![]() |
msn de cevrımdısı olanları nasl gorebılırım ? |
Alıntı:
StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu) Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/ |
Alıntı:
|
mehaba arkadaşlar arkadaslarbişi socamsize ben fortunete takılmadan nasıl msn acabılırım |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet stuffplug 3 beta yüklü bilgisayarımda ama ayarlarına baktım bulamadım acaba nasıl yapılacağınıda biliyorsan söyleyebilirmisin teşekkürler |
Alıntı:
inceleyiniz... |
slm benim sizden öğrenmek istediğim konu bu programla karşıdaki online ise fakat çevrimdışı görünüyorsa bunu ben görebilirmiyim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya bnm yne bi sorunum oldu ...msn açıkken bn menü çubugundaki Discovery sekmesini tıkladım ordan History i seçtim...kişisel iletilere geldim...bi tane seçtim ordan "geri al" dedm..ardından hemen msn kapandı we bi daha da açılmıo...ne yapmam gerekio bi yardm ederseniz sewinirim |
Alıntı:
MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz * MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin) veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın * WLM yi kapatın Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun. MDL yi Kaldırmak * Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın. * Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın. * Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek * "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz. Kayıtları elle silmek: * Başlat > Çalıştır > regedit yazın * Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa): HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood |
bunları yaptım ardıdan o dosyaları sildim..ama ynede o adresm açılmıo |
Alıntı:
|
hizmet geçici olarak kullanılamadı diyo...hata kodu da : 80004005.....( bu sorunum olduktan sonra şifreyi değiştirdim diğer adresmden..yne olmadı)...o geri al tusuna bastıktan sonra oldu...lanet olası nerden bastım ona |
Alıntı:
incelermisin... |
arkadaşlar ben windows live messenger ile messengerdiscoverylive bütünleştiremedim |
mrb.. bana yardım edebilcek varmı 8.0 sürümünün linkini verirmisinz.. şimdiden tşk ederim |
Alıntı:
Alıntı:
|
mrb discovery simgesinden kişilere tıkladığımda oturum açmış değilsiniz diyo neden bütünleşmedeki WLM le bilgisayarımda avast yüklü eskidende avast yüklüyken çalışıyodu şimdi çalışmıyo neden acaba |
Alıntı:
Messenger Discoveryniz tam anlamıyla çalışmıyor ...Bu Şekilde Silip Yeniden Kurumayı Deneyiniz : "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin. daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. |
Yok ya yine olmadı |
Arkadaşlar mdl yi yukledim diğer fonksiyonlar çalışıyor yanlız kişiler sekmesine tıkladığımda aşağıdaki uyarıyı veriyor tamam diyorum ama bi değişiklik söz konusu değil bu konuyu başından sonuna kadar okudum ama bu tip bir bildirimde bulunan arkadaş göremedim yardımlarınızı bekliyorum http://img341.imageshack.us/img341/7393/mdlos0.jpg |
Alıntı:
Bir süre Messenger'ı kullandıktan sonra oturumunuzu kapatıp yeniden açın ve tekrar deneyin. |
Sayın adminim defalarca acip kapatmama ragmen (2 3 gundur deniyorum) devamli aynı hata penceresini veriyor acaba mail adresimin hotmail uzantili olmamasindan mi kaynaklaniyor olabilir bu sorun gerçi mail adresimin doğrulamasını gerçekleştirmiştim |
ya nasıl indircem offffff üyede oldum olmuyor nerden yaaa |
Alıntı:
TIKLAYINIZ..... |
ya ben nasıl ındırıcem bu msn lıve dıscovery i? |
Alıntı:
Alıntı:
|
Discovery'i programini sildim. Msn ikonuna her tikladigimda "there was an error to loading discovery dll file yaziyor" Nasil halledebilirim ? |
Alıntı:
MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz * MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin) veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın * WLM yi kapatın Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun. MDL yi Kaldırmak * Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın. * Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın. * Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek * "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz. Kayıtları elle silmek: * Başlat > Çalıştır > regedit yazın * Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa): HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood |
Alıntı:
|
ya uc kere yukledım ucundede aynı sorun program yuklu gorunuyo seceneklerın hepsıne tıklıyorum(contact,display pictures,setting vs.)hıc bırı acılmıo cok ıstıyorum bu programı lutfen yardımcı olursanız cok sevınıcem |
Alıntı:
selam ben 8.5 sürümünü kullanıyorum ve discovery olarak 1.0322 kullanıyorum fakat kişilere giremiorum hata veriyo oturum açmış değilsiniz şeklinde bağlantı bilgilerinde bağlandığım görünmüyor fakat msnim açık durumda bi kaç defa sorun gidericiyide çalıştırdım ve hiç bi değişiklik olmadı hatta silip yeniden kurmayı denedim yine olmadı yardımcı olacak kimse varmı acaba_?_?_?_please |
Alıntı:
wlm 8.5 beta mdl ile uyumlu değildir uyumlu sürüm olan Current MD2 Beta: 2.00.0007 yayınlanmasını beklemelisiniz... |
ya uyumlu olmamasından degil benm discoverym gayet duzgun calısıodu 8.1 ile sonra arkadasın dedigi hatayı werdi hatta ben bunnu uzerine msni ve discovery silip msn live betayı ve discoverynin bu surumunu yukledim yine aynı hatayı werio sabahtan beri bununla ugraşıorm:( yardımcı olabilirseniz cok sevinirim . . |
Alıntı:
MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz * MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin) veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın * WLM yi kapatın Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun. MDL yi Kaldırmak * Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın. * Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın. * Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek * "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz. Kayıtları elle silmek: * Başlat > Çalıştır > regedit yazın * Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa): HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood uyumlu sürümler: Install_Messenger 8.1.0178 MDL_1.3.0322 |
sağ alttaki ikona sağ tıklayıp kişiler e geldiğimde oturum açmadınız diyor neden olabilir ? silip tekrar kurdum defalarca elle de sildim olmadı hala aynı. |
Alıntı:
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz. |
kardeş ben discovery yükledim ama çalıştırmak isteyince MENÜ HOOK FAİLED ve MDL MANİN HOOK 893 yazıyor açılmıyor bir çare :*( |
windowsagent VİRUSU var dosyada, sakın yuklemeyin |
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadaslar bende discoveryde bir sorun var hem 8.1 hemde 8.5 yükledim ama calistirmiyor her defasinda oturum acmami söylüyor konunun basinda 8.1 ve 8.5 uyumlu oldugu söyleniyor.lütfen yardim edin |
Alıntı:
|
!imitate özelliğinde taklit edilen kişi kulalnıcı adını değiştirdiği takdirde siz taklit etmeye devam etsenizde siz ilk oturum açtığı isimde kalıyorsunuz. |
msn discovery i indiriyorum bilgisayarımda XP Prof. ve msn live yüklü ancak indirdiğim (sayfanızdan ya da sayfasından) discovery dosyasını çalıştırdığım anda "windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir" uyarısı çıkıyor. VE BU BENİ DELİRTİYOR ne yapmalıyım ya da kime sormalıyım |
YAW BENDE PROGRAM SORUN VERİYOR TIKLADIĞIM MEÜLERDE SÜREKLİ OTURUM AÇMIŞ OLMANIZ GEREKMEKTEDİR DİYO NASIL İŞ BU NALAMADIM...! ??? |
Alıntı:
MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz * MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin) veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın * WLM yi kapatın Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun. MDL yi Kaldırmak * Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın. * Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın. * Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek * "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz. Kayıtları elle silmek: * Başlat > Çalıştır > regedit yazın * Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa): HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood Alıntı:
ayarlar/güvenlik merkezi/güvenlik duvarı işlevinde discovery tanıtınız. |
kurulum da hata veriyor ve yoksay durdur yeniden dene yoksay dersen programın bazı özellikleri çalışmıyor atla dersen pc sapıtıyor durdur dersen de malummm ..anladınız siz onuu...neyse elinize sağlık |
| Saat: 15:09 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık