![]() |
Mutluluk güven duygusunu hissedebilmektir... |
kesinlikle 'mutluluk' diye birşey yok. |
mutluluk insanı güldürebilen her şey bence |
''gülmek''^ 'mutlu olmaksaaa?!!'' mutlu ..... ler gibi o kadar sırıtan var ki! |
mutluluk bize kirpiklerimiz kadar yakındır aslındane yazıkki biz onu farkettiğimizde o bizi bırakıp gitmiştir.... |
Mutluluğu anlatmak zor.Çünkü her insanın mutluluğa bakışı,mutluluktan beklentisi farklıdır. |
yapılan tüm arama çalışmalarına ragmen bulunamamıştır. |
mutluluk dudaklarından cıkan bır tatlı gulumsemeye bakar.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Mutluluk, bardağın dolu tarafını görmektir. |
Mutluluk: Gülümseyişinde. Ağladığında. Paylaşabildiğin biri varsa: İşte O zaman Gerçek MUTLULUKDURRR... |
Onu düşünmektir... :uf: |
Her zaman yalnız oldugunu bilmek tir...:) |
mutlu insan yoktur.mutlu an vardır... |
Mutluluk Duisburg,da mesela Sevdiğinle oturup cafe içmek olabilirdi http://www.fosterandpartners.com/content/projects/0956/18841.jpg |
:cici:şuan yaşadığım mutluluk olsa gerek.yüzümdeki kocaman gülümseme.ama her şey gibi oda son bulacak:uf: |
Mutluluk Onunla saatlerce konuşmakdı benm için: Ama O uykusuz kalıyor bu seferde üzülüyordum :( Ama konuşmayı yarıda kesip ertesi günü bekleyincede zaten onu özlüyordum bu sefer daha çok özlememe sebep oluyordu. Aslında benim için Mutluluk onun güldüğünü görebilmekdi. :$ |
mutluluk sevdiğimin gözlerinde kendimi görmektir mutluluk sevildiğimi duymaktır mutluluk ailemle bir ömür geçirmektir mutluluk sağlıklı olmaktır ... |
Mutluluk, Bir Kahve Fincanında Saklanıyor Gibi Geliyor Bana ve Ben Onu Bulacağım.. |
Şu aralar belkide cevabını veremeyeceğim tek soru. Pek mutlu olduğum söylenemezz... Ama Mutluluğun olduğuna inanıyorumm.. Belki Dünyanın diğer ucunda ve bana kilomet,relerce uzak ama: Orda bir yerlerde işde. Eğer O Mutluysa Benim,de mutlu olmam gerekir dimi ? Ama: Olmuyor işde.............................................. Ve şu an benim kim olduğumu bilmiyor, belki böylesi daha iyi; Gizlenmek hoş değil biliyorum .Fakat Kim olduğumu söylersem yine kırıcı sözleri duymakdan çekiniyorumm.. Çünkü O sözleri hiç haketmedim. Ben sadece, Bilmediğim günahımın özrünü diliyordum. Ama: O bundan,da rahatsız oldu: Ona rahatsızlık verme gibi; bir hakkım yok. Şimdi kendimi sürekli istenmeyen kişi gibi; görüyorumm.. Mutluluk bunun neresinde ???????????????????????????????????????? Bir zamanlar Sevildiğini duyup, Birden Terk edilen, acaba kaç kişi Mutludur !! Bilen varmıdır ? Yada çaresini bilen ? Cevabı olduğunu Sanmıyorum.. |
mutluluk, sevginin karşılıksız olmadığını bilmek.... |
kişi tadmadığı bir yemeği nasıl tarif edemezse, mutluluğu da yaşamamış kimse anlatamaz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hayatımızdaki o önemsiz sandığımız küçücük ayrıntıların farkına varmaktır mutluluk... mutluluk ayrıntılarda gizlidir...Ayrıntılarda hayatın içindedir... |
Alıntı:
Aksine Teşekkür Ederim. Allah razı olsun derimm.. Küfür yada kırıcı kelimeler.. bir Müslümana yakışmaz. Elbet'te Bizim,de hatalarımız vardır. Hatalarım,da vardır. Ama Aşağalayıcı bir kelimeyi söylemek,den sakınırım. Rabbim doğruluk,dan Ayrımasın. |
Mutluluk Sevmektir.. Mutluluk Sevilmektir.. Mutluluk Sayılmaktır.. Mutluluk Değer Verilmektir.. Mutluluk Başarmaktır.. Mutluluk Yaşamaktır.. Mutluluk Birlikte Olmaktır.. Mutluluk Yalnız Kalmamaktır.. Mutluluk Yalnız da Olabilmektir.. Mutluluk Kendine Saygıyı Koruyabilmektir.. Mutluluk Adam Gibi Adam Olabilmektir.. Mutluluk Kendine Güvenmektir, Güvendirmektir.. Mutluluk Bazan bir Çocuğa Gülen Gözlerle Bakabilmek ya da Baktırabilmektir.. Mutluluk Bazan Doğada Dolaşmaktır.. Mutluluk Bazan Tuttuğunuz Takımın Galibiyetidir.. Mutluluk Bazan Filmin İstediğiniz gibi Bitmesidir.. Mutluluk Bazan Sevdiğiniz Birisinin Başarısıdır.. Mutluluk Bazan Yüzünüzdeki Sivilcenin Büyümeden Yokolmasıdır.. Mutluluk Bazan Kanserden Kurtulduğunuzu Öğrenmektir.. Mutluluk Bazan Beğendiğiniz bir Ayakkabıyı Alabilmektir.. ............................................................ Mutluluk Her zaman İstenen Bir şeydir.. Peki.. Ya Mutsuzluk Nedir.. BT |
mutluluk istediğine ulaşmaktır güzeldir... |
sevgilimin varlıgında ve varlıgıyla varlıgımı hissetmek. |
Gizli saklımm:inlove: Mutluluk kaynağım:tender: Yaşama sebebim.... Mutluluk O başka hiçbir şey değil.... |
mutluluk inanmak istediğin herşeydir. |
ayakların yere degmemek degil,aksine daha saglam basabilmek... |
|
|
|
dünyada en çok istediğimiz şey |
|
anlatamam :S ama kedi sevdiğim zaman mutlu oluyorum sevgilimle öpüşürkende çok mutlu oluyorum |
Mutluluğu çogu insan başkasında arar. Bu diğer insan genelde sevgilidir. Bu ilke üzerinde yaşayan ve sevgilisi olmayanlar mutlu olmak için yana yakıla sevgili ararlar. Aslında seven diğerinin iki dudağının arasına girer. Kimisinde salyası olursun sevdiğinin. Senden sanki kurtulmaya çalışır. Kendini asalak hissetsen de onun asalağı olmak sana mutluluk verir. Ufacık şeylerden dahi mutlu olmaya çalışırsın. Düştüğün durumların ne kadar komik olduğuna çok sonraları farkına varırsın. Kimisinde rujusundur sevgilinin, seni daha güzel görünmek için tasir yaninda. Gözlüğünden, saatinden ya da aksesuarlarindan cok az farkın vardır. Çok azı dudaklara öpücük olarak konar. İki kişi nadiren aynı oranda cok sever. Aslinda asktan daha büyük bir aci varmidir bu hayatta. Sevgi o kadar büyük bir hazdır ki anlatmaya, dinlemeye ömür yetmez ama kim sevgiden mutlu olmuşki sen de olasın. Askin ne zaman huzur getirdigi görülmüşki. Öte yandan evlat sevgisi ise anlatılamayacak bir haz ve mutluluk kaynağıdır. Bu konu o kadar derindirki kitaplar yetmez bu hayatın anlamı ya da mutluluğunu anlatmaya. |
uzak ve yüksek bir kayanın dorugunda,göğsüme bir bıçak atıp,rüzgarda serinletmek onu. |
kalbinin tık değilde tak tak attığı andır... |
ailemin, benim ve tüm sevdiklerimin saglikli olmasini bilmek beni mutlu etmeye yetiyor... saglikli olduktan sora zaten diger mutluluk diye adlandirdigimiz seyleri yakalamamiz cok daha kolay... önemli olan saglik diye düsünüyorum... |
İnsanlar mutluluğun kıymetini bilmezlermiş yüzyıllar önce.Melekler de kıymetini anlasınlar diye saklamaya karar vermişler mutluluğu.Ve içimize saklamışlar.Mutluluk içimizde bir yerlerde.. |
Mutluluk mu.. Hani insanların neşeyle koşması, Şarkılar söyleyerek yürümesi, Elele, sarılarak oturması.. Yüzlerde gülümseme, Gözlerde ışıldama, Tende parıldama. Hareketlerde inanılmaz bir enerji.. Kimilerinin hep yaşadığı, Kimilerine yasak olan.. Kimilerinin bulup sımsıkı sarıldığı, Benimse uzaktan izlediğim.. Bu mu Mutluluk.. |
yaşamadım bilmiyorum :D |
Anlatamam...:D |
o neki? |
MUTLULUĞUN RESMİ Kokusu buram buram tüten Limanda simit satan çocuklar Martıların telaşı bambaşka İşçiler gözler yolunu. İnebilseydin o vapurdan Ayağında Varnanın tozu Yüreğinde ince bir sızı. Mavi gözlerinde yanıp tutuşan hasretle kucaklayabilseydim seninle, bir daha. Davullar çalsa, zurnalar söyleseydi Bağrımıza bassaydık seni Nazım, Yapardım mutluluğun resmini Başında delikanlı şapkan, kolların sıvalı, kavgaya hazır Bahriyeli adımlarla düşüp yola Gidebilseydik Meserret Kahvesine, İlk karşılaştığımız yere Ve bir acı kahvemi içseydin. Anlatsaydık o günlerden, geçmişten, gelecekten, Ne günler biterdi, Ne geceler... Dinerdi tüm acılar seninle Bir düş olurdu ayrılığımız, anılarda kalan. Ve dolaşsaydık Türkiyeyi bir baştan bir başa. Yattığımız yerler müze olmuş, Sürgün şehirler cennet. İşte o zaman Nazım, Yapardım mutluluğun resmini Buna da ne tual yeterdi; ne boya... ABIDIN DINO |
|
Bir varmış, bir yokmuş :))) |
Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde mutluluk adında birşey varmış,elle tutulamayan, gözle de tutulmayan ama varmış işte.. Ama kimileri için var olan mutluluk,kimileri için yokmuş , hatta bir varmış,bir de yokmuş ve bundan böyle adını MUT koymuş Masalcı Dedem.. MUT u isteyen UMUT, isteyen UMUTSUZLUK olarak anlamış.. Gökten 3 elma düşmüş, biri mutlulara, biri mutsuzlara, biri de bu yazımı okuyanlara.. BT |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık