![]() |
kızlar 6 da kalkanlar gece saçınızı örun sdabah kalkınca açın at kuyruğu yapın cok havalı oluyo |
bencde yani düzgün saçlar ağır saçlar istiyoruz bunlar basit hı bu arada 12 yaşa uygun olsun lütfen |
kızlaaaaaaaaaaaaaar ya kızlar bana yardım edin hoşlandığım çocukla çıkıcam saçımı nasıl yapabilir |
ben 16 yaşındayım ve lise ye gidiyorum saç larım hafif dalgalı ama ben düzlestiriyorum saçlarımın boyubelimde sayılır okula giderken farklı bi model istiyorum bana yardımcı olurmusunuz gerçekten önemli farklı bişey istıyorum |
ya bn 15 yaşndayım liseye gdiorum. hep aynı saçan sıkıltım açık olmamak şartıyla saç modelleri.. |
yha banada yardım edin şu pembe yazılı arkadaş güzel yaşmış basit işte şık duran bişiy olsun bn hergün at kuruu yapıyomm |
Arkadaşlar ben yeni bi model buldum harika oluyo... 2 kaşık limonla 1 kaşık balı ısıtın saçınıza sürün ne model olursa olsun hepsi tutuo isterseniz sürün saçınızı sıkın kıvırkıvır oluyo ben hep o taktiqi kullanıyorum okulda herkes bayılıyo saçıma erkekler bile :) |
yaa ben saçlarımı çok şekil yapıyorum herkez beğeniyo ama artık bulamıyorum sabahları yardım edin resim bulun ne biliyim düzgün olsun doplu bir şekilde olması daha iyi saçım uzun popoma geldiği için terletiyo toplu dağmık bişiler lazım bana.... |
benim saçım orta yeni keştirdim açık durması çok güzel ama sadece tel tokayla önlerden tutturuyorum fakat sıkıldım şimdiden başka yöntemler varmIIIIIIIIIII |
ya acil lazımmmmm |
| Saat: 15:47 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık