![]() |
gezmeyi:$ |
Bol çikolata soslu bi dondurmayı:D |
onu |
toprak kokusunu...yağmuru...yağmur altında toprak kokusu eşliğinde yürümeyi... |
ÖSS`yi kazanmayı:D.... |
teskere... |
suan bir dost sarilisini ... |
yanında olmayı |
uykuyu |
İNTERNET ÜZERİNDE PARA KAZANMAYA YENİ BAŞLADIM.İLK DÖRT GÜNDE SADECE 400TL DEN FASLA PARA HESABIMA YATIRDIM. ÇOK BASİT BANA DA ULAŞIP YARDIM ALABİLİRSİNİZ denizhanibrahim@hotmail.com (asagıdaki linkten girip üye olursanız yardım alabılırsınız ) YAPTIĞIM BASİT ŞEYLERDEN BİRİ BUNU DAĞITIYORUM GENCLIK TIKLIYO BEN DE KAZANIYORUM. Değerli Arkadaşım Search-Earn.com kazanç platformu 2009 yılına Flakes ve Super Womm adlı iki iddialı proje ile başladı. Ben de Search-Earn üyesi olarak sana bu iki programa katılmanı öneriyorum. Flakes projesi ile her bilgisayarda favori internet adreslerine tek bir hesap üzerinden erişebiliyorsun. Çok kolay ve kullanışlı. Diğer proje Super Womm ise Türkiye'nin mobil tabanlı ilk kulaktan kulağa tanıtım ve pazarlama sistemidir. Bu projeye dahil olarak sen de onlarca TL kazanabilirsin. Ben bunlara üyeyim ve kazanıyorum. Memnunum. Senin de dahil olmandan mutluluk duyarım. Tüm detaylara BERABER KAZANALIM :: unuttum123 :: Search Earn Network :: Winners' Toolbar adresinden ulaşabilirsin. Sevgiler para,para,para - Blogcu ibrahim İNTERNET ÜZERİNDE PARA KAZANMAYA YENİ BAŞLADIM.İLK DÖRT GÜNDE SADECE 400TL DEN FASLA PARA HESABIMA YATIRDIM. ÇOK BASİT BANA DA ULAŞIP YARDIM ALABİLİRSİNİZ denizhanibrahim@hotmail.com (yukarıdaki linkten girip üye olursanız yardım alabılırsınız ) Flakes :: Kişisel Ana Sayfanız :: Test V1.5 |
güzel bi kızın ilk öpücüğünü:D |
çok güsel mekandan gelecek crew teklifini |
bir fincan kahvenin yanında sigarayı reddetmem :) |
O "kıza" işkence etme teklifini :P |
Para ve sağlık ha bide sevdiklerim |
ağlayan birinden gelen bir isteği ve ıssız bir adada güzel bi tatil teklifini... |
K.K ve onun sevgisini... |
bir koca fincan çay |
S.K ve herseyini :tender: |
Sağlığımı,ailemi asla reddedemem |
1 Fincan kahveyi şu an asla reddetmem.. |
Buz gibi bir birayı... |
seni ,seni ve yine seni... |
Kahve Kahve ve yine Kahveyi :P |
Onu :$ |
Tavla oynamayı. |
Yaşamaya değer bir hayatı, sevmeye değer bir aşkı, dostluğa değer bir arkadaşlığı asla reddetmem. |
Deniz kenarında bir beldede 1 hafta tek başına olmayı.Çok yorgunum... |
Çikolata.. |
Onunla kartopu oynamayı :D :) |
Masajı asla reddedemem... |
Patlamış mısırı.. |
Onunla olacak herseyi asla reddetmem:inlove: |
DiLeğimin gerçekLeşmesini asla asla asla ama asla reddetmem :P |
Bugün Ölmeyi... |
Sıcak havayı.. |
Dışarıda yağmur var sevgilim gelse yürüsek onunla.Valla asla reddetmem. |
Kahveyi.. |
Sabah sıcacık yatağımdan kalmak o kadar soğuk geliyor ki, uyurken hiç uyanmamak :skull: |
BG de olmayı... |
Sun an yanımda olmasını asla:$ |
Onunla konuşmayı.. |
Seninle İngiliz Hasta filmini izlemeyi.Asla ve asla reddetmem... |
İyi bir vampir filmi izlemeyi.... |
Bitter çikolataaaa |
pastaaaa :P |
tatlı olarak ne olursa redddetmezdim |
Onun beni öpmesini :inlove: birde baklava istedi canım su an olsa asla reddetmem.Yarın bi kilo alıp yicem. |
şu an yiyecek herley olur acım |
yalnız başıma sahilde yalın ayak yürümeyi asla reddetmezdim.. |
| Saat: 11:47 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık