![]() |
Alıntı:
|
discovery live yükleyince dosya gönderimi acayip yavaşlıyo bunun bi çözümü yok mu sırf bunun için kurmuyorum programı |
Alıntı:
MessengerDiscovery Live sembolü > MessengerDiscovery'i Kapat seçeneğini kullanarak, MessengerDiscovery Live aktif olmadan Windows Live Messenger oturumu açabilirsiniz. Böylece dosya transferlerinde bir yavaşlık söz konusu olmayacaktır. Aynı adımı izleyerek MessengerDiscovery Live'ı tekrar aktif edebilirsiniz. Bu problem kesin olarak MessengerDiscovery Live 2.0 sürümünde giderilmiş olacaktır. |
discovery live 1.3 kurdum. live msn 8.1.0178 kullanıyorum. kişiler sekmesi işlemiyor. tıklayınca oturum açmış değilsiniz uyarısı geliyor. bir çok kere kapatıp açtım ama olmuyor. sorun ne olabilir? |
arkadaşlar bir yardım edin size zahmet ben görüntü resmimi değiştiremiyorum işlemiyor sorun neden dir aceba msn sürümüyle alakalı olabilirmi başka problem yok |
Alıntı:
|
programı kurdum ama oturum açmış değilsiniz uyarısı geliyor. bir çok kere kapatıp açtım ama olmuyor. sorun ne olabilir? |
arkadaslar merhaba; oncelikle bu güzel çalışma için teşekkür etmek istiyorum. ve yaşadığım sorunu aktarmak istiyorum. aslında online olan kişilerimden devamli olarak "konuşma bağlantısı açıldı" veya " konuşma bağlantısı kapatıldı" mesajları alıyorum. ancak çoğu zaman bu işlem aslında yapılmamış oluyor. bunu özellikle de denedim. ayni binada oturan arkadaşım aslında benim yanımdayken de onun kendi msn inden bağlantı açtığı ve kapattığı mesajları gelmeye devam etti. bu durum düzeltilebilir mi acaba? hata nedir? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Saat: 21:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık