![]() |
Ben buraya rastgele girdim hemen üye oldum. İşallah bundan sonra buraya takılırım. |
Birisinin Onerisi İle
|
Selamlar,hoşbuldum ))daha önce biçok kez de siteyi ziyaret ettim her defasında çok hoş buldum.)))ama üye olmamıştım bugüne kısmetmiş.gezdikçe olmam gerektiini düşünerek böylece karar verdim.şimdiden herşey için teşekkürler,güzel günlere.... |
Bir abinin sayesinde bu siteye üye olmustum daha önce, simdi bu nickle buradayim, bu site muhtesem bence, ne ararsan var :D |
böle siteler dünyada cok az var !!! başarılarınızın devamını dilerim !! ben çeçen ChechenWarriors!! |
2004-2005 Yıllarıydı... Neutralizer ile bir chat serverinda tanışmıştık.. MsxLabs.com Adresini verdi bir forum yaptıklarını söylemişti bende o aralar takılmaya başladım sonra biraz uzaklaştım tekrar geldiğimde çok farklı bir mekanla karşılaştım :) Başarılarının devamını dilerim dostum güzel çalışmalar ;) |
ßir arkadaşım tawsiye etti we biraz ziyaretçi olarak gezdim. Gerçekten ilgimi çekti çok gizel bir site olmuş. ßaşarılarınızın devamını dilerim... |
slm.. ben geldim:) bundan tam 2 sene önce google de resim ararken çıktı karşıma msxlabs=)) üye oldum hemen.. o günden bugüne burdaım diiemicem çünkü bayadır girmiodum ama geldim tekrar.. ve ben bu deişmiş haline bayıldımm.. süper olmuş.! bundan snra burdaım. kurtuluş yoook:):) sölemeden edemicem içimde kalıcak yoksa=) ellerinize saglık, başarılar.. |
Slm ben CADIII.Aslında msxlabs a ilk girişim değil yanii daha önceden tanışıyoruz:)burda gerçekten harika şeyler var ve bir kez buraya gelirseniz bi daha kopamazsınız :D |
Google arama sonuçlarından buldum.Ve bulduğuma çok sevindim gerçekten güzel bir site sayfa tasarımı olsun içeriği olsun hepsi çok güzel en azından sıkıcı değil.Burada güzel vakit geçiriyorum.Kurucuların emeğine sağlık.Kolay gelsin... |
| Saat: 23:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık