![]() |
performans ödevi lütfen ankara antalya erzurum istanbul ve trabzona kaç saatte hangi ulaşım araçlarıyla ve kaç parayla giderim lütfen yardım edin yarına yetişmesi lazım 15 günden beri bakmadığım site kalmadı lütfen... |
Arkadaşlar nolur hangi araçlarla ulaşımın sağlandığını da yazın (performans ödevi... :':( |
ben cevabı bulamadım arkadaşlar bana bursa erzurum arası uçak ve araba ile kaç TL ye gidiliyor of yarına performans ödevim ömer meşe adam affetmıyo gece 01:39oldu hala ben bunu arastırıyorum bana nolur yazın sunu |
bursadan erzuruma tren , uçak, otobüs, gemiyle kaç saat kaç km ... bursadan aynı şekilde istanbula , erzuruma , ankaraya ,antalyaya, trabzona aynı şekil ulaşım araçlarıyla |
Alıntı:
|
bursadan ankara antalya erzurum istanbul ve trabzona hava yolu ile kaç tl acaba acil (performans ödevi ) 3-4 dk |
bursadan-diger-yerlesim-birimlerine-hangi-araclarla-kac-saatte-gidilir |
aciillll tarafik performans ödevi için |
bana bursa -ankara,antalya,trabzon,erzurum ,istanbul= gidilebilecek tüm seferr süreleri ve bilet fiyatları lazım |
bursa istanbul 158 bursa trabzon 135 bursa antalya 135 bursa ankara 174 uçakla |
| Saat: 11:42 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık