![]() |
Günün birinde Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki Sen de solacaksın günün birinde Aklına gelecek ayrılığımız Pişman olacaksın günün birinde Senin de saçına karlar yağacak Senin de gözüne yaşlar dolacak Elbette kalbini biri yakacak Beni anacaksın günün birinde Ne geri dönecek yolun olacak Ne de tutunacak dalın kalacak Korkarım pişmanlık sonun olacak Yalnız kalacaksın günün birinde http://img159.imageshack.us/img159/966/featherrn6.gifAhmet Selçuk İLKAN |
|
Acele Eden Ecele Gider Gunes acti, uzun surmedi gozle gorulmuyor Cocuk okula basladi, uzun surmedi bir yerde calisiyor Ruzgar esti, uzun surmedi yaprak kimildamiyor Delikanli oldu ev gecindiriyor Kar basladi, uzun surmedi sular akiyor Karisi iyilesti, uzun surmedi timarhanede yatiyor Agac buyudu, uzun surmedi sobalarda yaniyor Emekli oldu, uzun surmedi kadavrada bekliyor Süreyya Berfe |
"Aşık Veysel gitti... Halk şiirimiz yetim kaldı. Yerini doldurmak zor" Çağ çağ oldu yüzyıllara yaslandı Dillerinde türkülerim süslendi Binlerce yıl ötelere seslendi Bilesiniz Veysel size ne dedi Mutlu idi ördeğinden kazından Mutlu gitti baharından yazından Benliğini konuşturan sazından Bilesiniz Veysel size ne dedi Hem âşıktı, hem Veysel’di, Şatirdi Tüm duyguydu, felsefeydi, hatirdi Milyonlari bir gönülde yatirdi Bilesiniz Veysel size ne dedi Akar sular gürül gürül gürüler Bozkirlarda bölük bölük sürüler Giden dostlar yaşayanlar diriler Bilesiniz Veysel size ne dedi Bildircinlar üveyikler geyikler Boz tepeler yalçin daglar hüyükler Dogmamişlar dogacaklar büyükler Bilesiniz Veysel size ne dedi Çigdem nevruz yavşan kokan çayirlar Sürmeli kuzular yeşil bayirlar Dua dilek temenniler hayirlar Bilesiniz Veysel size ne dedi Duygulari deyişleri ak akti Ufkumuzda piril piril şafakti Sezgilerde nice gerçek birakti Bilesiniz Veysel size ne dedi Erişemem yücelerden yücesin Anlatamam nasil nesin nicesin Sen gökkubbe ayyildizli gecesin Bilesiniz Veysel size ne dedi Ak bulutlar gezegenler gezenler Edebiyat deyip tarih yazanlar Benim gibi gözü yaşli ozanlar Bilesiniz Veysel size ne dedi Uzun ince gündüz gece yollar ah Sadik yarla kucaklaşan kollar ah Veysel diyen milyonlarca kullar ah Bilesiniz Veysel size ne dedi Dostluk sevgi aşk güzellik neler var Çayir çimen çiçek agaç yapraklar Sadik yar dedigi kara topraklar Bilesiniz Veysel size ne dedi Gönlümdeki bayrak indi yariya Petek hani bal yapacak ariya Sivralan'da anacigim Kari'ya Bilesiniz Veysel size ne dedi Şarkişla’nın Sivralan'ın kışları Ne güzeldi duyguları düşleri Sivas illerinin yetim kuşlan Bilesiniz Veysel size ne dedi Hasan Turan dertlerine dert ekler Gitti Veysel gayri kimden ne bekler Beşikteki boncuk gözlü bebekler Bilesiniz Veysel size ne dedi. Kaynak: Nem Alacak Felek BenimHasan Turan |
Her iyilige layik biri sanirdim seni Yanilmişim meger böyle bilirdim önceleri Hakkinda hissettigim duygu ve düşünceleri Anladim ki artik görmüyorsun sevgilim Altin kalbin vardi sanki düne kadar Sana bakiş açim bu, senden degil bunlar Madalyonun öbür yüzü daha çok can yakar Bana bakan yüzünü artik çözdüm sevgilim Güzellik geçicidir derler sen de inan buna Gözlerindeki işiltiyi kaptirma günahlarina Pişman olursun elbet gün gelir yaptiklarina O gün ben yaninda olmayacagim sevgilim Şahin Aksu |
ARDINDAN Dağları yıkacak gücüm vardı ....elim kolum kalkmıyor. Haykırınca titretecek sesim vardı ....sesimi kulaklarım duymuyor. Kahkahamdan durulmazdı ...gözyaşlarım durmuyor. Yıktı beni hasretin ...bil ben de öldüm. Kapanırken gözlerin. "Aşk"derdine düştüm,beteri varmış Seni sevmekten beteri,sensiz kalmakmış Ahmet Ünal Çam |
Kim bilir kaç güneş doğacak Bu hasretin üstüne Ne kadar sürer bu ayrılık böyle Seni de sarar mı yalnızlık Aklında mı ayrılık Razıyım herşeye severim sessizce Razıyım her şeye severim sessizce Güneş kadar sıcak Yıldızlar kadar uzak Bedenim sana tutsak Gözlerim tenine hasret İtirazım var yalnızlık hakkım değil Bu ayrılık benim suçum değil |
Şimdi burda değilsin.... ama beni duyuyorsunn...biliyorum... kapat gözlerini benim için ve dinle n'olur... bak yoksun... bunun anlamını biliyormusunn.... yokluğun yüreğimdeki bu yıldızsız, bu dipsiz, karanlık gece... yokluğun, odamın duvarlarına astığım suretlerine bakarken, unuttuğum dalgın gözlerim.... yokluğun yastığımda bıraktığın bu kimsesiz saç telleri... sırf kalemini değdirdiğin için atmaya kıyamadığım bu kağıtlar... her an gözümün önünde sakladığım mektupların, peçetelere yazdığın şiirlerin, hediyelerini sardığın paket kağıtların... sen gidince, hala sen kokuyordur, diye üzerime giydiğim ve derinn derinn soluduğumm giysilerin.... bu yarı deli... bu hayattan kopuk ruhum... kapat gözlerini ve bana baak.... ben ne diye varsa gördüğün, işte o senin yokluğun.... söyle.! sana neyi anlatayımm... sabaha karşı çalan telefonumun ucunda, n'luuur bana hayattan kötü davranma diyen...sayıklayan.. o kırgın, o kendine çarpan sesini mi..! |
http://img180.imageshack.us/img180/7264/dobra20005yalnizzdi4.jpg YALNIZLARI YAŞAMAK Milyonlarca insan içinde yalnız ben koca bir soy sop içinde yalnız ben koskoca site içinde yalnız ben birsürü sevgi içinde yalnız ben birsürü beni seven birsürü aşık gene yalnız,gene yalnız ben.. Nevin Kalafatoğlu |
NE SEN SEV Sen şiir ol ben şair Sen sevgi ol ben sevdalı Sen derman ol ben dert Ne sen sev ne ben ağlayayım İçimde alevlenen aşkım Volkan oldu patlayacak Çile oldu kaldı Ne sen sev ne ben ağlayayım. LOKMAN ORAK |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık