olmus tebrık edıyorum super yaa

umt 27 Şubat 2008 01:53

3285. mesajın içeriği: hoşbuldum güzel forum güzel insanlar güzel paylaşım güzel günler

necati uçar 27 Şubat 2008 08:42

MsXLabs ile tanışmam bir arkadaş tavsiyesi ile oldu ama sadece dinamik resim yükleme amaçlı idi .sonra site hoşuma gidince giriş yaptım ve hoş gördüm

garfield 27 Şubat 2008 23:09

selam:)iletilerime bakarken genelde bu tür ileti gördüğümde silerdim tesadüfen girdim kesinlikle pişman değilim çok hoş bir forum hepinizin eline sağlık:)ben 18 yaşında genç bir kızım.Henüz bilgisayar(web tasarımı)bölümünde okuyorum.11.sınıf öğrencisiyim ve bu tür sitelerde dolaşmaktan zavk alıyorum.herkese iyi eğlenceler...

Bayanxxx 28 Şubat 2008 05:13

Merhaba...İtopyan olarak kayıt oldum.şiirlerimin bu sitede yayınlandığını gördüm ve üye olup şiirseverlere merhaba demek amacıyla şöyle bir geçerken uğradım..

küçük sevdalılardı
büyüyen sevdasında konaklanan

yer tutmuş yüreğine laf geçirmeye
gücü de yoktu en yüreklisinden..

Yüreği yanardı işte…

küçük sevdalıları düşünürken…

derin bir ah çekti eski notaları söylerken
ya biri olmalıydı,
ya da biri konuşmalıydı
sessizliği bölünmüşken…

o biri hiç konuşmadı,
gözyaşları silinirken..

...............İ.topyan

sinbas 28 Şubat 2008 09:48

Merhaba bende eski üyelerden sayılırım uzun zamandır vakit ayırıp giremiyordum,
farklı sitelere @sinbas nickimle TSM ,THM , BLUES,JAZZ, KLASİK, COUNTR, ROCK ve NOSTALJİ müzikler paylaşımı yapıyorum kimisinde üyelik kimisinde yöneticilik yapıyorum, sizler birer harikasınız süper bir ortam hazırlıyorsunuz elleriniz dert görmesin,
hepinizi canı gönülden sevgiler,saygılar.
sinbas

ölümsüz 28 Şubat 2008 10:23

Bende ölümsüzüm aranıza geldim bu benim 1. mesajım msxlabsım benimmmm

sefa100 28 Şubat 2008 14:48

slm

:S:-#(H)^o):D:$*-):Pdeğerli bu siteyi yapan kişi sizi tebrik ediyorum salıcakla kalın

beside06 28 Şubat 2008 17:55

slm millet hemen hemen herkez gibi bende burayı msn sayesinde buldum burayı ama ben msn göz kırpma larının peşinden geldim birgünde bu msn şifre kırma yazdım googlye benı gine buraya getirdi yav ben şifre kırıyorumda çok uğraştırıyor proagent kulanıyorum başka bir yöntemi varsa bana söylerseniz sevinirim herkeze kolay gele bys

kompetankedi 28 Şubat 2008 18:37

Alıntı:

beside06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 957061)
slm millet hemen hemen herkez gibi bende burayı msn sayesinde buldum burayı ama ben msn göz kırpma larının peşinden geldim birgünde bu msn şifre kırma yazdım googlye benı gine buraya getirdi yav ben şifre kırıyorumda çok uğraştırıyor proagent kulanıyorum başka bir yöntemi varsa bana söylerseniz sevinirim herkeze kolay gele bys

Hack materyel verilmediği gibi bu konuda bilgi talebini hoş karşılamıyoruz. İğneyi kendinize batırın çuvaldız bekleyebilir.

CeSeT 28 Şubat 2008 18:57

şans eseri rastladım internette bir şey ararken baktım güzel şeyler var üye olayım dedim oluverdim işte(H) ben CeSeT...

tmac11 28 Şubat 2008 19:36

Merhaba ben kısaca TmAc11,
Sitenizi Göz kırpmaları, Dinamik Resimler vs.. vs... yüzünden buldum ve işime de yaradı saolun !..:noangel::)

ceza_gtrst 28 Şubat 2008 20:08

Google da birşey ararken karşıma çıktı öyle..Birden.. Anlamadım nasıl oldu...Sonra ßir ßaktım üyeyim...Olaylar böyle gelişti işte..

enriqe 29 Şubat 2008 08:40

ben ali msx'i program ararken buldum ve sonra çokda memnun kaldım artık ayrılamıyorummmm..

Seker_Kiz_Candy 29 Şubat 2008 09:32

okuldan arkadasim verdi

Saat: 01:51

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık