![]() |
Alıntı:
|
slm arkadaşlar, bu yamayıı yükledim.güzel özellikleri var fakat yükledikten sonra bende diğer kişilerin görüntü resimleri görünmüyor dosya aktarımlarındada gönderilen dosyaları göremiyorum aynı şekilde gönderdiğim dosyalarda görünmüyor karşı taraftan.. msn silip tekrardan yükledim ama yamayı yükleyince yine aynı sorunlar oluyor. ayarlarını iyice kontrol ettim ama bulamadım.sorunu çözmem için yardımcı olursanız sevinirim. |
slm arkadaşlar 8.5 için çoklu oturum açma varmı varsa bana yardımcı olurmusunuz |
Alıntı:
Bir diğer özellik ise MSN Live Plus'ta mevcut yapmanız gereken şey ise şu, MSN Messenger ana penceresi/Live Plus Terciheleri/Özelleştir!/Aynı anda birden fazla hesaba bağlanmama izin ver adlı kutucuğu işaretleyin ve tamam diyin... |
bu programı çalıştırdım sonra msni açtım ilk önce çoklu oturum açıyodu msn açılıken update etti şimdi çoklu oturum çalışmıyor açılıyor next tuşu kapalı yardım edebilir misnz? |
valla kimse adamların hakkını yemesin emeginize saglık mükemmel derece hatasız virüssüz kaliteli bi sekilde calısıyor ellerinize saglık olay budur... saygılar |
Türkçe dil desteği içeren A-Patch140rc2b17_WLM.exe sürümüne güncellenmiştir. Türkçe dil desteği MsXLabs.org tarafından sağlanmıştır. |
yamayı uyguladım herşey dediğin gibi.Harika bir görünümüm oldu .Paylaşım için sonsuz teşekürler |
aı bende bu surum için uygun değildir dedi.. 8.5 yuklu |
msnmsgr.exe yi mi yamaLıyor tam oLarak anLamadım? |
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık