![]() |
benim öykümde burda bi çoğuna benzer oldu :) canım sıkılmıştı ve ölesine google de dolaşıp duruyodum ve nasıl olduysa bu siteyi tıklamışım(iyi ki de). daha yeniyim ama bakabildiğim kadarıyla içeriği ve değindiği konular çok bilgilendirici ve fayda sağlayıcı hazırlayanlara çoookkk teşekür ederim bundan sonra bende hep burdayımmm...... |
adım umut tamamen tesadüf ama çok güzel bir tesadüf...umarım herşey burada çok güzel olacak...herkese merhaba... |
bir arkadaş tavsiyesi ile geldim. site çok güzel. |
Buralara gelmemi sağlayan arkadaşımın kardeşi oldu. O girmiş baktım kafasını kaldırmadan birşeyler yapıyor merak ettim ve dedim burası ve işte burdayım:) :D |
Merhaba sitenize yeni geldim çalışmalarınızı pek bilmiyorum ne gibi proğramlarınız var araştıramadım..zaman içinde inşallah kaynaşırız.. kısaca kandimi tanıtayım..ismim ali asker malatyada ikamet etmekteyim..int. cafe işletiyorum boş zamanlarımda şiir yazıyorum 50 üzerinde antolojide şiirim var...sizlerle güzel paylaşım va kaynaşmak dilegiyle..iyi çalışmalar sevgiler... |
Msn için yama ararken geldim buraya. Artık ne zaman birşeyler arasam arama motoruna filan bakmıyorum Msxlabs herşeye yetiyor. Çok güzel hazırlanmış ve de çok seviyeli bir site burası. Emek veren herkese çok teşekkürler. Burada olmaktan çok mutluyum, iyi varsın Msxlabs ;) |
Merhaba ben İstanbuldan Gül siteyi bugün keşfettim. Gerçekten harika... |
ben wertdof bi yazılım arıyordum şans eseri bulduım ama iyiki bulmuşum daha 1 gün oldu ama site hoşuma gitti tavsiye derim :D |
birgece rüyama ak gandalf geldi ve bana adresin www.msxlabs.org olduğunu söyledi. bildiği bütün numaraları buradan öğrendiğini söyledi ben de uyanır uyanmaz onun yolunda kendimi koşar adım giderken buldum neticede buradayım ve herkese merhaba demek istiyorum ... :baby: |
Alıntı:
|
| Saat: 10:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık