![]() |
kardeşler her şey için sağolun ama kasa dün geldi abimde kabloları takarken jakları takmayı untmuş ben de yaptım ama sorunu olanlar için işe yarar Teşekkürler |
Bilgisayarımdan ses çıkmaması sorununu nasıl çzöerim? bilgisayarımdan ses çıkmıyor.herşey normal görünüyor.hoparlorler takılı ve sağlam.ses kartı normal ama ses çıkmıyor.napabilirim |
kardeşim kasaya takılan fare ve klavyenin fişinin takılan yerini kırdı.babam yeni klavye ve fare aldı.ama sorun ses çıkmıyor.llllllllllüüüüüüüüüüttttttttffffffffffeeeeeeeeennnnnnnnnn yardım edin. |
bilgisayarımdan ses çıkıyor ama mikrofondan ses çıkmıyıor bnm mikrofonum bozuk die başka bitane getirdim oda çalışmadı napabilirim sizce ??? |
Bilgisayarımdan niye ses çıkmıyor Bilgisayrda winamp windows media player vb. programları açıyorum hata veriyo Bad direct sound driver . please install proper drivers or select another device in configuration Error Code 88780078 diye yazılar çıkıyo neden acaba ????? |
ben oyun oynuyordum ses az geldi diye hoparlör ayarlarıyla oynarken oyunla birlikte hoparlör de takılınca birden bire ses gitti ne yapabilirim acaba |
yyaa abiler benim hem hopörlör hemde kulaklık var ama insan sesi nede girdim aykıt yok diyor takıyom ikisinide deniyom mikrofonu buluyo hopörlör ile kulaklıgı bulmuyor ama kulaklıgın mikrofonunu buluyor |
çevre aygıtı takılı gözükmüyor diyor |
Çocuklar herşey takılı.Galiba kabloda sorun var.Hiçbir ses duymuyorum bilgisayardan.Çünkü:Kabloda sorun var yeni hoparlör alcaz denicez yine olmazsa Kasada sonur var demektir. :) |
Benim pc laptop asagıda ses duzelme ayarı butonu yok falan sesde cıkmıo napcam drıwerıne ses kartına falan nasıl bakm laptopta |
| Saat: 23:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık