![]() |
EN EN ZEKİ Sİ BEN EN HOCASI BEN EN UYKUSUZ GENE BEN EN ACIKAN TABİKİ BEN |
En en cicisi,güzeli,asisi,vipi ve eski dostum olan OCEAN;) En ortadan kaybolan MYDARLİNG24:cry: En fitnessçı WİTMER(forumda daha aktif olman dileğiyle)https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/yes2.gif En kamyonu KAMYON:D |
en güçlü kamyon :) en sessiz kambis en çılgın teodara en güzel şiir noraynn :) en mavi think :) |
En Duygusalı Noranynn En bebek şekeyy L.a.D.y En cici annesi KafeYelmer En Yardınseverei DreamTeam En asili Thinkerbell En keli Virtuecat En şirinesi Arwen En tatlısı Marlon En çılgını Teodora En akıllısı Barış v.s. |
Alıntı:
:rose:en iyisi en büyük kalplisi en güçlüsü ve tabiki en ene en eski dostum KAMYON :broken: en canı en kalbimi kıranı ama en özellerden RozieL :tender: en arkadaşı en farklısı DreamTeaM :inlove: en sempatiği en sevimlisi MARLON :hug: en küçüğü ama en iyisi en forumculardan BARIŞ |
Erkekler yanlış anlaşılmasın illaki hepiniz efendisiniz;ama tanıdığım kadarıyla en efendi olan erkekler: DreamTeam;Roziel;misafir;NeutralizeR;Kambis;Kamyon;MyDarling24;matto61;recr uit;carelless_whisper...;) En tatlı ve cana yakın olanlar: Arwen;kafeyelmer;efnalya;roziel;mydarling24;bide ben yaniii:) En çapkını PLAYBOY :) bu ünvanı kimseye kaptırmaz kendileri :) en mahçubu:Roziel:) hemen yüzün kızarır bilirim;) en güzel avatar ve imza: arwen;kafeyelmer;Efnalya;dreamteam;roziel;Mystc@l;Neutralizer;Thinkerbell;n ihle;Noranynn;xcheryy;bide benimki ortada yani:) en komikleri (eğlenceli) : defected;matto61;roziel;arwen;playboy;zeki hoca... en tartışmacılar(güncel konularda): ahmetseydi;misafir... en tatlı asisi:As! Melek en sinirli asiside: ocean:) en deliside ben;) :hiya: |
En affetmezi ThinkerBeLL ! |
en küçükleri barış ve reelin en yakışıklısı marlon ve careless_whisperer en asi prensesi ocean en cana yakını arwen en kedisi kompetankedi en yardımseveri noraynn ve thinkerbell en aşığıda bennnnn :) |
enlerin enleriii RRS Rainn...en dostu RRS Revolution...en en eniii asparagas23...en ilk sıcakkanlı merhabam Kafeyelmer...en içten temiz yüreklim Arithmetics...en beşiktaşlı beni en çok şaşırtanı nazlısu...en narini ayperisi...en tatlısı arwen...en duygusalı Hilal...en kendi gibi olanı Lizge...en tatlısı Marlon...en yakını Aberry&İce-man....en aşıkları only for you...en itinalısı e.t.i.c.h.e.t.....en kaprislisi xcherry....en iyisi kambis....en sessizi recruit87...en rocky si en kuzenler..ahmetseydi,freetime,only for you |
bende henuz kimseyi tanimiyorum ama en yardim severi ve en cok paylasimci DreAmTeaM en asigi galiba Ocean ve en duygusali Ben |
| Saat: 19:30 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık