![]() |
Merhaba; IP adresimle ilgili bir sorun yasiyordum, onu cozumlemek icin forum ararken msn discovery yaziniz ilgimi cekti. Umarim firsat buldukca, sitenize ziyaretlerim cogalir. Kullandigim messenger hakkinda daha fazla bilgi sahibi olmak isterim. Tesekkurler. |
Merhaba, MsXLabs Hi-Tech Forum ben daha 7 yasindayim abi :) girmedigim site yok:)ama giripte cikamadigim 1 form var tahmin edin neresi eveeetttt evet MsXLabs dediginizi duyar gibi oluyorum :)ama haksiz miyim ne ararsan burda bu arada adim okan antalyadan katiliyorum 22 yasindayim kendime guveniyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum |
Merhabalar , siteyii bulmakta diger arkadaşlar kadar başarılı değilim malesef kimse tavsiyede etmedi çağırmadı da hatta.. Adım koray , nette vista uyumlu programlar , araçlar ararken buldum bir çok açıdan kullanıcılarına imkan sağlayan bir forum gerçekten güzel.. eksik kaldığı yönler olursa ki hiç sanmıyorum aslında ama bizde elimizden geldiince tamamlamaya çalışırız... Herkesee selamlar , sevgiler |
merhabalar merhaba arkadaşlar ben yeni üyeniz berfin şöyle imza yapımı ararken buraya denk geldim ve gözlemime göre hoşuma gitti burası umarıım alışmam kolay olur ve güzel vakit geçiririm :) |
merhaba bende yeni üye oldum uzun zamandır biliyorum MsXLaBs şimdide öğreniyorum..:) |
selam şimdiye kadar gördüğüm en detaylı ve her şeye kolay ulaşılabilinen site elinize saglık teşekkürler tasarlıyan arkadaşlara sonsuz şükranlarımı yolluyorum |
googlede göz kırpmaları ararken bulmustum burayı |
stuff ararken buldum burayı bırde farenın gezındıgı yerlerden se cıkması hem gudurdu hemde uye yaptı benı sevgiler |
süper bi site bana bu siteyi bi abi tafsiye etti ama çok memyunum kısacası süper |
Merakım yüzünden :-) Bazı günler bilmediğim şeylere takarım. Geçen sene ocak ayında ( 2007 ) değerli taşları araştırıyordum, google karşıma burayı çıkardı ve itiraf edeyim resimli, açıklamalı bilgiyi bu sitede buldum. Önce üye olmadım sık kullanılanlara ekledim ama o dönemde bazı bilgilere ulaşmak mümkündü. Şimdi mecburen üyeyim :-) Hazırlayanların, katkısı olanların eline, zihnine sağlık... |
bir program ararken rastldım iyikide üye olmuşum walla baya yardımcı olan kişiler var sağolsunlar |
Merhaba Arkadaşlar ben aranıza siirtten katılmakta bulunuyorum umaım en kısa zmnda sizin sitenize alışırım tabi yardımlarınızı esirgemesseniz |
merhaba selamlar sevgiler tanıştığımıza memnun oldum:D |
Selam... Ben öyle profesyonel bir pc kullanıcısı değilim, msn arka planı arıyordum. Birde baktım buradayım. Açıkcası çok hoşuma gitti ve arkamı dönüp çekip gitmeyi kendime yakıştıramazdım. Burası çok güzel, herşey çok güzel, belliki buradaki herkes çok güzel....... Ne dersiniz bu amatör pc kullanıcısına aranızda yer varmı??????????? |
slm bn ödev raken buldum bu siteyi daha önce kardeşim üye olmuş ama bnm haberim yoktu nese artık bnde burdayım |
messenger manyaaa olarak msn plusı inndirmek istiodumkii nası olduysa buraya düşmüşüm pekte ii olmuşş çokk sevioruum ne diiim çokk güsell işteee:tender: |
ben internetten ve bilgisayardan nefret eden birisiyim. ama onlar beni bırakmıyor. internette ad-aware antivirüs yazılımının eski versiyonunu ararken birde baktım ki bu siteye üye olmuşum hadi hayırlısı. bu arada ad-aware eski versiyonu nerede bulacağımı söylerseniz sevinirim. teşekkürler ve herkese mutluluklar. Nasıl oluyorsa?? |
Merhaba ben yeşilimsi bu sitenin varlığını daha öncede biliyordum google'da konu araştırırken sık sık karşıma çıkıyordu.üyede olmuştum önceden ama aktif değildim.Şimdi bir kez daha üye olmaya karar verdim.. |
dolanıyodum gırdım hosuma gıttı cok geniş içerigi olan güzel sıte daha da kopamadım tşkr |
Alıntı:
|
slm ben arkadasın sayesınde burayı kesfettım sıte mukemmel tasarım harika tek kelımeyle superrrr bı sıteee |
Merhaba.Adım Murat.MsXLabs ile arkadaşım vasıtasıyla tanıştım.Çoklu Msn açmam lazımdı o da bana MsXLabs 'ı önerdi. Teşekkürler. |
^o) dooru yere mi yaziyorum biLmiyorum ama :cici: sey ben tesadüfen buLdum asLinda burayi googLe amcam saoLsun :cici: smiLi manyagi oLduuumm icin :bebe: bakiniyoodum ööLe siteLere .. sonra buraya denk geLdimm :kart:bi bakiimm derken .. üye oLdumm :cl: suan MsXin en yeni üyesiyimm sanirsam :cici: kisacasi bu :smiley9: benden simdiiLik bu kadar . daaaha cok i$imm var .. siTeyi doLasiicam daha :hih!: zamanim yok hayat hikayemi yassmaya :hih!: :cici::cici::cici: tekrar memnun oLdum MsX :cici::cici::cici: DuuGu ... :cici: |
Slm ben Mr_Buny0sS, bende 2 yil once rap muzikleri ararken MsX'e rasladim.:D Chat kosesi ve rap bolumu hosuma gitti ve birdaha hep burdayim derken bi ara hata filan verdi sorun varmis herhalde sitede, neyse bugun yani yazdigim tarihde geri uye oldum ark. lar. Herkeze iyi eglenceler. :) ThinkerBell sanada tsk ler mesaj icin :). Ha birde gulmeyin bak yazdiklarima klavye turk klavyesi olmadigi icin belki yazdiklarim komik gelebilir:P. Neyse kendinize iyi bakin, Buny0sS DuuGu..Artik yeni uyesi benim (sw) Canima değsin neyse sen sMile ara bakiyim :hug: Ha zaten hayat hikayeni okumaya niyetim yok:hih!: saka:smiley9:. Neyse Kendine iyi bak (F)(sw) |
diablo_ron yani bnm arki söledi bende bakyım dedim umarım beyenirim we unutmayınki boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan hesap soracağı gün gelecek |
Merhaba MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi , Ilk once tesekur ederim. Sitenizi tesaduf internette bakinirken buldum. Vakit buldukca siteyi ziyaret ediyorum. . Saygilar.. sevgiler. |
foruma ilk mesajım aranıza çiçeklerimle benide alacak kadar yer varmı..? http://www.goksallarcicekcilik.com/productPictures/9FE82E2_PEMBE_BUKET.jpg |
Merhaba ben Odrii: Aslında konuşmayı sevan ama mümkün oldukça az konuşan biriyim. Sadete gelip kısa tutmak gerekirse msxlabs ı ilk önce 2004 yada 2005 yılında buldum ama liseden sonra üniversiteye başlayınca bu siteye girme fırsatım olmadı ve o zaman hangi nickle üye olduğumu daha sonra bulamadım. Ama buraya ilk girdiğim zamanlar chat2 deki dohbeti görmüştüm ve hoşuma gitmişi. Daha sonra aradım ve buldum tekrar sitenii ve üye oldum. Hala chat2 deyim ve hala sohbetlerini çok seviyorum arkadaşların...:) |
BAYRAK RESİMLERİ ARARKEN TIKLAYI VERMİŞİM VE BAĞLANIP KALAKALDIM |
ben başaran oyuncu olmak benım tek hayalım ve ısmaıl yk benden fazla seven yoktur o benım tek dnledıgım kısı canımdan daha cok sevıyorum tabı bıraz benzerlıkte var ornegın gıyımım ve yuz tıpım:D |
selam ben dilara bursa dan raple ilgileniyorum hemşirelik okuyorum sağlık meslek lisesindeyim uzun zamandır hiç bi sitede takılmıodm bi arkadasm tavsiye etti umarm bnde herkes gibi eğlenrm bu sitedeee ama şmdiden sefdmm :) |
slm steyi msn programımdaki sorunla ilgili arayışlara girerken buldum hala msn mi kullanamıyorum 8100306 hata kodu veriyor pc ye format atmadan kullanabilir dururma getirebilirsek memnun olucam bu konuda bana yardım ederseniz sevinicem |
Alıntı:
|
selamlar, site cok guzel, bütün emeği gecenlere teşekkürler ellerine, emeğine sağlık hepsinin. kaç yıldır üyeyim bilmiyorum, çok uzun zaman oldu. msn hakkındaki tüm sorularımı cevaplar burası, ve yeni msn programları emotionslar kısacası herşeyi takip etmemi ve yeniliklerden haberdar olmamı sağlar. mesaj sayım yoktur, çünkü sorumu sormadan önce arama yapınca zaten bütün sorularımın cevabını bulurum. adresini yıllardır ezbere bilirim :) msnle ilgili sorusu olana direk bu adresi yazarım ve herkes çok memnun kalır,giren çıkamaz. :D kısacası site yönetimine ve paylaşanlara tekrar tekrar tekrar teşekkürler.. (benim daha önce kayıtlı olduğum adres çizgiliydi, önce öyle giriş yapmaya calıstım sonra başarılı olmayınca, adresime sifre istedim ve nickimin değiştiğini gördüm. kayıt tarihimde nickin değiştirildiği tarih olmuş bu durumda, ve yeni üye olmuşum gibi mesaj gelmiş. nasıl olduğunu anlamadım ama hala üyeyim sonucta :) ) |
tesaduf oldu tesekkurler bu sute ıcın hataylıyım 30 yasındayım basarılar |
slm siteniz cok güsel ben burayı bir smn programı ararken buldum hosuma gitti artık bende bu siteye cok ugrayacam tabi aranıza kabul ederseniz:$ |
3 veya 4 yıl önce kurmuş olduğum bir forumda üye profilinde (Thinkerbell) buranın adresini gördüm. O forum şimdilerde yok. İlk üyeliğim uzun süre girmeyince silinmişti. Daha sonra başka bi siteden tanığım Hi-Lal burayı hatırlattı ve yine kayıt yaptım. |
yazdıklarıma ilgi duyabilecek üyeleri olan bir forum arıyordum ve buldum.... |
Ben de çoğu araştırmamda msxlabsı görüyodum.ilk başlarda fazla takılmamıştım ama daha sonradan bağımlılık yaptı ve çokk hoşuma gitti:)ve bir çok konuyu içrerisinde içeriyo çoook güzel bi sitee:D |
yaaa bu sitede nasıl tanısabiliriz birbirimizle :) |
Alıntı:
|
bende ödev araştırmam gerekiyordu.google'a yazdım ve ilk bu site çıktı karşıma girridm ve çok memnun kaldım vede üye oldum ...teşekkürler |
Mrblar!Aranıza tesadüfen katıldım, kalıcı olurmuyum sizlere bağlı......Tekirdağdan katılıyorum, çalışıyorum ve forum dünyasına yeni atılmış biriyim.Birlikte iyi vakit paylaşmamız dileğiyle! |
selam herkese ben serra forumunuz çok gzl tesadüfen googleden buldum iyi eğlenceler |
mrb! walla bende arkadaşlara katılıyorum çok güsell bi site rap adına herşey mewcut benim içnde bu önemli saten google'da bir resim açtım we bu site çıktı karşı yani tamamen bir rastlantı:P ama güsel bir raslantı demi:D |
Teşekkür Ederim kompetankedi :):):):);) |
benimkisi tamamen bi tesadüf sonucu oldu:O tesadüfen dedim ya umarım bana yardımcı olursunuz |
BEN MSXLABS DAHA ÖNCEDEN BİLİYORDUM DAHA SONRA SÜPER SİTE OLDUGUNU BİLİYORDUM ZATEN BEN ARTIK BURADA ÇALIŞMAYA KARAR VERDİM |
.Bende bir msn programı gezerken buldum sitenizi.Herkesin eline emeğine sağlık.Gercektende siteniz çok güzel arkadaslar..Tebrik ederim...Bende bundan sonra burdayım ;).. |
merhaba ben burak bu siteyle arkadaşım sayesinde tanıştım ve hayran kaldım bu siteye bu siteyi çok seviyorum :D:) |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık