![]() |
Sen yoksun sen yoksun deniz yok yıldızlar arkadaşım ya bu gece harikalı bir şeyler olsun yahut bir bomba gibi infilak edecek başım ağzımda eski mısralar uzanıp kalmışım istanbul minareler odamda gibi gökyüzü temiz ve parlak işte kol kola girmiş en mesut günlerimiz muhalif bir rüzgar karşı sahilden fosforlu ışıklarıyla gökyüzü bir deniz havada kanat sesleri ve çılgın kokular deniz yok yıldızlar uzaklaşıyor ben yine yalnız kalıyorum istanbul minareler kaybolmuş sen yoksun http://img159.imageshack.us/img159/966/featherrn6.gifAttila İLHAN |
|
Karanlıklar üstüne Artık hiç sabah olmayacak yavrum Çok uzun sürecek bu siyah gece Ta zaman durunca, ömür bitince Alış karanlığa, gözlerini yum Artık hiç sabah olmayacak yavrum Bilirim, bu mor sükutu bilirim Beyaz olmalı geceler, bembeyaz Karanlıklar üstünedir şiirim Bilirim, bu mor sükutu bilirim Dağlar gibi deryalar gibi sonsuz Karanlık, karanlık ölümden beter Bir yol ki hayatla beraber biter Taştan bir sükut ki hissiz ve ruhsuz Dağlar gibi, deryalar gibi sonsuz Artık hiç sabah olmayacak yavrum Bitkin gözlerime son bir defa bak Bir daha o yerden gün doğmayacak Bu mor gecelerde kayboldu ruhum Artık hiç sabah olmayacak yavrum. http://img159.imageshack.us/img159/966/featherrn6.gifÜ.Y.O |
Hadi Git Hadi Git.. Bavulun kapının önünde Vefasızlıkların Zalimden sonra gelen adın Yok ettiğin umutlarım Akıttığın gözyaşlarım Ve yüreğimin yanıkları var içinde Hadi git., Hadi git Batık bankalar gibi Haraç mezat sat beni Ve kundaklanan bir evde Yanan çocuğun ki gibi Uzaktan duy, Feryad eden sesimi. Git hadi. Hadi git. Topladım valizini İçine doldurdum mazimizi O ecel gözlerini O sinsi gülüşünü Kanımı kaynatan öpüşünü Git hadi, giitt. Hadi git Umutlarımı siyaha boyadığın gibi. Kadehindeki kanımı iç Aç bir yarasa gibi. Hadi git Sevmediğin sanatçının Posterini ezer gibi. Hadi git Gözyaşlarım kurumadan Yüreğimin közü soğumadan git. Hadi git Bavulunu koydum kapıya Taksi de bekliyor dışarıda Biletin hazır otogarda. Git hadi git Ardına bakmadan Son kez el sallamadan Kokunu bırakmadan git. Hastane kapısındaki Cansız bir beden gibi Otel odasındaki bir ****** gibi Sahipsiz bırak beni. Hadi giit. Sonsuza kadar git, Balayınız da benden Sonsuza kadar git Güle güle git. "Tonmaister kardeşim Nevzatın gözlerinden dökülen yaşlarla, Vefasız Barmen kıza yazıldı". 20.03.2004 -- 22:35 <a href="http://kazancortakligi.hemalhemsat.com" target="_blank">Kazanç Ortaklığı</a> Gökhan Karaduman |
Yalnızlığıma Armağan Hayatıma girmeden önce Ben vardım Hayatıma girdiğinde Birbirinden farklı iki ruh İki bedendim Yokluğunda geceler boyu Radyodan istek dinlemek Hoşuma giderdi Sevgilinin sevgiliye armağanı Sen yoktun ben de yalnızlığıma Armağan ederdim. Yaşamak mı daha acı Yoksa ölmek mi bilemezdim Acımasız sorular sorardım Kendi kendime Sen varken her şey başkaydı Güneş seninle doğardı Geceler seninle uyurdu Günün ilk ışıklarını Seninle tutardım Ve anlamlı gelirdi her şey bana Sende var olmayı Seninle birlikte yaşlanmayı Ve her şeyi Seninle paylaşmayı isterdim Seni her gün daha çok severdim Nereden bilebilirdim ki Habersiz çekip gideceğini Dün vardın bugün yoksun Bense hep oldum hep olacağım Yokluğun içimde bir boşluk Hadi doldurma bitsin Alıştım Zalım yalnızlığa ayrılıklara Bırak artık böyle sürüp gitsin! Salim Erben |
Yanlızlığa Kaç Yalnızlığına kaç dostum… Seni büyük adamların gürültüsünden sersemlemiş, küçüklerin iğneleriyle delik deşik olmuş görüyorum… Seninle nasıl susulacağını pek iyi bilir orman ve kaya… O sevdiğin ağaca benze yine sen… O geniş dallıya… … Sessiz ve dinlercesine sarkar o deniz üstüne… Yalnızlığın bittiği yerde, pazar yeri başlar… Pazar yerinin başladığı yerdeyse, büyük oyuncuların gürültüsü ve ağılı sineklerin vızıltısı başlar… Nietzche |
Gittin İçimde Kaldı Ayrılık Gittin Ayrılırken buz tutmuş bıyıktı gözlerin Kaçamak ellerimiz komutsuz sallandı Dudaklarımızda sıradan sözcükler Vedalaşmayı bile beceremedik Son bir bakış kaldı arkanda Kalabalığa karışan Her şey düzmece bir dinginliğe gömüldü Gittin. İçimde Yığınlarca kitap kaldı uçuşan Sözcükler beynimin köşelerinden Çıkıp korkuttular gecelerimi Peşimden geldi gölgeler Aynalara bakamaz oldum Hiçbir oyun avutmadı beni Yaşamıma sığmayan bir şey kaldı İçimde. Kaldı Yeni bir kent işkenceye hazır Ödeşemedim gittiğin mevsimlerle Belleğimi silkeleyip anılardan Tik tak çaldın uzun zaman Alışamadım yarımlığa Düşlerimde intihar tutkuları Sırtımda hançerinin oyduğu boşluk Kaldı. Ayrılık Çoğalarak giriyor günlerime Senden başka kim bilebilir Geçmişin dökümünü yaptığımı Ağır ağır pulsara dönüşürken güneşler Sonbahar hüznüne benziyor pencerede Artık konuk beklemeyen gözlerim Sayfalar da bitti ışık da her yanı kapladı Ayrılık. Gittin İçimde Kaldı Ayrılık Gittin Ayrılırken buz tutmuş bıyıktı gözlerin Kaçamak ellerimiz komutsuz sallandı Dudaklarımızda sıradan sözcükler Vedalaşmayı bile beceremedik Son bir bakış kaldı arkanda Kalabalığa karışan Her şey düzmece bir dinginliğe gömüldü Gittin. İçimde Yığınlarca kitap kaldı uçuşan Sözcükler beynimin köşelerinden Çıkıp korkuttular gecelerimi Peşimden geldi gölgeler Aynalara bakamaz oldum Hiçbir oyun avutmadı beni Yaşamıma sığmayan bir şey kaldı İçimde. Kaldı Yeni bir kent işkenceye hazır Ödeşemedim gittiğin mevsimlerle Belleğimi silkeleyip anılardan Tik tak çaldın uzun zaman Alışamadım yarımlığa Düşlerimde intihar tutkuları Sırtımda hançerinin oyduğu boşluk Kaldı. Ayrılık Çoğalarak giriyor günlerime Senden başka kim bilebilir Geçmişin dökümünü yaptığımı Ağır ağır pulsara dönüşürken güneşler Sonbahar hüznüne benziyor pencerede Artık konuk beklemeyen gözlerim Sayfalar da bitti ışık da her yanı kapladı Ayrılık. |
Anlayamazsın Göğüslediğim iplerde sen varsın Tutamam bu şehri avuçlarımda Ellerim dünden sancılı ellerim Dokunma ellerime yanarsın Ateşten sırılsıklam saçlarım Yüreğim mayınların kucağı Sevme beni sevmelere tutsağım Beni her gece iplere asarsın Bu benim son ölümüm olacak Tepeden tırnağa zor bir yasağım Bu benim son ölümüm diyorum Sen bu sevdayı anlayamazsın Eylül 1992, Gaziantep Bülent Özcan |
Akarsuya Bırakılan Mektup - incecikti gül dalıydı dokunsam kırılacaktı dokunmadım kurudu- gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç ağaçlar bükmesinler n’olursun boyunlarını neden akşam oluyorum tren kalkınca kırlangıçlar birdenbire çekip gidince mendiller sallanınca neden tıkanıyorum öyle çok acımasız ki öyle birdenbire ki az önceki çiçekler nasıl da diken diken gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç o sularda çimdik, bitti; köprüleri geçtik, bitti o elmanın tadı orda, o kuş çoktan öttü, bitti artık çocuk değiliz, susarak da bir şeyler diyebiliriz günler devlet alacağı, yıllar bir kadehcik buzlu rakı oyunlar oyuncaksı, oyuncaklar eski şarkı kavaklara oklu yürek çizip duran o çakı nerde şimdi nerde şimdi, nerde o kan sarhoşluğu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç Hasan Hüseyin Korkmazgil |
http://img109.imageshack.us/img109/6780/forumonlinepk7.jpg Yeter Dertler Bu Kadar Gözlerim Seni Arar.. Sensiz Bu Can Yaşamışsa Kime Neye Yarar..!! Yine Hüzünlendim Yine Aklıma Geldin Kahretsin Söz Vermiştim Unutmak Hayal Gibi Ömrümün En Güzel Yılları Seninle Geçti En Kötü Günleri Dün Bugun Ve Şimdi Ayrılığı Ve Sevgiyi Sende Öğrenmiştim Adına Bir Degil Yüzlerce Şarkı Seçtim Her Gece Bir Düşünce Her Gece Bir Stres Aklımdasın Yanımdasın Soluduğum Her Nefes Ellere Karıştın Yüreğim Yanıyor Bu Yaşlı Gözler Sadece Sana Ağlıyor Kaybetmiştim Seni Soğuk Bir Kış Gecesi Çok Kışlar Geçti Ama Dönmedin Geri Sevda Dedikleri Bu Olsa Gerek Suçum Neydi Hatam Neydi Küçüktük Belki Çocukluk Aşkı Değil Benimki Gerçek Sevgi Hayallerim Bitmesin Dön Artık Geri Ah Be Kader Yüzüme Hiç Gülmedin Sevdim Sevilmedim Sevenide Sevemedim Zalim Bu Hayatta Sevgilerde Eksiktim Kalbimdesin Sevdiğim İlelebet Seveceğim Unutmadım,Suçsa Suçluyum Öl De Öleyim Seviyorum Biriciğim Bir Gün Benim Olsan Bin Yıl Gibi Gelir Yeniden Beni Sev Küçük Kalbim Erir.. |
| Saat: 18:58 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık