![]() |
... |
1 ek ![]() |
"Çevrimiçisin ama umrumdışısın !!! :@" |
" 1 doğrum 3 yanlışımla çekti gitti ve bu hikaye burda bitti..." :( |
" Sen Vodafone gibi anı yaşarken, ben Turkcell gibi seni heryerden çekemem." :moo: |
EN İYİ arkKadaşım Konuşan Bİr battaniye:D |
Bıktım(x50) Musluğu açtm tıpasını taktm(x50) Maaşımı aldm paraları saçtm(x50)Btse de gitsek(x3),300-500 KOPKOP :D:D (bana ait degildir ) |
" Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, baban kimdi bilemezdin şeref..z ..." |
Yanlışlıkla Domuz Eti Yemiş Vejetaryan Müslüman... |
Çevrimdışı Aşkların Online Adamı :D |
Dün gece Rüyamda Mevlanıyı gördüm Sen Gelmesende Olur dedi :D |
" Yüz verdim yeteri kadar, artık herkes ederi kadar " :moo: |
Dünyada Her erkeğe 2 Kadın Düşermiş hakkımı Kim Yiyosa Haram Olsun!!!:@ :D |
" 1) her zaman her yerde ben haklıyım, 2) haksız olduğum yerlerde 1. kural geçerlidir .." ;) |
Aşk(L) mı...:|...? Hani Nerde...*-)...? |
İletim Yok... Yalıtım Var... Made İn MesirKentli |
''biy bit olsam saçlayında yesem yesem hey yeyini sonya ister duş al boğulayım, istey iki tıynağında çıtlat kuybanın olayım'' buda benim msn iletim :D |
"Alev çıkmaz kibrit çakmadıkça, duman tütmez ateş yanmadıkça. Sebebimsin !!!" Woouuuwww:moo: X))) |
Dur Dur Dur Gelme Üstüme Alırım Altıma ! DiSs-eR Style.. |
"Düş peşindeysen, düş peşime ;)" |
"5liraya teşekkür taktir yapılırr..10 lirayada 1 ler 5 yapılır :D" |
beğendiğim iletiler: MANİDAR SÖZLER 1-Iman etmek, görünmeyene inanmaktir. Mükafati ise görünmeyeni görmektir. (St. Augustine) 2-Yarin göz açtirmayacak olanlar, bu gün göz yumduklarimizdir. 3-Medeni Olmak Soymaksa Bedeni... O Zaman Hayvanlar Bizden Daha Medeni.. KOMİK İLETİLER: 1-Mısırdaki bir süpriz dededen miras kalıyorsa,büyük anneannenizde bir fingirdeklik var demektir. 2-meşgul: ufolarla yemekteyim 3->>>bu alana reklam alınır<<< 4-sürüden ayrılan idealist kuzu 5-Eyyy aşk sen nelere kâdirsin Gel de şu hesabı öde... 6-Anıl.exe (Çalışkan) 7-dışarıda: 7'den 8 çıkmadı, 10luk almaya komşuya gitti... 8-Kişisel bir fantezi yazınız 9-İsmini vermek istemeyen izleyici. 10-Zamane kızlarının hepsi oturum açmayı biliyor ama hiçbiri yufka açmayı bilmiyor.. |
RüyaLarDa H0rm0nLu ArTık xS rüYamDa AkSakaLLı Nine GörDümMm xP X)) |
benim ki :hih2: Kisisel iletim Yemek yerim |
(U) Gençliğimi çaldın sen şu ömrümün uğrunda ölecek can bırakmadın.. Agh İlhan abi 2 senedir aynı ileti :D |
yokum aslında varım aslında yokumda öyle bişey :S anlamadım : ) 4 aydır aynı ileti hiçbir kuvvet degiştiremedi |
Çevirimiçi olmuşsun ama, adam olamamışsın. (kendi iletim) |
Aslında bizim msn de bir sürü oluyor çünkü enteresan arkadaşlarımız var http://www.gorselsanatlar.org/Smileys/default/smiley.gif şu anda online olan arkadaştan bir cümle: ''Kedi ulaşamadığı ete mındar derrrr veeeee.. o andan sonra ,*konuşan ilk kedi *olarak tarihe geçerr puhahaha'' |
Bilmemkim geldiysen 3 kere titret :D |
''(U)Gençliğimi çaldın sen şu ömrümün uğrunda ölecek can bırakmadın'' Vay İlhan abi bıkmadın 3 senedir aynı ileti :D |
Alıntı:
:O --- SeNNin En GüzeL YeRlErin KaHveRenGi GözLerİn :D Aynen öyle :) |
Bir Yıldız Olsam İlk Sana Kayardım... http://img222.imageshack.us/img222/2760/thumb662527360.gif http://img235.imageshack.us/img235/1079/selcukxwx.jpg |
Bu ne biçim iş anlamadım askere gitmek istersin almazlar , istemezsin peşinde koştururlar . |
Kendinizi Fazla Önemsemeyin Hepiniz Babanızın 2 Dakikalık Zewkisiniz..!!! (H) |
"offffff yaaa bi uçurum olsa ve bi ucunda britney diğerinde edward cullen olsa hangisini kurtarırdım acaba çok zor bi durum" hakkaten çok zor bir durum..ne diyeyim inşallah britney ve edward bu mesajı görmüştür de uçurumun kenarına sırf bu kızcağızı zor duruma düşürmemek için gitmekten vazgeçerler:D:D |
gerçek olan tek sewgi bana duyulan sewgi:D bu gün tam kadro ewdeyiz ben ve egolarım:D |
No aşk no dırdır..Online makara online gırgır:D |
uslu bir çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin |
Bütün Mevsimleri Bir Günde, Bütün Yillari Bir Mevsimde Yasamayi Raziyim Seninle... |
Öyle bir surat ki meyve tabağındaki pırasa gibi : ) Bu ileti bana ait ilginç buldukları için yazdım : ] |
Kişisel iletim yok,kişisel sorunlarım var :D:D:D |
bir ben biliyorum bu şehrin goncalarını bile sevmediğini..inim inim inleyen gecelerinde demlenemediğini... |
uykumdan çok seveceğim birini bulursam hemen evlenecem:D bu ileti benim deil essien in iletisi:P |
Sen benim şizofren aşkımsın...ben senin kanayan vicdanın... |
Biz Şizofren değilim!.. |
Brn hep kötü oldum |
Hiç bi şey |
'' Ben ağlarım,dertli yağmur susar!..'' Hehe :D |
Çok hastayım deyip duruyorum |
Sen sus,ben ağlayacağım.Sen ağla,ben susacağım.Yüreklerimiz kanayacak.. Bune abi ya iyice saçmaladılar.. |
| Saat: 07:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık