![]() |
vodafone 100KB- 1 kontor... Ama once musterı hızmetlerını arayıp GPRS ı actıracaksınız ve bu secenegı sececeksınız... |
6630i dede çalışmıyo neden bileniniz varsa cevap yazsın |
YA BENDE D900İ VAR ACABA ONDA OLUR MU PROGRAM |
bakalım nokia 3230 için msn live mesancer download ettim başarılı olacakmıyım.sonuçunu sizler ile paylaşırım program için teşekkür ederim |
mrb arkadaşlar benim telefonum motorola v980 hattımda vodafone ceptelefonuma nasıl msn yüklerim yardımcı olurmusunuz bana ????? |
bu ucretli programmi? |
Alıntı:
|
ya arkadaslar ben agile messenger kullanıodum girdigimde ikide bir msn bağlantı kesildi diyo mesaj bile gonderemion yaaa am turbo acınca sorun yok ..... bence agile messenger kullan mayın bana onrebilecek baska geisisk msn purogranı olan varmııı olan varsa soleyinnnn msn|sewrat_1905@hotmail.com arkjadaslar en iyiy msn programıııı befile:///D:/6600%20sis%20programlar/Msn/Turbo%20Msn%20(Turkce)/Turbo%20Msn%20Turkce.sisnce _turbo msn türkçeee_ ya arkadaslar agile messenger son sürümü hatalııııııı ..... hep msn baglantı kesildiiii dioooo size turbo msn onercem ben onu kullanıom sorunsuzz googleden turbo msn turkçe indir de ordan indirebilirsin teskr edinnnnnn.....msn\sewrat_1905@hotmail.com |
eline saglık |
abi yha bunda kopyalama yaparken şifre istiyo nedir o ? |
| Saat: 20:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık