MsXLabs
Sayfa 7 / 11

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/4414-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-windows-live-messenger.html)

hedayse 18 Eylül 2007 16:35

Allah razı olsun emeğinze sağlık

janberd 19 Eylül 2007 01:20

arkadasalar W.L.M son sürümünü v ilk mesajdaki yamayı yükledim coklu acılıyor ama kısa bir süre sonra baglantı düsüyor geri sayım baslıyor yardımcı olurmusunuz?*-)

janberd 19 Eylül 2007 02:47

sorun, msnnin zorunlu yüklettirdigi sürümden kaynallanıyor sanırım.. 8,1 v yamayı yükledim sorun cözüldü

NeutralizeR 19 Eylül 2007 04:50

Alıntı:

janberd adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 707916)
arkadasalar W.L.M son sürümünü v ilk mesajdaki yamayı yükledim coklu acılıyor ama kısa bir süre sonra baglantı düsüyor geri sayım baslıyor yardımcı olurmusunuz?*-)

Yamayı sadece çoklu oturum açma seçeneği işaretliyken uygulamalısınız.

_GULGUZELi_ 19 Eylül 2007 18:33

MSnim kapatiyorum ve bu program aciyorum ... OLmuyor Erorr diyorr

[WoL]bL 19 Eylül 2007 18:37

Msn den tamamen cıkıs yapın.Programı acın ve Uygula diyin.Sonra Msn Messenger a tıklayın.Ikince defa acmak istiyorsanız tekrar msn e tıklayın o zmn acabilirsiniz

yesrip2 20 Eylül 2007 00:26

yaw bu olmuyor tıkladığımda mesengeri tamamen kapatın diye bi uyarı çıkıyor ama msn kapalı hem de tamaman kapalı nasıl olacak bu

ahmed 20 Eylül 2007 05:07

Alıntı:

yesrip2 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 710879)
yaw bu olmuyor tıkladığımda mesengeri tamamen kapatın diye bi uyarı çıkıyor ama msn kapalı hem de tamaman kapalı nasıl olacak bu

görev çubuğundan çıkış işlemi yapınız...

trianus 22 Eylül 2007 11:59

Çok Sagolun Bende tam bunu arıyordum

murat6327 25 Eylül 2007 11:17

ELİNİZE SAĞLIKTA BİDE YÜKLEYE BİLSEK DAHA İYİ OLACAK

gadget 25 Eylül 2007 11:42

coklu oturum için Mess Patchle bende cok ugrastım ama olmadı yapamadım..
wlm patcherla cok kolay oldu ama...

8.5 live messenger indir..
resime tıklayıp patcherıda indir.

sonra bilgisayarda msn ile ilgili ne varsa kaldır
bu ikisini yükle...
sonra istersen mess patchi yükleyebilirsin ama bu mess patch bana yaramadı diyebilirim
msn en fazla 30 sn acık kalabiliyo sonra baglantı kopuyo...
bu sorunu cözemedim en iyisi mess patch'i sildim kurtuldum..

http://alperstar.googlepages.com/cklgrs.JPG

Merlin 25 Eylül 2007 11:50

ben Msn live 8 e yaptım ve aldığım sorun devamlı msn hattan düşüyor acaba dedim kişi listem fazla ondanmı olyor çoğu kişiyi sildim yok malesef bu yamadanmış yamayı kurmadan açıyodum ama şimdi devamlı hattan düşüyor msn bende yamayı ve msn kaldırdım yeniden kurdum sorun kalmadı:)

kadir_gonca 25 Eylül 2007 12:39

sevmedim:hih!:

acemiinformatist 25 Eylül 2007 21:04

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 87910)
Bu Çoklu Oturum Açma Yaması; Windows Live Messenger 8.0, 8.1, 8.5 sürümleri ile uyumludur.

Windows Live Messenger için çoklu oturum açmaya ve reklamları kaldırmaya olanak tanıyan yama
(Bu yamayı yalnızca Çoklu Oturum Açma özelliğini aktif etmek için kullanmanızı tavsiye ederiz; Mess Patch, A-Patch ya da diğer popüler eklentiler reklamların gizlenmesi konusunda daha fazla özellik sunmaktadırlar). Özellikleri ve kullanımı MSN Messenger sürümü ile aynı. Uygulaması çok basit. Yamayı indirin, zip dosyasından çıkarın, Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın (Saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ardından "Çıkış"), yamayı çalıştırın, çoklu oturum açmaya izin verin, reklamları gizleyin ve "Uygula" tuşuna tıklayın. Değişiklikleri geri almak için Windows Live Messenger'ı kapatın, yamayı çalıştırın, "Geri Al" tuşuna tıklayın. (WLMUniversalPatcherPlusPlus100.exe - WLM Universal Patcher)

Etiketler: çoklu oturum, wlm çoklu oturum, msn çoklu oturum, çoklu oturum açma

ya ben bisi anlayamadim bir turlu, benim msn yeni yuklemis oldugum windows live messenger (plus)

ve acamiyorum nedense.yardim ltfn

hellboy726 25 Eylül 2007 23:05

Alıntı:

acemiinformatist adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 725872)
ya ben bisi anlayamadim bir turlu, benim msn yeni yuklemis oldugum windows live messenger (plus)

ve acamiyorum nedense.yardim ltfn

çoklu oturum açmayı artık plus ilede yapabilirsiniz..

Oturum açın; plus>tercihler> messenger> çoklu hesaplar> aynanda birdenfazla hesap açmama izin ver, işaretleyin.

janberd 26 Eylül 2007 01:17

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 708074)
Yamayı sadece çoklu oturum açma seçeneği işaretliyken uygulamalısınız.

bende dediginiz gibi yapmıstım ama sorun yine aynıydı,msnyi kendim yükleyince yamayı kabuletti sorun cözüldü , yinede cok tesekkürler :)

acemiinformatist 26 Eylül 2007 11:59

aranizda fransizca anlayan varmi bilmiyorum ben bir yere kadar basardim ama acamiyorum yanibana verilen mesaj su: kucuk ekrani solda restore sagda ise modifiye yerleri var tiklamak icin.
ve ben modifiyeye bastim ve bana MODIFIé AVEC SUCCé DIYOR YANI TURKCESI SANIRIM MODIFIYE BASARILI OLDU DIGERINI TIKLADIM RESTAURé YE ODA AYNINI RESTAURé AVEC SUCCé DIYOR NE YAPMALIYIM SIMDI

acemiinformatist 26 Eylül 2007 15:11

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 726379)

çoklu oturum açmayı artık plus ilede yapabilirsiniz..

Oturum açın; plus>tercihler> messenger> çoklu hesaplar> aynanda birdenfazla hesap açmama izin ver, işaretleyin.

hellboy kardes olmuyor fransizca bileniniz varmi aranizda aceba... :$

ya ben cok yeteneksizlesmisim sanirim :(

NeutralizeR 26 Eylül 2007 15:31

Alıntı:

acemiinformatist adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 728709)
hellboy kardes olmuyor fransizca bileniniz varmi aranizda aceba... :$

ya ben cok yeteneksizlesmisim sanirim :(

Messenger kısayoluna kaç kez tıklarsanız o kadar yeni Messenger işlemi başlar ve ayrı hesaplar kullanarak oturum açabilirsiniz.

tugyanedo 29 Eylül 2007 08:32

nerde bunu kuracak yetenek bende

EşkıyA 29 Eylül 2007 13:46

SLM YA BEN BU ÇOKLU MSN OLAYNI BİLMİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Kral_Aslan 29 Eylül 2007 14:01

Alıntı:

EşkıyA adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 737499)
SLM YA BEN BU ÇOKLU MSN OLAYNI BİLMİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Windows Live Messenger için çoklu oturum açmaya ve reklamları kaldırmaya olanak tanıyan yama (Bu yamayı yalnızca Çoklu Oturum Açma özelliğini aktif etmek için kullanmanızı tavsiye ederiz; Mess Patch, A-Patch ya da diğer popüler eklentiler reklamların gizlenmesi konusunda daha fazla özellik sunmaktadırlar). Özellikleri ve kullanımı MSN Messenger sürümü ile aynı. Uygulaması çok basit. Yamayı indirin, zip dosyasından çıkarın, Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın (Saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ardından "Çıkış"), yamayı çalıştırın, çoklu oturum açmaya izin verin, reklamları gizleyin ve "Uygula" tuşuna tıklayın. Değişiklikleri geri almak için Windows Live Messenger'ı kapatın, yamayı çalıştırın, "Geri Al" tuşuna tıklayın. (WLMUniversalPatcherPlusPlus100.exe - WLM Universal Patcher)

tunc27 6 Ekim 2007 10:57

bakalım nasıl olcak

Reds 8 Ekim 2007 01:56

windows live 8.5 coklu oturum acmada ilginc bi hata

hata japonca cince harflerden olustugu icin buraya yazamiyorum da.. neden kaynakli olabilir acaba ... tskler

timucin 12 Ekim 2007 09:53

ya çoklu msn baglanınca etkinlikler zayıflıyor yani uyarı ifade salma vs olmuyor neden acaba

Mekanik 15 Ekim 2007 22:07

Teşekkürler Arkadaslar emeginize saglık

kan105 17 Ekim 2007 23:06

hemkulanışlı hem de uğraştırmıyor

asi_lord 21 Ekim 2007 08:40

Çok sağolasın emeğe saygı başka patch lar olmuyodu bana ama bu oldu tşk

aykırı çiçek 30 Ekim 2007 22:48

yükledim açılmıyo 8.5 yaaaaa nasıl iş buu:*(

destrewer 3 Kasım 2007 16:26

öncelikle hepinizi slm
ben çoklu oturumu uygulayacam fakat windows live msn kapatın diyo kapatıyom saat ikonunun ordaki msn profilinede çıkış diyorum ama yine aynı olay oluyo windows live msn kapatın diyo lütfen yardımcı olurmusunuz çok acil çoklu oturuma ihtiyacım var..!

NeutralizeR 3 Kasım 2007 18:35

Alıntı:

destrewer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 797720)
öncelikle hepinizi slm
ben çoklu oturumu uygulayacam fakat windows live msn kapatın diyo kapatıyom saat ikonunun ordaki msn profilinede çıkış diyorum ama yine aynı olay oluyo windows live msn kapatın diyo lütfen yardımcı olurmusunuz çok acil çoklu oturuma ihtiyacım var..!

CTRL + ALT + DEL tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırın. İşlemler listesinden msnmsgr.exe işlemini bulup sonlandırın (bunu birkaç kez yapmanız gerekebilir). Yamayı tekrar uygulamayı deneyin.

NeutralizeR 6 Kasım 2007 20:21

İlk mesajdaki yama sürümü güncellenmiş, Windows Live Messenger 8.5 FINAL uyumlu sürümü eklenmiştir.

jim 9 Kasım 2007 19:53

eline sağlık kardeşim

kanuni 10 Kasım 2007 22:46

tesekkurler:)

gece_race 16 Kasım 2007 14:52

eyvallah cigerim saolasın herşey gönlünce olsun

fatalcoup 17 Kasım 2007 15:41

beyler ben 8.5 msn kullanıuorumda çoklu oturum yüklüyorum ama açamıyorum yardım plesa????

ahmed 17 Kasım 2007 16:11

Alıntı:

fatalcoup adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 819802)
beyler ben 8.5 msn kullanıuorumda çoklu oturum yüklüyorum ama açamıyorum yardım plesa????

msn plus coktu oturum açma özelliğini kullanınız...

https://www.msxlabs.org/forum/

ImmOrT4L 17 Kasım 2007 18:37

güzel paylaşım teşekkür ederim ;)

dent 17 Kasım 2007 22:53

tezsekkur ederim hocam:)kurdum calıstı.yalnız coklu oturuma izin ver ile reklamı görünmez yapınca hata verdi.sadece coklu acıma izin ver diyince oldu.ellerine saglık:)varmı yapabilecegimiz bişey.hep senden alıyorum programları vicdanım sızlıyor artık:)heh buldum.sana ucretsiz diş çekimi yapayım:)

yakamoz10 17 Kasım 2007 23:08

eline saglik deneyelim bakalim

manolya0707 19 Kasım 2007 12:42

denemekte fayda var emegınıze saglık bende baska surum vardı o nu sılmekmı gerekıyor şimdi acaba?

metin_60 26 Kasım 2007 22:42

tesekkür ederişm ellerinize sağlık

asiye80 28 Kasım 2007 17:22

bu coklu oturum 8 bende neden türkce olmuyor kuramadim yaridmci olurmusunuz

kimse yokmu bana yardimci olacak arkadaslar

ahmed 28 Kasım 2007 22:06

Alıntı:

asiye80 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 836663)
bu coklu oturum 8 bende neden türkce olmuyor kuramadim yaridmci olurmusunuz

kimse yokmu bana yardimci olacak arkadaslar

msn plus live coktu oturum açma özelliğini deneyiniz...

https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html

https://www.msxlabs.org/forum/

torchbearer 29 Kasım 2007 03:41

Alıntı:

manolya0707 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 822098)
denemekte fayda var emegınıze saglık bende baska surum vardı o nu sılmekmı gerekıyor şimdi acaba?

Çoklu oturumu kurduğunuz programcığı açıp da alt bölümde bulunan düzelt butonuna tıklarsanız sorun giderilmiş olur. Yeni sürümdeki yamayı da uygulamaya koyabilirsiniz böylece

bursalı okan 29 Kasım 2007 18:52

arkadaşlar nasıl çetleşebilirim yeni üye oldumda

peki ama nasıl ne yapmam gerekiyor

Fırtına 29 Kasım 2007 19:07

Alıntı:

bursalı okan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 839046)
arkadaşlar nasıl çetleşebilirim yeni üye oldumda

peki ama nasıl ne yapmam gerekiyor

İstediğiniz şeyi tam olarak anlıyamadım?... Eğer çoklu oturumu nasıl açabilirim diyorsanız: ZIP Dosyasının içerisindeki yamayı açın ve oradan Çoklu oturuma izin ver yapıp uygulayın sonra Messenger'ınızı farklı farklı ekranlarda açın...

alparslan_1147 30 Kasım 2007 14:14

manyak süper sağolun :D

HotFuzz 8 Aralık 2007 15:18

tsk

lamlak 8 Aralık 2007 20:51

ÇOKLU MSN İNDİRMEK İSTİYORUM

Saat: 19:30
Sayfa 7 / 11

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık