![]() |
0x80070652 hatası verdi reg cure 2.0 yükledim hallettim bu sefer 0x80004004 HATASI VERDİ BAYA UGRASTIM AMA olmadı daha detaylı biçimde yardımcı olursanız sevinirim uninstaller kullandım pek yardımcı olmadı program files ta bi sürü msn gaming maming :d gibi bişiler var silmelimiyiz hala o kadar sildim olmadı hala var cöpler şimdiden teşekkürler ... |
Dediğiniz gibi yaptım, 8.1 ' i kurdum. Hatta bir iki dll dosyası istedi, dll-files'dan tedarik ettim, bu sefer messenger exe açılmıyor.. Lütfen ya artık çıldıracağım, mouse mı kırdım bu yzden. |
allah razı oLsnnnnnnnnnnnnn yhaa :tender: |
çok teşekkürlerr.... işletim sistemi xp.. live messenger 8.5.. msn plus ve discovery nin MDL_1.5.0725 sorunsuz çalışıyor.. sadece stuff plug da fazla dosya gönderme de sorun var... onun haricinde stuff plug da çalışıyor... ben kurmadan önce format attım.. fakat henüz görüntülü aramayı denemedim... fakat ses ve görüntü kurulumuda sorunsuz.. çok teşekkürlerr... emeğinize sağlık... |
ya msni tamamen kaldırdım yeniden yükledim msncore.dll bulunamadığından açılamıyor diyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirm |
Alıntı:
|
merhaba lütfen yardım edinnnn....... yeni msn i yükledim ilk 2 gün düzenlı çalıştı. fakat 2 gündür acılıp 5 sn içinde kapanıyo kendılığinden nasıl düzelicek yatdım edınnn |
Bu 8.1 indirdiğimizde plus'ta calıscakmı ? |
peki bu mecburi sürümde çoklu msn açmakyokmu??? |
Merhaba,lütfeen yardııımmm... PC'imde şu an 8.1 messenger yüklü,yeni versiyonda kişi problemleri çıktığı için sildim eskisin kurdum.aynı zamanda plus yüklü.. messenger sağ tıklayıp özellikler-uyumluluk kısmından 2000 işaretlediğimde messenger düzgün çalışıyor fakat plus olmuyor bu sefer,uyumluluktan işareti kaldırdığımda plus messenger la bütünleşiyor fakat bu sefer de messenger açılmıyor yeni sürümünü yükleyiniz yazısı çıkıyor:( :( :( lütfen bunun ortası yok mu acaba?????? |
selamlar neutralizer çalışmaların için çok teşekkürler 8.5 sorunsuz çalıştı :) |
hayatımda en cok teşekkurlerimi sundugum konu budur herhalde:D:D:D çıldırtmıştı cok saol |
8.5 exe yi indirdim ve gereken yere yapıstırdım fakat msn'i acmak için tıkladıgımda wlm bi sorunla karsılastı hata raporu aldım. sürümden mi kaynaklanıyor bilmiyorum uzun zamandır msn ile başım dertte bilgisayarıda etkılıyor.. msn sorunu cözmemde yardımcı olursanız sewinirim.. |
sayın adminler abiler bn msn 8,5 i yükledım cok guzel allah razı olsun lakiin dediğiniz şekilde plusu yuklemeye çalısıyorum olmuyor we kafayı yemek üzereyim çıldırdım en azından 1 aydır sadece plusu yuklemek ıcın yapmadıgım şey kalmadı allah rızası için yardımcı olursanız cok sewınırım ilginiz alakanız için şimdiden teşekkur ederım plus sız msn msn olmuo bnm için yukarda arkadasların bazıları yazmıs ya plus yuklucen msn acılmıcak yada uyumluluktan 2000 i şeçicez plus olmucakk aynı dertten bnde muzdarıbım sayın admınlerr (flood) yaptıgım için özur dılerım |
Alıntı:
NeutralizeR sende çok sağol süper bi site |
emeginize saglık çooook sağolun kurtuldum wlm9 dan sayenizde 8.5 geri kurdum indirdiğim zip dosyası işe yaradı :smiley32::smiley32::smiley32: tesekkürler |
Plus yüklenmıo ya yardım edinnnnnn :( |
msn lve yükledim son sürüm msn 20 sny açık duruyo sonra tekrar kapanıo ne yapmam gerek ltf yardımcı olurmusunuz bana :(:( |
SaoL Cok işime YaraDı ;) |
Plus nasıl yükleniyo. bi türlü yükleyemedim |
7834'üncü denemeden sonra oldu. once ılk sayfadakı msnyı yukledım.Sonra zıp dosyalarını degıstırdım.sonra uyumlulugu kaldırdım.En son plus yukledım sorunsuz calısıyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Wrong forced upgrade for Windows Server 2003 and Windows XP x64 users (solutions |
dostum xp format attım 9.0 gecemiorum yardımcı olurmusun :S 7.5 sürümü yüklü |
8.1 için gerekli dosyayı indirdim.Messenger'ın içine kopyaladım.Sıkıştırılmış iki dosyayı açtım.Sonra msn'i açtım,uyumluluğu kaldırdım ve olmadı yine güncelle diyor zorla.. Eksik yaptığım bir nokta varmı acaba ? |
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar..bende xp yüklü..wlm 9.0 varr ama oturum açtıktan 20 saniye sonra kendiliğinden kapanıyorr.. yardımcı olursanızz sevinirimm.şimdiden teşekkürler |
yardım edin slm ben windows live messenger yükledim eski sürüm açtığımda yeni sürümüyükleyin diyor ben yeni sürüm istemiyorum bunu tekrar kullanmak için ne yapacağıım |
güncelleme zorunlulugu olmayan bir msn download adresi ariyorum |
Alıntı:
|
eyw. kanka çok saol size minnettarım Allah a Emanet size bir şey sorabilirmiyim win 7 kurudm makineme hiç bir sorun yok ama msn açamıyorum evde aynı işletim sistemi yüklü bir makina dah avar ama o kablosuz bağlantıyla bağlı o bağlanıyor ama ben açmaya kalktığım zamam bu hatayı veriyor 81000306 güvenlik duvarı vs. herşeyi kaldırdım makinede antivirüs bile yok hiç bir şey yok bomboş ama bu hatayı alırum 2 aydır araştırıyorum ama hiç bir sonuç elde edemedim bilgisi olan varmı acaba modemim linksys wireless-G ADSL Home Gateway |
Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 sürümünü kullanmaya devam etmek istiyorsanız ekteki msnmsgr.8.5.zip dosyasını indirip C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörüne kopyalayın. Windows Live Messenger'ın tamamen kapalı olduğundan emin olduktan sonra ZIP içindeki iki dosyayı buraya çıkartın ve eski dosyaların üzerine yazın. Windows Live Messenger 8.5 kullanmanıza olanak sağlayan bu dosyalara aynı zamanda A-Patch uygulanmıştır (Reklamlar kaldırılmıştır, çoklu oturum açma ve diğer bazı özellikler aktif edilmiştir). ben bunu yaptım ama msn açılmıyor şimdi ne yapmam gerek ? |
cvp veren yokmu :*( |
süperrr oldu bea kurtulduk sonunda son sürümden cok tşk arkadaşlar |
Alıntı:
|
Çoook teşekkürler:) O kadar uğraştımki eski sürüme geçmek için bi sürü şey denedim sonunda sayenizde oldu..Çok muyluyum :D |
emeğine sağlık kardeşim çok makbule geçti tşkler |
teşekkürLer... |
yeni windows kurdum.8.5 aynı tarif ettiğiniz şekilde yaptım.daha öncede yaptım oluyordu aklıma gelen tek şey bu güncelleme açığını kapatmak için microsoft birşey geliştirdi.windows live 8,5 intaller kurdugumda msn hatayla karsılastı dıyor ve boyle bır hata veriyor.herşeyi denedim ama 8.5 kullanamadım 2 gundur uğraşıyorum AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.5.1302.1018 AppStamp:4717a53b ModName: kernel32.dll ModVer: 5.1.2600.2180 ModStamp:41109402 fDebug: 0 Offset: 0001eb33 |
Alıntı:
Alıntı:
|
evet anlatılanların hepsini yaptım bütün seçenekleri uyguladım kankawarez mecburen son sürümü kullanıyorum.daha önce bu yöntemle kullanmıştım ancak şimdi güncellemelerden olsa görek herşeyi yapmama ragmen olmadı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Thanks over. |
kameram pc de normal calıyor.... ama msn de benim kameram acılmıyor :( |
dj samet arkadaşım windows live communications platform hatasından kurtulmak istiyorsan c:program files\windows live\contacs klasörünün içindeki wldlog.dll dosyasını sil eğer düzelmezse sildiğin dosyayı geri al ve abssm.dll dosyasını sil hatayı bu dosyalardan biri veriyor. |
8.1 sürümünü çoklu olarak açamadım??? bir yerde hatamı yaptım yoksa |
Alıntı:
|
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık