MsXLabs
Sayfa 7 / 61

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessengerDiscovery Live (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/22784-messengerdiscovery-live.html)

ahmed 23 Nisan 2007 12:59

Alıntı:

astekmurat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 444620)
KARDEŞ BEN BU MSN DİSCOVER X2 Yİ NASIL İNDİRCEM
BİR PAYŞALIM VERE BİLİRMİSİNİZ

Messenger Discovery X2 tr

Dark_Prince 23 Nisan 2007 14:07

discovery live yükleyince dosya gönderimi acayip yavaşlıyo bunun bi çözümü yok mu sırf bunun için kurmuyorum programı

NeutralizeR 23 Nisan 2007 15:32

Alıntı:

Dark_Prince adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 444895)
discovery live yükleyince dosya gönderimi acayip yavaşlıyo bunun bi çözümü yok mu sırf bunun için kurmuyorum programı

Dosya transferlerindeki yavaşlık problemi bu sürümde de giderilmedi fakat kısmen bir çözüm sağlandı.

MessengerDiscovery Live sembolü > MessengerDiscovery'i Kapat seçeneğini kullanarak, MessengerDiscovery Live aktif olmadan Windows Live Messenger oturumu açabilirsiniz. Böylece dosya transferlerinde bir yavaşlık söz konusu olmayacaktır. Aynı adımı izleyerek MessengerDiscovery Live'ı tekrar aktif edebilirsiniz.

Bu problem kesin olarak MessengerDiscovery Live 2.0 sürümünde giderilmiş olacaktır.

MrKatliam 23 Nisan 2007 19:09

discovery live 1.3 kurdum. live msn 8.1.0178 kullanıyorum. kişiler sekmesi işlemiyor. tıklayınca oturum açmış değilsiniz uyarısı geliyor. bir çok kere kapatıp açtım ama olmuyor. sorun ne olabilir?

Aprincurr 23 Nisan 2007 23:22

arkadaşlar bir yardım edin size zahmet ben görüntü resmimi değiştiremiyorum işlemiyor sorun neden dir aceba msn sürümüyle alakalı olabilirmi başka problem yok

ahmed 24 Nisan 2007 01:01

Alıntı:

sedatoo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 445596)
arkadaşlar bir yardım edin size zahmet ben görüntü resmimi değiştiremiyorum işlemiyor sorun neden dir aceba msn sürümüyle alakalı olabilirmi başka problem yok

görüntü resmi yöneticisi kullan seçeneğinin işaretlemeyiniz...

gürol39 24 Nisan 2007 19:13

programı kurdum ama oturum açmış değilsiniz uyarısı geliyor. bir çok kere kapatıp açtım ama olmuyor. sorun ne olabilir?

none 25 Nisan 2007 12:12

arkadaslar merhaba;
oncelikle bu güzel çalışma için teşekkür etmek istiyorum.
ve yaşadığım sorunu aktarmak istiyorum. aslında online olan kişilerimden devamli olarak "konuşma bağlantısı açıldı" veya " konuşma bağlantısı kapatıldı" mesajları alıyorum. ancak çoğu zaman bu işlem aslında yapılmamış oluyor. bunu özellikle de denedim. ayni binada oturan arkadaşım aslında benim yanımdayken de onun kendi msn inden bağlantı açtığı ve kapattığı mesajları gelmeye devam etti. bu durum düzeltilebilir mi acaba? hata nedir? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Doruk68 25 Nisan 2007 12:21

Alıntı:

bunyerdem60 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 436225)
tamam kardeş ben hallettim biraz oynamak gerekiyomuş demekki sağolun herşey için kolay gelsin

Arkadaş halletmişsin kolay gelsin ancak bizde aynı problem devam ediyor nasıl yaptığını yazarsan bizde faydalanmış oluruz. Tşk

ahmed 25 Nisan 2007 12:59

Alıntı:

none adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 448024)
arkadaslar merhaba;
oncelikle bu güzel çalışma için teşekkür etmek istiyorum.
ve yaşadığım sorunu aktarmak istiyorum. aslında online olan kişilerimden devamli olarak "konuşma bağlantısı açıldı" veya " konuşma bağlantısı kapatıldı" mesajları alıyorum. ancak çoğu zaman bu işlem aslında yapılmamış oluyor. bunu özellikle de denedim. ayni binada oturan arkadaşım aslında benim yanımdayken de onun kendi msn inden bağlantı açtığı ve kapattığı mesajları gelmeye devam etti. bu durum düzeltilebilir mi acaba? hata nedir? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

bu uyarı karşı tarafa sizin görüntü resminizin ulaşmasında-karşı taraf sizin nickinizin üzerine mausla tıklamasında-karşı tarafın size konuşma penceresi açmasında bu uyarı popu gelir.

Saat: 21:49
Sayfa 7 / 61

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık