![]() |
yoruldu ve öldü |
pazara kadar değil,mezara kadar gelirim senle fizana kadar:))))))) |
Ölünce düşünücek... |
nünü forever;) |
Ölümün Yükselişi ve Çöküşü Ne zaman bir yakını ölse birinin, Onu ilk-ölüm sanır kalır o. Ne zaman bir sevdiği ölse birinin, Onu en-ölüm alır kalır o. Ne zaman bir saydığı ölse birinin, Onu hep-ölüm bulur kalır o. Ne zaman bir-bildiği ölse birinin, Onu son ölüm sayar kalır o. Ne zaman bir umduğu ölse birinin, Onu yok-ölüm duyar kalır o. Ne zaman bir herşeyi ölse birinin, Kendini ölümlerle yaşar kalır o. Ne zaman bir kendisi ölse birinin, Ölümlerde kendini yaşar kalır o. Özdemir Asaf |
Sensizliğin ardından ölüm gelir aklıma, Ölümü düşünür, Ölümü yaşarım, Ölüm yanıbaşımda, Ölüm başucumda, Ha sensizlik ha ölüm, Yaşamaktan kaçarım, Beyaz kefen sarılır bedenime, Sen yoksan, Ölümüm senin elinden olsun isterim, Uzak noktalara gözümü dikip, Seni ararken, Ya ölümü isterim, Yada seni isterim, Mezarlar gelir aklıma ıssız karanlık, Yada yanı başımdaki ölüm, Her akşam üstü, Azrail yanımda çığlığımı duy, Seni ölümüm ağlatmasın, Bir akşam üstü. |
sensiz dogdum sensiz yaşadım ve sensiz ölüyorum... |
hadi hadi şeker canım seni çeker:))) diye bi mezar taşı yazısı görürlerse heralde bune diye herkes başına üşüşürdü:))) |
el fatiha yazsınlar cok mu klasik oldu |
EL-Fatiha yeter be ya bol bol dua |
valla demi ama biraz değişiklik olsun dersek bide hadi bakım eller havaya dualar dillere diyebiliriz |
SEVEREK ÖLDÜ GARİP. |
rahmetlide çok sevmişti |
BURAYA KADARMIŞ. |
Mezarın nasıl soğuk olduğunu biliyormusunuz;ama sakın el sürmeyin sizi yakabilir,mezar taşı soğuk olabilir ama...:))) |
çekirge bi zıplar, iki zıplar..... |
adıma bakan yanıma gelsin inşallahhhh :DDDDDDDD |
burası çok sıcak hadi sizi de bekliyorum gelin |
Alıntı:
|
ölürsem kabrime gelme istemem. |
öldüm bittim bittim ben... |
şaka yapıooo |
artık öldü inanın |
kamyon kaza yaptı :)) |
ruhuna El_Fatiha çok ihtiyacım olacak orda |
çok bile yaşadı dünyada uyumadın burada bari uyu |
o gitti ah gitti birdaha dönmeyecek |
yanliz geldik yanliz gidiyorsun iste |
işte yolun sonu burası ne yaparsan yap tüm yollar buraya cıkıyor |
ALLAH GUNAHLARİNİ AFFETSİN |
BURDA ZEKİ HOCA YATIYOR AMAN DİKKAT HER AN HORTLAYABİLİR.. |
ölüm bile yakıştı ona El-Fatiha Ruhuna tabi aman unutmayın bunu |
ne yaparsan yap kaçış yok yanıma geleceksin |
ellerine saglik. |
ruhuna fatiha |
kalkın len üstümden :D |
...yorumsuz... yazsınlar bnm mzr taşıma:D |
benim mezar tasıma bakın öldü kına yakın yazsınlar |
teşekkürler bayaaa gerekliydi |
bu nediyor ben anlamadım |
Elinize küçük bi taş alın dilek dileyip yapıştırın;bide 3 gece başımda bekleyip mezarıma su ve gül serpin; hemen o an dilekleriNiz yerine gelsin:D |
sadece sevdi yazsınlar... |
işte bitti |
ver çoşkuyu ver çoşkuyu: p |
uzun ince yolun sonu burası mı? |
adı:hasan soyadı:yurtseven dogum tarihi:09/01/1985 ölüm tarihi:09/01/1985 ölüm nedeni dogmadan ölüp sevmiş olması, |
Yaşı gençti dediler Üzerime toprak örttüler Madem yaşım genç idi Niye beni gömdüler...:*( |
azdan az çoktan çok gider.... |
adı sevdaymış bütün insanların taptıgıymış benide vurdu katil aşk |
dünya malına göz dikme çalış ahirete |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık