MsXLabs
Sayfa 7 / 13

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessengerDiscovery Live (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/22784-messengerdiscovery-live.html)

emrah10 10 Ağustos 2007 02:50

msn de cevrımdısı olanları nasl gorebılırım ?

ahmed 10 Ağustos 2007 09:17

Alıntı:

renata adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 616871)
merhaba nickname karakter arttırma kısmı nerede acaba bulamadımda yardımcı olursanız sevinirim

mdl bu özellik yok ama sp3 karakter artırıcı mevcuttur.

StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu)

Alıntı:

emrah10 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 617006)

mdl özelliklerin kim bana konuşma penceresi açtı özelliği ile cevrimdışı kişilerinizi pop uyarısı ile belirleyebilirsiniz.

https://www.msxlabs.org/forum/

ahmetgns 10 Ağustos 2007 14:31

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 617149)
Alıntı:

emrah10 adlı kullanıcıdan alıntı

mdl özelliklerin kim bana konuşma penceresi açtı özelliği ile cevrimdışı kişilerinizi pop uyarısı ile belirleyebilirsiniz.

https://www.msxlabs.org/forum/

ahmed, "mdl'nin kim bana konuşma penceresi açtı" özelliğinin tam kesin sonuç vermemesinin yanısıra, bu özelliğin çevrimdışı kişileri gösterebileceğini de hiç zannetmiyorum. Çünkü, oturum açtığı halde çevrimdışı görünen kişiler, başkalarının konuşma pencerelerini açtıkları halde, herhangi bir yazı göndermedikleri sürece Windows Live Messenger o kişilerle aralarında bir oturum başlatmıyor ve dolayısıyla ancak yazı yazıp gönderince mdl uyarı verir ve bu da zaten yazı geldiği anda uyarıyı verebilir, yani kısaca bu yöntem çalışmaz. Çevrimdışı oturum açanları tespit edemezsiniz.

rockland 10 Ağustos 2007 15:05

mehaba arkadaşlar

arkadaslarbişi socamsize ben fortunete takılmadan nasıl msn acabılırım

ahmed 10 Ağustos 2007 15:12

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 617681)
ahmed, "mdl'nin kim bana konuşma penceresi açtı" özelliğinin tam kesin sonuç vermemesinin yanısıra, bu özelliğin çevrimdışı kişileri gösterebileceğini de hiç zannetmiyorum. Çünkü, oturum açtığı halde çevrimdışı görünen kişiler, başkalarının konuşma pencerelerini açtıkları halde, herhangi bir yazı göndermedikleri sürece Windows Live Messenger o kişilerle aralarında bir oturum başlatmıyor ve dolayısıyla ancak yazı yazıp gönderince mdl uyarı verir ve bu da zaten yazı geldiği anda uyarıyı verebilir, yani kısaca bu yöntem çalışmaz. Çevrimdışı oturum açanları tespit edemezsiniz.

ahmet ben bu özelliği bizzat kendim denedim ve birçok kişiyi çevrimdışı iken yakaladım.kişinin avatar kimliği bana ulaştığında pop uyarısı alıyorum bu zaten onun gizli olduğu belirtiyor.bana konuşma penceresi açması yada başka bir işlem yapması gerekmiyor.ama %100 etkin değil belirtmek isterim.

renata 10 Ağustos 2007 21:27

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 617149)
mdl bu özellik yok ama sp3 karakter artırıcı mevcuttur.

StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu)

evet stuffplug 3 beta yüklü bilgisayarımda ama ayarlarına baktım bulamadım acaba nasıl yapılacağınıda biliyorsan söyleyebilirmisin teşekkürler

ahmed 10 Ağustos 2007 21:37

Alıntı:

renata adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 618076)
evet stuffplug 3 beta yüklü bilgisayarımda ama ayarlarına baktım bulamadım acaba nasıl yapılacağınıda biliyorsan söyleyebilirmisin teşekkürler

MSN Messenger'da Kullanıcı / Görüntü Adı Sorunları

inceleyiniz...

cancan 12 Ağustos 2007 14:56

slm benim sizden öğrenmek istediğim konu bu programla karşıdaki online ise fakat çevrimdışı görünüyorsa bunu ben görebilirmiyim

ahmed 12 Ağustos 2007 22:19

Alıntı:

cancan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 620168)
slm benim sizden öğrenmek istediğim konu bu programla karşıdaki online ise fakat çevrimdışı görünüyorsa bunu ben görebilirmiyim

mdl özelliklerinde kim bana konuşma penceresi açtı özelliği ile cevrimdışı kişilerinizi pop uyarısı ile belirleyebilirsiniz.

ahmetgns 13 Ağustos 2007 22:35

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 617743)
ahmet ben bu özelliği bizzat kendim denedim ve birçok kişiyi çevrimdışı iken yakaladım.kişinin avatar kimliği bana ulaştığında pop uyarısı alıyorum bu zaten onun gizli olduğu belirtiyor.bana konuşma penceresi açması yada başka bir işlem yapması gerekmiyor.ama %100 etkin değil belirtmek isterim.

Yok, bu benim kafama yatmadı. Kişinin avatar kimliğinden kasıt ne? Konuşma penceresi açmadan ya da başka bir işlem yapmadan o kimlik sana nasıl ulaşıyor? Ama oluyor diyorsun, oluyordur yani. Ben de denemeye çalışacağım.

MRT_STYLE 17 Ağustos 2007 09:23

ya bnm yne bi sorunum oldu ...msn açıkken bn menü çubugundaki Discovery sekmesini tıkladım ordan History i seçtim...kişisel iletilere geldim...bi tane seçtim ordan "geri al" dedm..ardından hemen msn kapandı we bi daha da açılmıo...ne yapmam gerekio bi yardm ederseniz sewinirim

ahmed 17 Ağustos 2007 09:25

Alıntı:

MRT_STYLE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 630587)
ya bnm yne bi sorunum oldu ...msn açıkken bn menü çubugundaki Discovery sekmesini tıkladım ordan History i seçtim...kişisel iletilere geldim...bi tane seçtim ordan "geri al" dedm..ardından hemen msn kapandı we bi daha da açılmıo...ne yapmam gerekio bi yardm ederseniz sewinirim

Şimdi size MDL yi tamamen nasıl kaldıracağınızı anlatacağım. Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)
veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın

* WLM yi kapatın
Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun.

MDL yi Kaldırmak

* Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın.
* Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın.
* Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın

MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek

* "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

* Başlat > Çalıştır > regedit yazın
* Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com
HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live
HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood

MRT_STYLE 17 Ağustos 2007 09:53

bunları yaptım ardıdan o dosyaları sildim..ama ynede o adresm açılmıo

ahmed 17 Ağustos 2007 10:00

Alıntı:

MRT_STYLE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 630655)
bunları yaptım ardıdan o dosyaları sildim..ama ynede o adresm açılmıo

Eklentisiz sadece wlm ile adresinizi açmayı deneyiniz.adresiniz hacklenmiş yada kullanıcı adı şifre hatalı olabilir.pc nizin saat/tarihi kontrol ediniz ve açılmama durumunda nsl bir hata veriyor size?

MRT_STYLE 17 Ağustos 2007 10:09

hizmet geçici olarak kullanılamadı diyo...hata kodu da : 80004005.....( bu sorunum olduktan sonra şifreyi değiştirdim diğer adresmden..yne olmadı)...o geri al tusuna bastıktan sonra oldu...lanet olası nerden bastım ona

ahmed 17 Ağustos 2007 10:20

Alıntı:

MRT_STYLE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 630678)
hizmet geçici olarak kullanılamadı diyo...hata kodu da : 80004005.....( bu sorunum olduktan sonra şifreyi değiştirdim diğer adresmden..yne olmadı)...o geri al tusuna bastıktan sonra oldu...lanet olası nerden bastım ona

MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

incelermisin...

ossnur 17 Ağustos 2007 12:33

arkadaşlar ben windows live messenger ile messengerdiscoverylive bütünleştiremedim

witchtrap 17 Ağustos 2007 13:11

mrb..
bana yardım edebilcek varmı 8.0 sürümünün linkini verirmisinz..
şimdiden tşk ederim

ahmetseydi 17 Ağustos 2007 13:15

Alıntı:

bekmez adlı kullanıcıdan alıntı
ne bu siteden ne de kendi sitesinden indiremiyorum

Link çalışıyor ama alternatif link olarak; TIKLAYIN

Alıntı:

witchtrap adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 631113)
mrb..
bana yardım edebilcek varmı 8.0 sürümünün linkini verirmisinz..
şimdiden tşk ederim

Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00)

arincan 17 Ağustos 2007 18:32

mrb discovery simgesinden kişilere tıkladığımda oturum açmış değilsiniz diyo neden bütünleşmedeki WLM le bilgisayarımda avast yüklü eskidende avast yüklüyken çalışıyodu şimdi çalışmıyo neden acaba

KisukE UraharA 17 Ağustos 2007 19:15

Alıntı:

arincan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 631711)
mrb discovery simgesinden kişilere tıkladığımda oturum açmış değilsiniz diyo neden bütünleşmedeki WLM le bilgisayarımda avast yüklü eskidende avast yüklüyken çalışıyodu şimdi çalışmıyo neden acaba

Messenger Discoveryniz tam anlamıyla çalışmıyor ...Bu Şekilde Silip Yeniden Kurumayı Deneyiniz : "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.

arincan 17 Ağustos 2007 20:48

Yok ya yine olmadı

rezuba 18 Ağustos 2007 00:29

Arkadaşlar mdl yi yukledim diğer fonksiyonlar çalışıyor yanlız kişiler sekmesine tıkladığımda aşağıdaki uyarıyı veriyor tamam diyorum ama bi değişiklik söz konusu değil bu konuyu başından sonuna kadar okudum ama bu tip bir bildirimde bulunan arkadaş göremedim yardımlarınızı bekliyorum

http://img341.imageshack.us/img341/7393/mdlos0.jpg

NeutralizeR 18 Ağustos 2007 00:31

Alıntı:

rezuba adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 632440)
Arkadaşlar mdl yi yukledim diğer fonksiyonlar çalışıyor yanlız kişiler sekmesine tıkladığımda aşağıdaki uyarıyı veriyor tamam diyorum ama bi değişiklik söz konusu değil bu konuyu başından sonuna kadar okudum ama bu tip bir bildirimde bulunan arkadaş göremedim yardımlarınızı bekliyorum

http://img341.imageshack.us/img341/7393/mdlos0.jpg

"Kişi listenizin güncellenmesi gerekiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz."

Bir süre Messenger'ı kullandıktan sonra oturumunuzu kapatıp yeniden açın ve tekrar deneyin.

rezuba 18 Ağustos 2007 00:48

Sayın adminim defalarca acip kapatmama ragmen (2 3 gundur deniyorum) devamli aynı hata penceresini veriyor acaba mail adresimin hotmail uzantili olmamasindan mi kaynaklaniyor olabilir bu sorun gerçi mail adresimin doğrulamasını gerçekleştirmiştim

şeytan_36 18 Ağustos 2007 12:05

ya nasıl indircem offffff üyede oldum olmuyor nerden yaaa

KisukE UraharA 18 Ağustos 2007 12:19

Alıntı:

şeytan_36 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 632723)
ya nasıl indircem offffff üyede oldum olmuyor nerden yaaa

TIKLAYINIZ.....

sezennn 18 Ağustos 2007 23:18

ya ben nasıl ındırıcem bu msn lıve dıscovery i?

ahmetgns 18 Ağustos 2007 23:22

Alıntı:

sezennn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 633996)
ya ben nasıl ındırıcem bu msn lıve dıscovery i?

Alıntı:

salih85 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 632742)

:smiley32:

GFC 20 Ağustos 2007 15:18

Discovery'i programini sildim. Msn ikonuna her tikladigimda "there was an error to loading discovery dll file yaziyor" Nasil halledebilirim ?

ahmed 20 Ağustos 2007 16:43

Alıntı:

GFC adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 637602)
Discovery'i programini sildim. Msn ikonuna her tikladigimda "there was an error to loading discovery dll file yaziyor" Nasil halledebilirim ?

MessengerDiscovery Live tamamen silmek için;

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)

* WLM yi kapatın

MDL yi Kaldırmak

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

merveeren 22 Ağustos 2007 04:07

Alıntı:

salih85 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 575913)
DİSCOVERYDE SETTİNGS(AYARLAR)SEÇENEĞİNE TIKLAYIP ORDAN DİL SEÇENEĞİNİ TÜRKÇE YAPABİLİRSİNİZ......

merhaba bende yukledım dılını degıstırcem ama settıng'e basıyorum bısey cıkmıo napmam gerekıyo yardımcı olursanız sevınırım*-)

merveeren 22 Ağustos 2007 04:47

ya uc kere yukledım ucundede aynı sorun program yuklu gorunuyo seceneklerın hepsıne tıklıyorum(contact,display pictures,setting vs.)hıc bırı acılmıo cok ıstıyorum bu programı lutfen yardımcı olursanız cok sevınıcem

ahmed 22 Ağustos 2007 09:01

Alıntı:

merveeren adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 642094)
ya uc kere yukledım ucundede aynı sorun program yuklu gorunuyo seceneklerın hepsıne tıklıyorum(contact,display pictures,setting vs.)hıc bırı acılmıo cok ıstıyorum bu programı lutfen yardımcı olursanız cok sevınıcem

Şimdi size MDL yi tamamen nasıl kaldıracağınızı anlatacağım. Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

* WLM yi kapatın

MDL yi Kaldırmak

Kayıtları elle silmek:

VaLeC 23 Ağustos 2007 13:04

selam ben 8.5 sürümünü kullanıyorum ve discovery olarak 1.0322 kullanıyorum fakat kişilere giremiorum hata veriyo oturum açmış değilsiniz şeklinde bağlantı bilgilerinde bağlandığım görünmüyor fakat msnim açık durumda bi kaç defa sorun gidericiyide çalıştırdım ve hiç bi değişiklik olmadı hatta silip yeniden kurmayı denedim yine olmadı yardımcı olacak kimse varmı acaba_?_?_?_please

ahmed 23 Ağustos 2007 13:19

Alıntı:

VaLeC adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 645219)
selam ben 8.5 sürümünü kullanıyorum ve discovery olarak 1.0322 kullanıyorum fakat kişilere giremiorum hata veriyo oturum açmış değilsiniz şeklinde bağlantı bilgilerinde bağlandığım görünmüyor fakat msnim açık durumda bi kaç defa sorun gidericiyide çalıştırdım ve hiç bi değişiklik olmadı hatta silip yeniden kurmayı denedim yine olmadı yardımcı olacak kimse varmı acaba_?_?_?_please

wlm 8.5 beta mdl ile uyumlu değildir uyumlu sürüm olan Current MD2 Beta: 2.00.0007 yayınlanmasını beklemelisiniz...

froya 23 Ağustos 2007 18:23

ya uyumlu olmamasından degil benm discoverym gayet duzgun calısıodu 8.1 ile sonra arkadasın dedigi hatayı werdi hatta ben bunnu uzerine msni ve discovery silip msn live betayı ve discoverynin bu surumunu yukledim yine aynı hatayı werio sabahtan beri bununla ugraşıorm:( yardımcı olabilirseniz cok sevinirim . .

ahmed 23 Ağustos 2007 22:37

Alıntı:

froya adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 646335)
ya uyumlu olmamasından degil benm discoverym gayet duzgun calısıodu 8.1 ile sonra arkadasın dedigi hatayı werdi hatta ben bunnu uzerine msni ve discovery silip msn live betayı ve discoverynin bu surumunu yukledim yine aynı hatayı werio sabahtan beri bununla ugraşıorm:( yardımcı olabilirseniz cok sevinirim . .

* WLM yi kapatın

MDL yi Kaldırmak

Kayıtları elle silmek:

uyumlu sürümler:
Install_Messenger 8.1.0178
MDL_1.3.0322

Sertach17 24 Ağustos 2007 00:31

sağ alttaki ikona sağ tıklayıp kişiler e geldiğimde oturum açmadınız diyor neden olabilir ?

silip tekrar kurdum defalarca elle de sildim olmadı hala aynı.

ahmed 24 Ağustos 2007 08:52

Alıntı:

Sertach17 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 647019)
sağ alttaki ikona sağ tıklayıp kişiler e geldiğimde oturum açmadınız diyor neden olabilir ?

silip tekrar kurdum defalarca elle de sildim olmadı hala aynı.

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.

Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.

deliemin 26 Ağustos 2007 01:44

kardeş ben discovery yükledim ama çalıştırmak isteyince MENÜ HOOK FAİLED ve MDL MANİN HOOK 893 yazıyor açılmıyor bir çare :*(

nitrogenous 26 Ağustos 2007 03:17

windowsagent VİRUSU var dosyada, sakın yuklemeyin

NeutralizeR 26 Ağustos 2007 04:05

Alıntı:

deliemin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 651509)
kardeş ben discovery yükledim ama çalıştırmak isteyince MENÜ HOOK FAİLED ve MDL MANİN HOOK 893 yazıyor açılmıyor bir çare :*(

Önceki sayfaları kontrol ederseniz hemen hemen her problemde nasıl düzgün bir şekilde kaldırıp yeniden kuracağınızı anlatmışız. Bu adımları uygulayın.

Alıntı:

nitrogenous adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 651535)
windowsagent VİRUSU var dosyada, sakın yuklemeyin

Lütfen asılsız ihbarlarda bulunmayınız ya da iddianızı kanıtlamak adına gerekli materyalleri bizimle paylaşınız. MessengerDiscovery'de herhangi bir zararlı kod bulunmamaktadır, güvenle kullanabilirsiniz.

Polat Alemdar 26 Ağustos 2007 19:59

arkadaslar bende discoveryde bir sorun var hem 8.1 hemde 8.5 yükledim ama calistirmiyor her defasinda oturum acmami söylüyor konunun basinda 8.1 ve 8.5 uyumlu oldugu söyleniyor.lütfen yardim edin

virtuecat 27 Ağustos 2007 01:08

Alıntı:

Polat Alemdar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 652812)
arkadaslar bende discoveryde bir sorun var hem 8.1 hemde 8.5 yükledim ama calistirmiyor her defasinda oturum acmami söylüyor konunun basinda 8.1 ve 8.5 uyumlu oldugu söyleniyor.lütfen yardim edin

ilk olarak MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? sisteminizden discovery ı tamamen kaldırın daha sonra tekrar yukleyin buyuk bır ıhtımal sısde plus da yukludur tekrar kurulum yapın aynı seceneklerı her ıkı programdada ısaretlemeyın

evo79 27 Ağustos 2007 11:47

!imitate özelliğinde taklit edilen kişi kulalnıcı adını değiştirdiği takdirde siz taklit etmeye devam etsenizde siz ilk oturum açtığı isimde kalıyorsunuz.

baa 28 Ağustos 2007 14:07

msn discovery i indiriyorum
bilgisayarımda XP Prof. ve msn live yüklü
ancak indirdiğim (sayfanızdan ya da sayfasından) discovery dosyasını çalıştırdığım anda

"windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir"

uyarısı çıkıyor.

VE BU BENİ DELİRTİYOR

ne yapmalıyım
ya da kime sormalıyım

badboy863 1 Eylül 2007 02:01

YAW BENDE PROGRAM SORUN VERİYOR TIKLADIĞIM MEÜLERDE SÜREKLİ OTURUM AÇMIŞ OLMANIZ GEREKMEKTEDİR DİYO NASIL İŞ BU NALAMADIM...!

???

ahmed 1 Eylül 2007 09:25

Alıntı:

badboy863 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 668891)
YAW BENDE PROGRAM SORUN VERİYOR TIKLADIĞIM MEÜLERDE SÜREKLİ OTURUM AÇMIŞ OLMANIZ GEREKMEKTEDİR DİYO NASIL İŞ BU NALAMADIM...!

???

* WLM yi kapatın

MDL yi Kaldırmak

Kayıtları elle silmek:

Alıntı:

baa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 658287)
msn discovery i indiriyorum
bilgisayarımda XP Prof. ve msn live yüklü
ancak indirdiğim (sayfanızdan ya da sayfasından) discovery dosyasını çalıştırdığım anda

"windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir"

uyarısı çıkıyor.

VE BU BENİ DELİRTİYOR

ne yapmalıyım
ya da kime sormalıyım

discovery güvenli yazılım olarak belirtmeniz gerekmektedir.
ayarlar/güvenlik merkezi/güvenlik duvarı işlevinde discovery tanıtınız.

kral_manganese 2 Eylül 2007 11:35

kurulum da hata veriyor ve yoksay durdur yeniden dene yoksay dersen programın bazı özellikleri çalışmıyor atla dersen pc sapıtıyor durdur dersen de malummm ..anladınız siz onuu...neyse elinize sağlık

Saat: 15:09
Sayfa 7 / 13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık