![]() |
Left 4 Dead, Assassin's Creed !!! Üstüne tanımam |
san andreas |
Batman: Arkham Asylum Need for Speed Shift Dreamkiller Resident Evil 5 Pes 2010 |
Pes 2010 (Arkadaşlar arasında yenilgim yok (H)) Star Wars Empire at War Forces of Corruption Star Wars Battlefront II |
Şu Sıralar Hangi Oyunları Oynuyorsunuz? Bilgisayar oyunları ;
|
Devil May Cry 3 Special Editionhttp://ps3media.ign.com/ps3/image/article/651/651745/devil-may-cry-4-20050917055152411.jpg |
left 4 dead cod:modern warfare 2 (tabi win7 deki directx sorunundan dolayı oyunun en sonunda hata veriyo) Team Fortress 2 bu arada auropelia eger left for dead steam üzerinden oynuyosan bir gün online atalım :) |
Warrock ve Half Life ama Half Life'nin içinde bissürü oyun var team fortress, deathmatch vs vs |
Test Drive Unlimited Toca Race Driver Grid |
silkroad age of empires |
Sims 3 |
Torchlight |
WALLA BN HALF LİFE 2 EP 2 OYNUOM BU ARALAR |
Gta 4 yeni bitirdim |
Mount&Blade Warband oynuyorum :) |
Metro 2033 Just Cause 2 Dead Space Assasin's Creed II Street Fighter 4 World in Conflict Warhammer 40k Dawn of War Chaos Rising Modern Warfare 2 Online olarak S4 league |
Devil May Cyr4 ,Transformers , Max Payne 3 , Crysis 2 , Assasin 's Creed 2 |
Warband :D |
NBA 2K10 (özellikle My Player) WOW (World of Warcraft) |
Yıllardır oynadığım gibi: Counter-Strike 1.6 Onun dışında: Need For Speed : World Pro Evolution Soccer 2011 Star Wars The Force Unleashed 2 Shank |
Montezuma's Return |
Shaiya |
World Of Warcraft: Cataclysm |
|
sonsuz Macera |
Zaman buldukça SA-MP ([Z]Group-Xtreme - OnuRR) |
Pro Evolution Soccer 2011 Pointblank Fıfa 2011 God Of War |
Football Manager 2008 :) |
wolfteam |
Counter-Strike 1.6 Mount&Blade Warband |
-Cod mw2 -Cod bo -Hl 2 -Hl 2 Dm -Hl 2 Modlari -MB Warband -CS:S -Crossfire -Wolf team -Bbo -Sro -MAT -Loco -Soldier Front -Gunz -Genesis AD -Zone4 |
stardoll bu kadar benim işim bu =) |
mount and blade yine çok fena sardı. ateş ve kılıç oynuyorum bu ara hep :D |
war rock Call of duty2 silk Road |
Shaiya :D |
cs 1.8 |
ardnesse ofansive oynamaya çalışıyorum ama oyn ile ilgili oyun açılımını bulamıyorum bu konuda yardıma ihtiyaç duyuyorum |
|
bizim sıra Fetih Online |
1-Crysis 2-Far Cry 3-Crysis 2 4-The Witcher 2 |
The Elder Scrolls V: Skyrim |
1)Prototip (çoktan bitirdim) 2)Wolf Team 3)Counter-Strike 4)Time Splaters 5)Stuvirt Little 5)Assasin Cread |
|
1. Microsoft Flight Simulator X 2. Euro Truck Simulator 3. German Truck Simulator 4. Driving Simulator 2009 5. 18 WoS: Haulin 6. Juiced 2 HIN 7. Moscow Racer 8. Need for Speed Underground 2 9. Colin Mcrae: DiRT Online oyun oynamıyorum. |
Bilgisayar oyunları ile pek aram yok açıkcası konsol oyunları bana daha cazip geliyor son dönemde GOW: Collections Wolume 2 oyunlarını oynuyorum. Özellikle GOW: Ghost of Sparta oyunu baya etkileyici serinin en iyi oyunu diyebilirim. |
okey oynuyorum daha çok. ---------- Mesaj tarihi 14:07 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:03 ---------- Arkadaşlar ben bu sayfada daha yeniyim bana yardım edebilirmisiz rica etsem ? |
Alıntı:
Hoşgeldiniz sitemize. :) Ne konuda yardım istemiştiniz? |
Ben live for speed adlı oyunu oynuyorum. Çok güzel bir oyun. Tavsiye ediyorum... |
-- 1)Need for Speed™ Carbon (yarısıı bitirdim) 2)Need for Speed Underground 2(bitirdim) 3)Need for Speed Hot Pursuit |
L.A Noire |
| Saat: 10:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık