MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

BonFire003 27 Mart 2008 23:55

Bu siteyi önceden beri özellikle de MSN Messenger etkinliklerinden tanıyorum.
Ama hiç üye olmak aklıma gelmemişti.
Kısmet bu zamanaymış.

kurdele 28 Mart 2008 09:34

ben bu siteyi hiç bimiyordum.Ablamalar hep bu siteye girip çıkıyordu bende ablama dedim ki abla benide bu siteye üye eder misin?dedim.O da dedi ki üye yaparım dedi ben o günden bu güne msxlabs tan çok memlunum:D

desirmen 28 Mart 2008 09:42

herkese sela,internette gezerken rastladım ve görüntü beni çok etkiledi ve üye olmam gerektiğini anladım,kendimi üye yapmak için zorunlu kıldım:D

nuyageva 28 Mart 2008 14:15

msn.com ile alakalı arama yaptıgımda en ayrıntılı bilgiye sizde sahip oldum bu şekilde bu sitenin varlıgından haberdar oldum ben 26 yaşında izmir de bulunuyorum acil 112 serviste çalışıyorum benim yardıma ihtiyacım var ismim kadir şimdiden yarımlarınız için teşekkür ettim aeo

Sedef 21 28 Mart 2008 15:11

tesadüf eseri bu siteyi buldum ve iyikide bulmusum simdi bagimli oldum kurtulamiyorum

tülin35 28 Mart 2008 15:13

merhaba ben atatürk üniversitesi ebelik bölümü öğrencisiyimm,
siteyi kimse tavsiye tesadüfen tıp terimleri ararken karşılaştım..
henüz çok yeniyim siteyi dolaşmadım oyüzden nasıl bulduğum açıklamasını yapamıcam ama faydalı bir siteye benziyor...
emeğinize sağlık...

meneksem 29 Mart 2008 12:52

AYNI BİLGİSAYAR KULLANIMI

MERHABA,AYNI BİLGİSAYARDA DİĞER ARKADAŞIMDA KENDİ RUMUZUYLA GİRDİĞİNDEN SANIRIM KARIŞIKLIK OLDU..:) MENEKSEM OLARAK TEK RUMUZA SAHİBİM..BİLGİLERİNİZE SUNULUR.

tunga 30 Mart 2008 12:26

Evet,herşey benim biyololoji ödevimi çok iyi yapıp ve anlatıp öğretmenin bana ek olarak mitoz bölünme konusunu vermesi ile başladı.İstediğim kısa bilgileri burada buldum ve resimlerini görmek için tıkladım.Fakat oda ne?:| ÜYE GİRİŞİNİZİ YAPMADINIZZ!!!:| diye bir uyarı alınca hemen üye oldum.Zaten işim bitince üye olmayı düşünüyordum:$.
Kısaca kendimi tanıtayım: Ben şu anda lise 1 deyim. ve Ankara Anadolu Ticaret lisesinde okuyorum.Ancak korkarımki ayrılacağım.Çünkü bu okulda istediklerimi bulmadım.Ben bu okulun adalet bölümünü okuyup;Sosyal bilimler'e girmeyi planlıyordum(üniversite düzeyinde).Fakat ticaret bölümü geldi.Kısmet böyleymiş.Bu sennin bitmesini bekliyorum.Düz bir liseye gidip şansımı öss de deneyeceğim.Belkide birkaç sene sonra sosyolog yada diplomat olabilirim(H)

Sevgi Ve Saygılarımla
Berk Tunga
TAŞ

ceemiil2 30 Mart 2008 17:37

Bir konu araştırması sırasında takıldım. Ve merak işte biraz daha bakayım neler var neler yok die, takılış o takılış:P

blue9116 30 Mart 2008 17:48

tamamen arkadasımın daveti ile tanıştım:))

manken81m 1 Nisan 2008 16:14

Herkese iyi forumlar tesadüfen buldum umarım güzel olur şimdilik bu kadar :)

problem08 1 Nisan 2008 17:00

tesadüfen bu siteye girmiştim öyle keşfettim yani çok güzel bir site ellerinize yüreğinize sağlık....

benibanabırak 2 Nisan 2008 14:19

slm ben betül

Veciixx 2 Nisan 2008 15:20

valla ilk kez 2005 te uye olmustum o aralar hovardalık yapıyordum ve siteye giriş bile yapmıyordum şimdi 22 olduk olgunlastık ve ayrılmamak uzere bir araya geldik :D:hih2:

karateci_kiz 2 Nisan 2008 18:53

şans eseri tanıştım desem çok doğru olur ama siteyi qerçekten çok hoş buldum site yapımında emeği qeçen herkese teşekkür eder başarılarının dewamını dilerim ayrıca sitede bulunan arkadaşlara iyi wakit qeçirmeler...tekrar qörüşmek dileğiyle!!!

furkanahv06 2 Nisan 2008 18:57

selam ben siteyi google de buldum ilginize emeğinize teşekkür ederim bilgisayarla yeni tanışanlardanım belki bişeyler öğrene bilirim herkese merhaba

odrii 3 Nisan 2008 09:09

Ben odrii nin devamı olarak burdayım bi tanışma hikayem var zaten. :) Ama kısaca Msx i seviyorum :kiss:

ezgimm 3 Nisan 2008 21:11

anime ararken buldum... güzel bi site.:):):):)

AYNURCBC 3 Nisan 2008 22:26

ben bu siteyi birinden duydum çoklu msn bulabileceğim bi güvenilir bi site varmı demiştim bana bu sitenin adresini verdi iyikide vermiş allaha emanet...

ayhşim 5 Nisan 2008 11:27

meraba ben ayhşim bu siteyi dolasırken buldum baktım beğendim farklı geldi we üye oldum formdaki tüm arkadaslara selamlar umarım aranızda banada yer wardır

yahyacan 5 Nisan 2008 12:21

tanıştık bi ara

The Unique 5 Nisan 2008 14:26

Bizimkisi 1 aşk hikayesi:inlove: :dontknow:

ExTaCy 6 Nisan 2008 12:58

HerSey Google'da Bir Konu ararken başladı nasıl oldu bilmiyorum ama burayı buldum ve gece yarısıydı effeck'lerinizden ürperdim hoşuma gitti işte yaws..

KingHeaven 6 Nisan 2008 19:13

MsXLaBs ı google dan messenger için farklılıklar ararken buldum ve siteyi açtıgım da o kadar hoşuma gitmişki ne aradığımı unuttum :) kısacası emekleriniz karşısın da etkilendim böyle bi site yaptığınız için teşekkürler...

eRcAnSu 6 Nisan 2008 23:51

Bu siteye bir arama motoru aracılığıyla ulaştım yani internette gezinirken hoşuma gitti içerisinde güzel paylaşımların olduğu bir site olduğunu anlayınca üye oldum. :D

Adım eRRcan 89 doğumlu elazığlıyım

Bi an yarışmada hissettimde kendimi kusura bakmayın :$

Alopex 7 Nisan 2008 18:51

Öyle forum ararken buldum burayı güzeL olduğunu duydum arkadaşlardan ve geldm en kısası bu :)

Umarım iyi paylaşımlar ve eğlenceli günler geçiririm.

Teşekkürler

PilliBebek 7 Nisan 2008 22:49

Tarih ödevim için google'a bakarken :)

aycancengiz 8 Nisan 2008 00:04

KISACA ÜÇÜZLERİN ANNESİYİM ÇOCUKLARIMIN ÖĞRENME BOZUKLUĞU VARMI YOKMU DANIŞMAN SEMİNER ARARKEN RASTLADIM İYİ KİDE RASTLADIM

Alıntı:

aycancengiz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1007780)
KISACA ÜÇÜZLERİN ANNESİYİM ÇOCUKLARIMIN ÖĞRENME BOZUKLUĞU VARMI YOKMU DANIŞMAN SEMİNER ARARKEN RASTLADIM İYİ KİDE RASTLADIM

BAŞARILARINIZIN ARTMASI DİLEĞİYLE

Haris 8 Nisan 2008 18:10

ne diyebilirim guzel bir yer nasıl tanıstıgımı bilmiyorum ama iyiki bulmusum burayı...

murat061 8 Nisan 2008 22:37

SLM galiba benim de uzun yıllar oldu uye olalı ama bir 15 ay yoktum anlıcanız gibi askerlik gorevi siteyi seviyorum fazla pc kullanmayı bilmediğimden paylaşım yapamıyorum tşkç

monte 9 Nisan 2008 15:05

merhaba siteye daha öncede bakıyordum ama ilk gördüğümde tedirgin olmadım desem yalan olur çünki sitelerden devamlı virüs tehlikesi ve adres dağılımı olmasından çekindim ama gezdikçe sevdim aradığım bzı şeyleri burda bulduğumdan üye olmaya karar verdim şimdi sizinleyim işte umarım abuk msj gelmezde uzun süre burda kalabilirim. siteyi yapanların emeğine sağlık biz bakanlarnda gözlerine :)

SultaN_ 10 Nisan 2008 01:56

herkese selam yeni uye olarak ; )

cardin 11 Nisan 2008 09:33

merhaba ,öncelikle tebrik etmek istiyorum. tıklr tıklamaz sitenizde takıldım kaldım.çok güzel olmuş.elinize sağlık.ben bir msn zade virüslerle başı belada biriyim.habire birileri virüslüyo beni nie yyaparlar neden yaparlar bilemiyorum.pcdeki msn silip tekrar yüklemek istedim.google yazdım seçenekler çıktı tabii bende seçtim.sizi seçmişim sonra siteye göz attım çok ciddi ve güvenilir geldi .aradığım herşey bu sitede bulacağıma inandım. bende üye olmaya karar verdim. beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. bende online oldkça sizi açık tutucam . şanslı günler
[/quote]https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/good.gif

sanar 11 Nisan 2008 09:55

Alıntı:

The Unique adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1004712)
Bizimkisi 1 aşk hikayesi:inlove: :dontknow:

İnan ki çok haklısın, öyle bir bağımlılık yapıyor ki, kopmak imkansız.......

Bu dünyaya bir daha gelirsem arar bulur gene üye olurum...... :D

Emynaa 11 Nisan 2008 13:34

Sitenizi google dan buldum. Tasarımlarım için fantastik resimler arıyordum. Önceleri normal indiriyordum. Sonra üye oldum. Masa üstüme sitenin ikonunu kaydettim. Böylece girmediğim gün yok diyebilirim. Çok yoğun olduğum için şimdilik aktif bir kullanıcı değilim ama ilerde neler olur bilinmez. Belki yetkili bile olabilirim. Zaman, kısmet, çaba ve özveri artık.

Siteniz çok güzel. Çok emek harcanmış. Bütün emeği geçenlerin yüreğine sağlık.:)

uGurSeL 11 Nisan 2008 14:40

ilginiz için cokkk tsk ediyorum :)MsXLabs 'la nasıl tanıştım hatırlamıyorum internette bi program arıyodum ordaki linklerden birini tıkladım...veee işte burdayım...en son hatırladıgım sey bu :D:D:D

Lord.iz 11 Nisan 2008 15:00

Alıntı:

Emynaa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1013104)
Sitenizi google dan buldum. Tasarımlarım için fantastik resimler arıyordum. Önceleri normal indiriyordum. Sonra üye oldum. Masa üstüme sitenin ikonunu kaydettim. Böylece girmediğim gün yok diyebilirim. Çok yoğun olduğum için şimdilik aktif bir kullanıcı değilim ama ilerde neler olur bilinmez. Belki yetkili bile olabilirim. Zaman, kısmet, çaba ve özveri artık.

Siteniz çok güzel. Çok emek harcanmış. Bütün emeği geçenlerin yüreğine sağlık.:)

yetki felan önceden herhalde vardı bişeyler sayın emynaa ^o)

siteyi ben 2007den biliyodum başka bi üyeliğimde vardı ismimi unuttum yeniden üyelik aldım isim babasıda bi adminimizin flash animasyonu oldu marka ismimi kullanmak istiyorum aslında ama bu isimde hoşuma gitti o yüzden bi sürelik böyle takılayım sonrasında Allah kerim (H)

trepesus 12 Nisan 2008 14:46

selam herkese
siteyi google da kendimle ilgili linklere bakarken buldum sanırım bir arkadaş şiirirmi eklemiş kim diye merak ettim ve bir mesaj vardı okumak istedim sanırım mesaj düzgün mesaj ilkesine ters düştüğünden engelllenmiş :Sbu da ne demekse ;) ne olduğunu anlayamadım doğrusu *-)
daha çok merak ettim:Dumarım bir açıklama gelir ..

yitikgenc 12 Nisan 2008 15:13

Merhaba Arkadaslar

merhaba ben bu sitenin eski uyelerindenim elmorat ve mortalking nicki ile giriyordum ..ama talihisiz bir olaydan sonra nete ve real hayatım biraz uzakaldım ama tekrar aranızdayım arkadaslar allah nasip edersede aranızda kalmaya devam edecegim.

bu arada form baya bir degişmiş admin arkadaslar ellerinize kollarınıza saglık butun paylaşımcı arkadaslarım hepinizin yureklerine saglık hepinize tşkler..

....sayın admınlerim sizden özür dileyerek. acmış oldugumuz bir sitemizin reklamını yapmak istiyorum ...forumdaki dostlarımızıda aramızda görmekten buyuk mutluluk duyarım........ KardesLerinSesi.Com Sesli Sohbet Sesli chat SesliChat SesliSohbet KameralıChat Görünt oradanıckım Cabus. eger gelirseniz nıckımı soylerseniz cok mutlu olurum..tşkler:$

Misafir 13 Nisan 2008 20:12

Alıntı:

trepesus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1014491)
selam herkese
siteyi google da kendimle ilgili linklere bakarken buldum sanırım bir arkadaş şiirirmi eklemiş kim diye merak ettim ve bir mesaj vardı okumak istedim sanırım mesaj düzgün mesaj ilkesine ters düştüğünden engelllenmiş :Sbu da ne demekse ;) ne olduğunu anlayamadım doğrusu *-)
daha çok merak ettim:Dumarım bir açıklama gelir ..

Sanıyorum şairi belirtilmediğinden söz konusu şiir kaldırılmış, bu nedenle görüntülemek istediğiniz mesaj yerine (kaldırılmış olması sebebiyle) sistem mesajı sayfası ile karşılaşmışsınız.

ozkan_akdere 14 Nisan 2008 16:29

Ben msx'le 2005 yazında tanıştım...Msnem için eklentiler arıyordum ve birden kendimi bu mavi tutkuda buldum.Zaten mavi benim en sevdiğim renktir.Bir kere sitenin mavi oluşu beni çok etkiledi msx'in diğer güzellik ve özelliklerinden bahsetmedim bile.Sonra askere gittim yeni geldim askerden ilk işim msx'se girmek oldu.Ama askerde giremediğim için üyeliğim iptal olmuş hemen buğün üye oldum.Mavi Tutku beni yine içine çekti ve burdayım ve burda olmaktan da çok mutluyum...

musafaha 14 Nisan 2008 18:34

Benim 1 sene felan oluo her halde arkadaş tavsiye etmişti ama iyiki tavsiye etmiş..

Fire 14 Nisan 2008 21:09

Mutlu yüzleri daima görmek dileğiyle.
Selamlar...

girnelim 14 Nisan 2008 22:52

siteniz harika muhteşem windowstan ckıp buraya temelli dönmem lazım hayırlı akşamlarhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/yahoo.gifneşeli günler

canercoo 14 Nisan 2008 23:19

*-) vallah ne desemki ben forum sitelerinde çok gezen biriyimdir; iş yerindede ve evdede devamlı netteyimdir ve çok gezerim sanalda;gerçi realden daha çok sanalı tercih ederim...:wiggle:Neden derseniz eğer realde aradığım bir hayat ve tad huzur yok hal böle oluncada sanala yöneliyo insan mecburiyetten...:rose::rose:Neyse konuyu uzattım sanırım :)Ben rastgele buldum bu siteyi ama inanın çok mutluyum vede çok huzurluyum :uf:Kovsanızda gitmem ehehehehe :banana:bu arada adım caner ama bana kısaca coo diyebilirsiniz (sw) ama şahane bir yer burası gezmeye doyamıyorum ve en çokda en hoşuma giden şey ise sitenin girişinde tepede resimlerin üzerine gelince uppss sesi çıkıyor ya ona bayılıyorum:cl:Daha ne diyeyim tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum bir kaç arkadaşıma gösterdim siteyi;geldiler baktılar beğendiler ve bana dedikleri tek kelime aynen şu yaws caner sende sanalın kurdu olmuşsunda haberimiz yokmuş be arkadaş demezlermi ahahaha benimde yüzüm kızardı:dontcry::cici::cici:

tnk_ci 15 Nisan 2008 03:59

banada zamanında cok sevdigim bi abim tavsiye etmişti msx i bende o zamanlar (2 yıl önceydi sanırım)

merak edip girmistim ve üyede olmustum farklı bi üyelikle ancak hiç katılım gösterememiştim onca zaman

sonra hala aklımda olmasına şaşırmamak lazım çünkü gördüğüm en kaliteli forumlardan birisi burası

emeği geçen herkesi kutluyorum ellerine sağlık böyle güzel bi forum hazırladıkları ve yaşattıkları için...

erhan_can30 15 Nisan 2008 15:53

bilmem abim bi ara bakmıştı baktı güzel bi site kayıt oldu sonra ben de dayanamayıp üye oldum

realsecret 15 Nisan 2008 22:07

Selam,
Google' dan size rastladım

Maviye olan muhabbetimden,

inşeallah sitelerimde de yer vermeğe çalışacağım.

Mavi karanlıktaki işleriniz kolay ve aydınlık olsun.
Bahri Hazer

djhamsiye 16 Nisan 2008 01:59

benim tanismam tesaduflerle oldu googleden windows live messenger turkce verziyonu ariyordum tesadufen burayi buldum hosuma gitti site uye oldum ama isin kotusu hala turkce msn im yok :)

NeutralizeR 16 Nisan 2008 07:11

Alıntı:

djhamsiye adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1019692)
benim tanismam tesaduflerle oldu googleden windows live messenger turkce verziyonu ariyordum tesadufen burayi buldum hosuma gitti site uye oldum ama isin kotusu hala turkce msn im yok :)

(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

Saat: 14:37

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık