MsXLabs
Sayfa 7 / 28

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/1386-messenpass-and-msn-sifre-bulucular-hack-degil.html)

hellboy726 20 Aralık 2007 12:46

Alıntı:

DjMammi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 816478)
bazılarınınklini gösterio bazılarını götermio bu msnpass neden acaba

Parolamı hatırla seçenekleri aktif olan hesapları gösteriyor. Bu yüzden işaretli olmayanlar görünmüyor.

Alıntı:

caniiK14 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 819828)
ok basiyorum acilmiyo yaaaa

hmm.. Daha açıklayıcı olsanız belki yardımcı olabilirdim.

Alıntı:

gkhn1256 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 862601)
abicim bu mesenpass nası kullanacam bi sölrmisniz

Programı inndirin, zipten çıkartın. Çift tıklayarak çalıştırın :)

StrikeR12 23 Ocak 2008 18:49

messenpas ı nasıl calıstırıcam

mspass çalışmıyor neden

Fırtına 23 Ocak 2008 19:13

Alıntı:

StrikeR12 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 909347)
messenpas ı nasıl calıstırıcam

mspass çalışmıyor neden

Çalışmaması mümkün değil, yapmanız gereken şey çok basit sadece çalıştıracaksınız programı ve karşınıza gelecek şifreler.

Not: Bu program MSN Messenger'ınız da hatırla dediğiniz parolaları bulur, başka bilgisayarı yada hatırlamadan giriş yaptığınız hesabı bulmaz...

anytime_me 27 Ocak 2008 14:50

ya bu nası çalışıo yaa... :S:S

nereye yascas adresi .. bu çalışmıo ya...

Fırtına 27 Ocak 2008 14:54

Alıntı:

anytime_me adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 913245)
ya bu nası çalışıo yaa... :S:S

nereye yascas adresi .. bu çalışmıo ya...

Adres falan yazmanıza gerek yok yapmanız gereken şey birtek programı çalıştırıp açılan ekrandaki şifre ve adresleri görmek, ayrıca bu program MSN Messenger'ınız da hatırla dediğiniz parolaları bulur, başka bilgisayarı yada hatırlamadan giriş yaptığınız hesabı bulmaz...

Hack amaçlı tasarlanmamış bir program sadece kendi bilgisayarınızda hatırlamalı giriş yaptığınız hesapları gösterir...

nly84 3 Şubat 2008 16:12

bu programlar hiç bi işe yaramıyor ben msn şifremi unuttum yükledim ama hiç bi işime yaramadı

ck1991 3 Şubat 2008 16:47

artık antivirüsler yakalıyor ama virüs olmadıklarından emin olun (:
Alıntı:

nly84 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 921924)
bu programlar hiç bi işe yaramıyor ben msn şifremi unuttum yükledim ama hiç bi işime yaramadı

bu programlar sadece kayıtlı oturumları gösterir yani Beni Hatırla ve parolamı hatırla seçeneklerini işaretleyip oturum açtığınız ID'nin bilgilerini gösterir

cntbas 6 Mayıs 2008 18:57

Bana biri yardım edebilirmi...Ben bu programları denedim ama yapadım:( kafam çok karıştı.Msn Şifremi bulmam lazım :(

Terminatör 18 Mayıs 2008 19:44

acıklama yapar mısın bu program göründüğü gibi değil:@:@:@

BrookLyn 22 Mayıs 2008 23:01

Alıntı:

cntbas adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1045074)
Bana biri yardım edebilirmi...Ben bu programları denedim ama yapadım:( kafam çok karıştı.Msn Şifremi bulmam lazım :(

Arkadaşım yardım edebilirmi demişsin ama ne konu'da? Sorun nedir? Hata'mı veriyor? Hiç çalışmıyormu problem ne ? Bunları Söylemezsen Kimse Sana Yardımcı Olamaz...

Alıntı:

Terminatör adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1058108)
acıklama yapar mısın bu program göründüğü gibi değil:@:@:@

Ne konu'da açıklama istiyorsunuz ? Yeteri kadar açıklama mevcut zaten konu hakkında... Program'ı nasıl bekliyordunuzda göründüğü gibi değil diyorsunuz?

Saat: 21:49
Sayfa 7 / 28

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık