![]() |
yorgunum başım ağrıyo bir sürü işim var yapasım yok kahvaltı yapmadım yapmak istemiyorum ama acıktım .......daha bir sürü tezat hal içersindeyim aman ben bugünü sevmedimmm |
herşey çok güzeldi... tam istediğim gibi oldu.. herkes mutluydu.. biz de..:tender: e(L)n |
hiç bir işim yoluda gitmez benim hereyin altından manasız saçma bir engel çıkar aslında asıl sebebi biliyorum ama çaresizlikten görmezden geliyorum yine herşey kötü ,zaten benimde hiç umudum yok... |
bugün iyi geçti ama pc beni biraz sinirlendirdi yine format attım :( ama bu format iyi oldu :) |
sefgili gunluk yazılıların bırı bıtmeden bırı başliii :moo: yarın gene var msx e de ne zamandır msj yollamıordum arada sırada gırıp gezıorum ıste bööle bıse :moo: |
hiç benim derdim biter mi günlük.. laf.. |
günlük sana anlatamam ama sen biliyosun mevsuyu zaten :D |
çok derin mevzular var günlük..:naughty: mevzu derinleştikçe keyfim yerine geldi bugün.. oohh..:naughty: önce e.n soonraa e.s :inlove: ne güzel iki çift olduk değil mi??:naughty: |
yavaş yavaş yoluna giriyor sanırım herşey... işler son hız devam ay sonuna herşey hazır.Diğer konu ise çok daha keyifli :D.... umarım artık böyle gider herşey ... |
günlük sinirliyim dokunma bana |
| Saat: 15:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık