![]() |
Yeni msn i yükledim kamera sorunundan kurtulmak için ama şimdide bu cıktı ya kafayı yemek üzereyim Yardım edecek yok mu ? Aramanız bağlanamadı. Lütfen yeniden deneyin. (Hata: 0x8ac70013) |
1 ek Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Windows Live Messenger Güncel Kamera Sorunu ve Çözümü - Tekil Mesaj - MsXLabs Bu konunun ilk mesajında yer alan çözüm önerilerini de deneyebilirsiniz: WLM 2009 (0x8ac70004) - (0x8ac70202) - (0x8ac70013) Hataları ve Çözümü - Tekil Mesaj |
Kardeş onların hiçbiri işe yaramıyor maalesef. Bunları tamamen kaldırsak msn nin kamera sorunu olmayan sürümü 8.5 sanırım onu nerden indircez resmi sitede son sürümden başkası indirilmiyor. Güncellemesini engellemeyi siteden ögrendim ama |
Diyor ki windows live paketi yüklenemiyor daha yeni bir sürümü denemelisiniz daha yenisi ne olacak bu microsfot iyden şaşırdı=)) |
Yardım talebinde bulunurken lütfen hangi Windows işletim sistemini ve hangi Messenger sürümünü kullandığınızı belirtiniz. Dikkatlice inceleyecek olursanız Windows Live Messenger'ın nasıl tamamen kaldırılacağı, nasıl sıfırdan kurulacağı, güvenlik programı kullanıyorsanız gerekli izinlerin nasıl verileceği ve benzeri bilgiler sitede mevcut. Eski sürümlerle ilgilenenler bu konuyu inceleyebilir: (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
Vista 32 bit |
Hocam bu yeni messenger 2011 de yanda sosyalağ falan zımbırtısı açılıyo bense eskisi gibi klasik bi pencere olmasını istiyorum ne yapmalıyım |
Alıntı:
|
Bütün denilenleri yaptım fakat yeni msni açtıktan 15-20 saniye sonra oturumdan düşüyor bunun sebebi ne olabilir yardımcı olurmusunuz ? |
Alıntı:
|
| Saat: 11:47 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık