![]() |
merhaba ben bu siteyi chatta konuşdugum biri sayesinde tanıdım we ii yiki tanımışımm süper bi siteymiş bayıldım |
Ben google sayesinde tanıştım siteyle..ilk önce aradığım programı bulmuştum sonrada uzun zaman birlikte olmayı dilediğim ortamı..devamlılığını diliyorum ben ve herkes için..başarılar...sevgi ve gülümsemeyle kalın!!! |
Alıntı:
|
msn plus için eklentilere bakıyordum o sırada bu siteyi keşfettim . Hani hızır gibi yetiştin derler ya aynı şey...Deli oluyordum bendeki eklentileri doğru düzgün çalıştıramıyordum artık çalışıyorlarrr :)))) Artık buralardayım |
TESADÜF ESERİ BULDUM R@yder |
:smiley32: merhabalar; sitenizi tesadüf eseri farklı msn messenger ararken buldum ve cok hosuma gitti emegi gecen herkese tesekkürler...:) |
Hatırlamıyorum ama burda olmak çok hoşuma gidiyor.teşekürler emeği geçenlere.. |
slm |
Merhaba MsXLabs La Nasıl TAnıştıgımızın Bir Önemi Oldugunu Sanmıyorum ASıl Önemli olan Sitenin İçeriği Ve Güzelliği Ben Bir İnternet Cafe İşletiyorum Her An İnternet Kullanıyorum Ve Gerçekten Boyle Kolay Kullanımlı RAhat İçerik Olak Zengin Bir Site Bir Daha Gorebileceğimi Pek Sanmıyorum TEŞEKKÜRLER MsxLabs |
bence de bi önemi yok, önemli olan tanışmış olmak. |
tesadüf nette gezerken buldum beğendim we üye oldum umarım eğlendirici şeyler bulabilirim |
Öncelikle herkese merhabalar diliyorum. Tesadüfen bir program arıyordum şimdiye kadar proğram ararken hep ingilizce proğramlar buluyordum tesadüfen bu siteye yönledim ve burada türkçesi vardı. Bu beni çok mutlu etti. Güzel bir site olduğunu tahmin ettim ve hemen üye oldum. |
ben google da bişi arıyodum google da siteniz vardı. tıkladım ve girizgah görünüm çok hoşuma gitti artık uğrak yerlerimden biri olacak burası emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
Slm tamamen tesadüf oldu. Çoklu msn yamasını msn live ye kurmaya çalışırken karşıma adres çıktı tıkladım ve kendimi forumda buldum. Hemen üye oldum teşekkür edrim.:) |
ben msn eski sürümünden sıkılıp yeni msn kurduktan sonra ifadeler arıyordum, ama bunun güvenli ve bukadar kaliteli olacağını sanmıyordum. ama sizin sitenizden okadar çok faydalandım ve bukadar disiplinli olduğunu gördüm kendimi üye olmaktan alı koyamadım emeği geçen herkeze yürekten teşekkür ediyorum saygılarımmla siysmic |
evet harika bir site burası tanışmakii di ammabizim sonumuz kötümü olacak ne burda? |
slm ben tiryaki38 her şeyin iyisini bilenlerin arasında oldugumu sanıyorum |
msn coklu oturum açma ararken bir şans olarak sizinle karşılaştım sık kullanılanlarıma ekledım ve üye oldum evet sıkça etrafta olacağım kesin :)) messenger değişiklikleri ilgimi çekiyor çünkü yazı ile insanın kendini ifade etmesi oldukça zor ama eklentiler sayesinde kolaylaşıyor sitenizi( artık sitemizi) çok hareketli buluyorum ve mutluyum sızınle olmaktan .TeŞeKKüRLeRRRRRRRRRRRR |
sitenizi tesadüf eseri buldum ama çok güzel bir site devamlı beni bu sitede görüceğinizi unutmayın saygılar...! |
Fifa 2006'nın Türkçe konuşan spikerini ararken buldum.İyi ki de bulmuşum:D :) |
GÖZ KIRPMA SLM BENİ BU SİTEYE ÜYE YAPTIĞINIZ İÇİN TŞKLER YANLIZ BEN MSN İÇİN GÖZ KIRMALARI İNDİRECEKTİM YARDIM OLMA İHTİMALİNİZ VAR MI ACABA |
Arkadaşlar herkese selam siteniz hakkaten mütiş ama siz bence biraz daha tanıtıma önem verin ben google rasgele baktığım sayfalardan sitinizi buldum ama süper desem yeridir.hepiniz 30ağustos zafer bayramını kutlarım dz subayı bora.... |
merhaba ben gunay mesleyim elektronik.siteyi messenger liveye eklenti ararken buldun gordum kadarıyla sitede yok yok cok fazla bilgi gorunuyo boyle bi site hazırlayan herkeze cok tesekur ederim.bilgileri bizlerle paylastıkları için basarıların devamını dilerim |
msxlabs bana hep özelden çağrı atıyordum birgün herhalde unuttu özele almayı yine çağrı attı bende hemen aradım onu ama bu sefer ben gizli yaptım ona kimsin dedim oda ben msxlabs dedii (iğrençti dimi):D |
MERHABA BENİ DE MSXLABS A TUSUBASA ARKADAŞIMIZ YÖNLENDİRDİ :) |
selamlar..ben öztin..bu siteyi çok beğendim bana yiğenim önerdi sitenizi iyiki önermiş diyorum her zaman ve uzun süreli beraber olmak dileğiyle ... sevgiler... |
merhaba ben nette gezerken sitenizi gördüm inanın çok ilginç geldi çok eğlenceli bir site ve çok konuda bikgilendirici buldum aranıza katılmaktan çok mutlu oldum başarılar dilerim |
öncelikle herkeze slm bende bu siteyi googlede ararken buldum............ |
MERHABA BEN İNTERNETTE GEZİNİRKEN BULDUM BU SAYFAYI VE YENİ BAŞLIYORUM KULLANMAYA İNŞALLAH DA DEVAMLI KULLANIRIM İLK GÖRÜNÜŞTE GÜZEL BİR SAYFA GİBİ GÖRÜNÜYOR KULLANDIKÇA ANLIYACAĞIZ BAKALIM |
MRB MRB arkadaşlar ben furkan ankaradan...rap mekanında olduğum için çok mutluyum yarışmacı arkdaşlara başarılar dilerim:P |
merhaba arkadaşlar ..ben istanbuldan rabia.. msn live hakkında bilgi edinirken bu adresi buldum.. gerçekten çok hoş biyermiş..:) Tekrar görüşmek üzere...;) |
msxlabs ile google den msn skinleri ararken tanıştım iikide tanışmışım siteye girdiimde çok hoşuma gitti ve şimdide üye oldum çok güzel bir site sizi tebrik ediyorum:turkiye: :turkiye: :turkiye: |
HERKESE SELAMLARhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/rap.gif benim msxlabs la tanışmam çok uzun zamandan beri var yaklaşık 2004 ün son ayları gibi. :smiley32: messenger için göz kırpmaları ve emoticon lar ararken msxlabs gözüme takıldı ve hani insan aşık olurya öyle bir duyguyla hergün ziyaret etmeye başladım. programlar ve WEB tasarımı hevesi olan biriyim şuan askerdeyim ama her haftasonu mahkee kararı ile kapatılmıştır yazısından bıkmadan tekrar denedim ve bugün yani 4 haftadır çarşıya çıkmıyordum bugün açılmış olduğunu gördüğüm :turkiye: TÜRKİYE:turkiye: nin en OTORİTER Web sayfasının açılmış olması beni çok mutlu ettihttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/yahoo.gif . umarım daha büyük ayrılıklar yaşamayız. :smiley32: |
buraya tesadüf eseri sağlıkla ilgili bir aştırma yaparken rastladım ve içeriyi ve çeşitliliği hoşuma gitti bende bundan yaralanmak için üye olmayı tercih ettim |
siz buldununuz beni valla iyiki buldunuz:D şu deep olayı bitirdi bizi dayı8o| varmı şu zırzırı çözen |
site adresini arkasaştan aldım ve bir süredir hergun giriyorum gerçekten bomba gibi bi site olmuş yeter ki sitede nostradamus lara yer vermeyelim ... :) |
merhaba, bende site ile tesadüfen tanışanlardanım. ama burayı gördükten sonra boş geçen yıllarıma acıdım :) emeğinize sağlık , muhteşem bi yer burası. daha keşfedilecek çookkk şey var. tutmayın beni :) |
Merhaba ben alemci Adım mevlüt Ankarada yasıyorum Muhasebeciyim 20 Yasındayım buyarı sans eseri buldum internetde dolasırken buyarı gördüm girip bi baktım hosuma gitti ara sıra geliyordum bugun üye oldum Bana göre bu açıklama yeter sizce? |
Merhaba Ben msxlabs ile bu hafta tanıştım ve ayrılamadım :D Tasarım bence harika.Ne mutlu tanışmamıza!;) |
Herkese Selamün Aleyküm; Olympos Recordz un Akşam Gazetesi için verdiği röportajda sitenin adı geçtiği için gelebildim. Özellikle adı acaibime gitti doğrusu Rap sitesi olduğu aklıma gelmezdi.. Durum bundan ibaret herkese sevgiler.. |
Manzara ,Fantasy vs. resimleri google de arastirirken bu siteye denk geldim.. Bir cok siteyi gördüm ama burasi bi daha degisik geldi sanki.. Buarada harika eklentiler var..burda baya bi zaman gecirecegimi zannediyorum ;) |
ben bir program indirip tanıdım daha cok yeni ama sanırım ayrılamayacagım |
msn adresimin şifresini ararken kendimi burada buldum. uzayda kara deliğe düşüp vega burcundan çıkmak gibi bir şey. |
evet bende siteye dün üye oldum herlese merhaba arkadaşlar bu site harika ya googlede resim ararken buldum ama gerçekten mükemmel bi site site sahiplerine ve emeği geçen bütün arkadaşlara binlerce teşekkürler:D |
selamlar,rapcileri ararken buldum bu siteyi.çok güzel.Burada olmaktan çok mutluyum.Emeği geçen tüm arkadaşların eline sağlık.Saygılar...RP&TT-ORSİN |
Evet sitenizi çoook farklı bulduğum için üye oldum ayrıcaaradığım herşeyi burada bula biliyorum emeğiniz için sizlere teşekkür ederim çok saolun bende sitenize tatkıda bulunmaktan mutluluk duyacağım. |
duygusal bir flash download ettim orada bir lnk vardı tıkladım ve bu siteye ulaştım, ara sıra uğruyorum ama güzel site olduğu için üyelik bilgilerimi aklıma tutuyorum :D |
abi ben ablamdan gördüm msxlabsı(mavikaranlığı) çok seviyorum msxlabsı(mavikaranlığı) ama gelgelelim flash chat2 de kimse benimle konuşmuyor site adminlerinin bu soruna yardım etmelerini rica ediyorum. saygılarımla Rasim Arslan ARTIK HEP BURDAYIM HERKESİN HABERİSİ OLSUUUUUUUN!!!!!!!! MSX LABS GİRENLERİ BANA MESAJLARINIZI BEKLİYORUM |
ya beni de cağlayannet arkdş gibi google tanıştırdı bu siyteyle ama sitenin ve ortamın kalitesi bence tartışlmazzz(Y) |
merhaba ben baran siteyi kendim buldum ve çok güzel bir site 11 yaşındayım ve herkeze günaydın by |
| Saat: 00:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık