![]() |
Allah razı olsun emeğinze sağlık |
arkadasalar W.L.M son sürümünü v ilk mesajdaki yamayı yükledim coklu acılıyor ama kısa bir süre sonra baglantı düsüyor geri sayım baslıyor yardımcı olurmusunuz?*-) |
sorun, msnnin zorunlu yüklettirdigi sürümden kaynallanıyor sanırım.. 8,1 v yamayı yükledim sorun cözüldü |
Alıntı:
|
MSnim kapatiyorum ve bu program aciyorum ... OLmuyor Erorr diyorr |
Msn den tamamen cıkıs yapın.Programı acın ve Uygula diyin.Sonra Msn Messenger a tıklayın.Ikince defa acmak istiyorsanız tekrar msn e tıklayın o zmn acabilirsiniz |
yaw bu olmuyor tıkladığımda mesengeri tamamen kapatın diye bi uyarı çıkıyor ama msn kapalı hem de tamaman kapalı nasıl olacak bu |
Alıntı:
|
Çok Sagolun Bende tam bunu arıyordum |
ELİNİZE SAĞLIKTA BİDE YÜKLEYE BİLSEK DAHA İYİ OLACAK |
coklu oturum için Mess Patchle bende cok ugrastım ama olmadı yapamadım.. wlm patcherla cok kolay oldu ama... 8.5 live messenger indir.. resime tıklayıp patcherıda indir. sonra bilgisayarda msn ile ilgili ne varsa kaldır bu ikisini yükle... sonra istersen mess patchi yükleyebilirsin ama bu mess patch bana yaramadı diyebilirim msn en fazla 30 sn acık kalabiliyo sonra baglantı kopuyo... bu sorunu cözemedim en iyisi mess patch'i sildim kurtuldum.. http://alperstar.googlepages.com/cklgrs.JPG |
ben Msn live 8 e yaptım ve aldığım sorun devamlı msn hattan düşüyor acaba dedim kişi listem fazla ondanmı olyor çoğu kişiyi sildim yok malesef bu yamadanmış yamayı kurmadan açıyodum ama şimdi devamlı hattan düşüyor msn bende yamayı ve msn kaldırdım yeniden kurdum sorun kalmadı:) |
sevmedim:hih!: |
Alıntı:
ya ben bisi anlayamadim bir turlu, benim msn yeni yuklemis oldugum windows live messenger (plus) ve acamiyorum nedense.yardim ltfn |
Alıntı:
çoklu oturum açmayı artık plus ilede yapabilirsiniz.. Oturum açın; plus>tercihler> messenger> çoklu hesaplar> aynanda birdenfazla hesap açmama izin ver, işaretleyin. |
Alıntı:
|
aranizda fransizca anlayan varmi bilmiyorum ben bir yere kadar basardim ama acamiyorum yanibana verilen mesaj su: kucuk ekrani solda restore sagda ise modifiye yerleri var tiklamak icin. ve ben modifiyeye bastim ve bana MODIFIé AVEC SUCCé DIYOR YANI TURKCESI SANIRIM MODIFIYE BASARILI OLDU DIGERINI TIKLADIM RESTAURé YE ODA AYNINI RESTAURé AVEC SUCCé DIYOR NE YAPMALIYIM SIMDI |
Alıntı:
hellboy kardes olmuyor fransizca bileniniz varmi aranizda aceba... :$ ya ben cok yeteneksizlesmisim sanirim :( |
Alıntı:
|
nerde bunu kuracak yetenek bende |
SLM YA BEN BU ÇOKLU MSN OLAYNI BİLMİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ? |
Alıntı:
|
bakalım nasıl olcak |
windows live 8.5 coklu oturum acmada ilginc bi hata hata japonca cince harflerden olustugu icin buraya yazamiyorum da.. neden kaynakli olabilir acaba ... tskler |
ya çoklu msn baglanınca etkinlikler zayıflıyor yani uyarı ifade salma vs olmuyor neden acaba |
Teşekkürler Arkadaslar emeginize saglık |
hemkulanışlı hem de uğraştırmıyor |
Çok sağolasın emeğe saygı başka patch lar olmuyodu bana ama bu oldu tşk |
yükledim açılmıyo 8.5 yaaaaa nasıl iş buu:*( |
öncelikle hepinizi slm ben çoklu oturumu uygulayacam fakat windows live msn kapatın diyo kapatıyom saat ikonunun ordaki msn profilinede çıkış diyorum ama yine aynı olay oluyo windows live msn kapatın diyo lütfen yardımcı olurmusunuz çok acil çoklu oturuma ihtiyacım var..! |
Alıntı:
|
İlk mesajdaki yama sürümü güncellenmiş, Windows Live Messenger 8.5 FINAL uyumlu sürümü eklenmiştir. |
eline sağlık kardeşim |
tesekkurler:) |
eyvallah cigerim saolasın herşey gönlünce olsun |
beyler ben 8.5 msn kullanıuorumda çoklu oturum yüklüyorum ama açamıyorum yardım plesa???? |
Alıntı:
msn plus coktu oturum açma özelliğini kullanınız... https://www.msxlabs.org/forum/ |
güzel paylaşım teşekkür ederim ;) |
tezsekkur ederim hocam:)kurdum calıstı.yalnız coklu oturuma izin ver ile reklamı görünmez yapınca hata verdi.sadece coklu acıma izin ver diyince oldu.ellerine saglık:)varmı yapabilecegimiz bişey.hep senden alıyorum programları vicdanım sızlıyor artık:)heh buldum.sana ucretsiz diş çekimi yapayım:) |
eline saglik deneyelim bakalim |
denemekte fayda var emegınıze saglık bende baska surum vardı o nu sılmekmı gerekıyor şimdi acaba? |
tesekkür ederişm ellerinize sağlık |
bu coklu oturum 8 bende neden türkce olmuyor kuramadim yaridmci olurmusunuz kimse yokmu bana yardimci olacak arkadaslar |
Alıntı:
msn plus live coktu oturum açma özelliğini deneyiniz... https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html https://www.msxlabs.org/forum/ |
Alıntı:
Çoklu oturumu kurduğunuz programcığı açıp da alt bölümde bulunan düzelt butonuna tıklarsanız sorun giderilmiş olur. Yeni sürümdeki yamayı da uygulamaya koyabilirsiniz böylece |
arkadaşlar nasıl çetleşebilirim yeni üye oldumda peki ama nasıl ne yapmam gerekiyor |
Alıntı:
|
manyak süper sağolun :D |
tsk |
ÇOKLU MSN İNDİRMEK İSTİYORUM |
| Saat: 19:30 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık