![]() |
herkese selamlar...benim siteyle tanışmam kardeşimin sayesinde oldu.sitenin yabancısı değilim uzun zamandır çok sık olmasada ziyaret ediyorum sizleri:)ama üye olmak bugüne kısmetmiş.sitede ilgi çeken herşeyden önce görünüm renkler konuların içerikleri kısacası gerçekten çok güzel ve kaliteli bi site...burda sizlerel olmak benim için çok güzel ilerleyen zamanlarda birbizimizi daha iyi tanıcaz..şimdilik bu kadar;) |
ya banada ablam tafsiye etti çok süfer ya burasi ses efektlerine bayıldım:D |
dolaşır iken denk geldi izlerken üye oldum benzerlerinden çok çok farklı sadece yüzeysel incelememde ortaya çıkan sonuç nitelikli ve çizgi üstü görünümünde şu an zamanım kısıtlı oldüğü için çıkmak zorundayım vakit ayırdığım zamanlarda inceleyip bilgi alacagıma inandığım bir yapıda görünmekle beraber genel içerikli konularda da katkı koyabilme umudu ile hoşçakalın |
slm aranıza yeni katıldım kuzen saysesinde keşfettm gerçekten güzel bir site umarim paylaşacağımz çok şeyler olur sevgilerle =) |
manyak müthiş bir site çok güzel onceden girerdim bu siteye ama karar verdim yok abi üye ol ne olacak ki çok güzel şeyler var burda dedim ve üye oldum |
Bende Messenger Discovery Live programının nasıl kullnılacağı hakkında bir yazı vardı onu okudum işte sonra baktım ne ararsan var (türkçe rap falan:D) üye oliyim dedim:D |
:):D;):banana: Alıntı:
|
bence supersınız tertemız her ıstedıgımı cabucak sorunsuz cozen bı sıte ellerınıze saglık cocuklar(abiler) baska ne dıyebılırımkı.sagolun |
ben bir çok emek verilerek hazırlanan bu siteyi nette bazı programlar ararken keşfettim ama bayada ii oldu bu amage bi saygı site üzerinde emegi olan herkese teşekür ederim... |
Ben msxlabsla google sayesinde tanıştım ilk başta sitenin dizaynı çok hoşuma gitti sonra üye oldum ve sizlerle kaynaştıkça içinizde dostluğu gördüm ve artık bu site benim için değişilmez tüm msxlabs ailesine teşekkür ediyorum. |
ewet çok güzel bi site çook hoşuma gitti:smiley32: |
Ben yiğido site süper herkese selam sevgiler emeği geçenlere teşekürler. |
selamlar siteyi tesadufen buldum hoşuma gıttı sevıyelı insanların olduğuna inandım ve inandığımın doğrultusunda inşallah yanılmam araştımayı aramayı oğrenmeyi sevıyorum ben aslen erzurumluyum ama tahsilim yok okur yazar idare eder dostluğu arkadaşlığı paylaşmayı severım sıtede emeyı geçen herkese teşekurlerimi sunar im saygılarımla |
bende bir siteye moderatörlük yapıyorum animasyonlu yazı yapmak istiyordum internetde gezinirken sizin site ile karşılaştım ve üye oldum.resimli yazıyı yapamadım bende ki program ile sizdeki program aynı olmadığından olmadı galiba. |
Selamlar.. çok önceden tesadüf rastlamıştım çok bğenip hemen üye olmuştm ancak yeni yeni katılmaya başladım.. Mavi benim rengim.. Burası Mavi Karanlık.. ;) |
rastgele.. |
merhaba.nasıl tanıştım...ben tanışmadım valla o beni buldu :) bi program ararken kendimi burda buldum.tereddüt ettim ama üye oldum macerada lazım bazen :) yeni bir üyeyim araştırmayı, yeni şeyler keşfetmeyi, farklılıkları çok seviyorum.umarım aradıklarımı burda bulabilirim... |
marcell itti beni buraya noluo burda |
Merhaba bana kimse tawsiye etmedi ben siteleri gezerken buldum... Üye olur ken başta açıkcası korktum çünkü biraz esrarengiz we etgileyici bi alt yapısı war sitenin we şimdi söyleyebileceğim tek şey; iyi ki... Harika bir site tebrikler.. |
slm ærkadaşlar gerçekten çok güzel bi forum sitesi tüm herkese emeklerinden dolayı tşkler sunarım ben karabükten emrah ünüv. 1 muhasebe okuyorum sporu müziği gezmeyi çok severim arkadaşlık kurmayı çok severim :) kendim hakkımda daha da bilgim yok herkese tşkler bide bugünün şansına kandil herkesin kandilini kutlarım ;) |
Selamlar arkadaslar google vesilesi ile buldum bende umarim hos vakit geciririz:) |
abim buraya üyeydi onun üye olduğu sitelere bakarken buldum .. |
yha güsel bir yer bnde ödew arastırırken denk geldi hoş bir site iyiki bulmusun belki biras gec oldu ama genede coqk gec sayılmas |
walla bn nette rasgele geziniodum böle acayip seslr fln filan geliodu:D:Dmerak ettm değinşiq bi site gibi gldi we kayıt oldmm istee site spermis bnce |
waLLa çok aramadım hatta hiç aramadım geziniyodum öle msn için programlar arıyodum birden mavi bi karanlık çöktü bi baktım ki burdayım ama yemin ederim ben böle kapsamlı böle işe yarayan başka site görmedim acaip bi yer burası ne ararsan var ve ne bulursan güvenli ve düzgün çalışıyo siteye emeği geçen bütün arkadaşlara önce teşekkür ediyorum sonrada tebrik ediyorum ellerinize sağlık. |
kanka sayesinde |
Ben aslında msxlabs'ı çok önceden tanıyordum.Fantastik Resimlere bakıyordum gelip.Sonra bende üye olmalıyım dedim ve oldum.İlk başlarda pek katkıda bulunamadım.Ama artık bende alışmaya çalışıyorum ve elimden geldikçe katkıda bulunmaya çalışıyorum.Gerçekten çok kaliteli bir forum.Emeği geçen herkese çok teşekkürler. |
slm bu siteyi arkadaşlar tavsiye etti ve daha yeni üye oldum zamanla çözünce anlıycaz artık teşekkür ederim |
hayatın farklı evreleri var ve o bizi bulur,yeterki ulaşmak iiçin ellerimizi uzatalım.ama çekinmeden hırslı mantıklı iradeli insancıl ve şefkatli olmak adına.... merhabalar hıı bir soru?? evreni oluşturduğumuz yapılanmada! hepimiz birmiyiz???? |
ben calimero(çizgi film karakteri) ile ilgili video arıyordum,googleda arama yaparken karşılaştım |
hosbulduk.msn ile ilgili bi problemi cozmek icin tr den programci bi arkadasimdan yardim istedim. o da sizin adresinizi verdi.cok memnun kalicam sanirim.henuz yeniyim cunku:) ciao! |
Merhaba arkadaşlar! Siteniz harika olmuş. Sitenizi bir konuyu araştırırken buldum ve hemen üye oldum.11.04.1969 tarihinde Türkiye' de dünyaya geldim.hemen hemen tüm ülkemizi dolaştım.(işimden dolayı) Türkiye' yi çok seviyorum. Genelde ilgi alanlarım; elektrik,elekronik,bigisayar,arkeoloji,amatör balıkçılık ve en önemlisi seyahat. |
MsxLaBs ' la ilk tanıştığım günü hatırlıyorum :tender: ne günlerdi o günler ahhh ahh :) |
bi aksam acil msn ariyordum nette :P gittim google amcaya sordum...o da MsXLabs´i gösterdi bana, git oraya, senin diyarin orasi dedi :cici: Hip´i aldim Hop´u da taktim koluna, yalniz kalmasinlar diye yolda Rock´i da aldilar yanlarina :)) o gün bugündür buradayim :cici: |
SLm ARjadasalar Ben KADir SAMsuNLuYUm Ama ANk DE OTUruORum WE araNISa KAtıLDıM we COk mUTlUYuM hERKEse HERseY İçİn TŞK Eder4iM |
google baba saolsun buldum üye oldum .... :D |
uzun zaman oldu üye olalı aslında. ama giremedim :( sanırım nette dolaşırken karşılaştım :) |
tesadüf eseri siteye girdim içeriğinin güzel olduğuna karar verip üye oldum.;) |
bende bir gün internette dolaştım dolaştım dolaştım dolaştım sonra birden msxlabs yazan biyer gördüm allahalla dedim bune böle sonra tıkladım girdim siye bir baktım ne göreyim. wep mükemmel tasarım harika içini dolaştım bişey yok her yer yapım aşamasında aman dedim burda bişey yok cıktım giddim. sonra bir ara gene geldim site muhteşem ne ararsan var tamam üye olayım barim dedim üye oldum. sonra siteden attılar beni hayda dedim hırs yaptım tekrar geldim nie attınız die kızdım ver yarrsın ettim işte böle daha anlatırım da siz bu kadar okurmusunuz bilmiyorum .. |
yeNü qeLdmm..süpeyy ßi siTee.. éi anLa$CauZz in$.. x) =D éuUuééé"" H0JG€LD!N y0q MhUu... ???xD xD |
MerhabaLar Selamlar .. ben bu siteye bir öneriyle geldim .. güzel ve hos tasarimi olan bi site gercekten yapanlarin emegine saglik .. |
Herkese selamlar güzel bir site emeği geçenlere teşekkürler:smiley32: |
:)teşekkürler çok yardımcı oldunuz ama ben bu sitenın ismini unutmamak için nasıl gırebılırım |
sık kulanılanlara eklemek işine yarar |
mrb :) 2006 yılından berı sızlerleyım fakat 1 oncekı uyelıgım calındıgından tekrar uyelıgımı yenıledım :) harı bır sıte ınsan her ıstedıgıne ulasa bılıyor. bu sıteyı hazırlayan herkese ayrı ayrı tesekur ederım ve basarılarınızın devamını dılıyorum. |
Merhabalar forumunuzu googleda arama yaparken tesadüf üzerine buldum yaklaşık 10 gündür misafir bakışlar attıktan sonra buranın güzellilerini paylaşımcıların yüreklerini gördükten sonra burada olmanın güzel olacağını düşündüm... Arada bir yer açarsanız burda kalmak istiyorum ;) http://o.foto.radikal.ru/b36f6d07b3ee.jpg Ben falıma baktım herkezi seviyorum :) Umarım bende burada sevilirim(sw) Güzel paylaşımlarda görüşmek ümidiyle.... |
herzaman bir yer vardır umarım sitemizde sende bizler gibi hoş vakitler geçirirsin hoş gedin tebessüm |
Hoşbuldum teşekkürler... Yalnız ben papatya getirmiştim size resmi çıkmamış kusura bakmayın arkadaşlar laflarım yarım gibi olmuş papatya falına bakmıştım demek istediğim oydu ;) |
İNTERNETTE DOLAŞIRKEN GOGULDAN BULDUM |
blood aeris tavsiye etti.iyikide etmiş |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık