![]() |
msxlabs.org alanından aramasının yaklaşık 1.170.000 sonuç. Bulmamak Mümkün mü.. Tıpkı 690 sayfadaki '477481' yorumda olduğu gibi muhteşem bir site. kapandığı zaman uzulmustum ama açılışı muhteşem olmuştu. hatırlıyorum sadece tasarımını gormek, incelemek için saatlerce gezinir. gezinirken kendimi konuların içinde bulur, kaybolurdum. NeutralizeR, Böyle bi Tasarımın Yaratıcısı Olan Kişinin Önünde Saygıyla Eğiliyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ancak madem siz buradasınız şöyle bir şey yapabiliriz; konu altına şiirinizi adınızla ekleyebilirsiniz: Sizin Şiirleriniz |
gothıc resımlerı arastırıyorum rast gele geldı bu sayfa ve ınanamadım allahım bu ne ya dehset dedım ve hemen uye olmam sart dedım kendımı buraya bagladım sonra halıme agladım bır ıpe bagladım kendımı astım ve ıste ceset olarak karsınızdayım.aman tanrım sarkı sozu gıbı oldu bu ya... |
Uzun yıllar oldu google dan bir arama yaparken rastladım, o zamanlar üye olmuştum hatta üye olarak bazı şeyleride paylaşma fırsatım oldu ama daha sonra birçok sebepten dolayı uzak kaldım. Şimdi üye adımı ve adresimi hatırlamadığım için yeniden üye oldum. Sizi seviyorum;) |
ben tesadüf sonucu girdim bi konudada pc ile ilgili sorunum vardı .siteye girdim anında yardımcı oldu .sonra alışkanlık yaptı.Bilgi dağarcığı anlatımlar süper hem eğlenceli seviyeli.KİM DÜŞÜNDÜYSE ELİNE SAĞLIK. |
ya ben bayadır uyeydim saten siteyede... bana birisi yardımcı olsun lütfen.. msn kırmam lazım we de cok önemli bir konu için gercekten.. yardımcı olabilen olursa cok sewinirim.... konyadan-mehmet inşaat--yap/sat |
Alıntı:
Lütfen okuyunuz: Site ve Forum Kuralları |
slm millet ben izmirden utku hiphop dj ile uğraşıyorum bu siteyi bi arki sayesinde üye oldum gördügüm kadarıyla çok güzel ve kapsamlı forum rest in peace |
BENDE bır arkadasımdan ogrendım ve uye oldum... begendım gzl bır sıte.... |
Bu site bir program ararken karşıma çıktı.Program paylaşımları,faydalı,ilginç metinleri ile gerçekten güzel bir site...Siteye emeği geçen herkese teşekkür ediyorum... |
mrb arkadaşlar herkese selam msn emi nasıl yaptımsa kaldırmışım tekrar kurmak için araştırırken sizi buldum karşımda:))) umarım faydalı olursunuz indiremedim ama indircem inşl buna eminim :)))) |
Siteniz çok Güzel Ama bazı programları Bulundurursanız çok Sevinirim inşallah Bundan sonra hep görüşürüz bide sen herkese söyle ben daha yeni olduğum için bilmiyorum bişey bana sesli sitelere saldırı programı lazım bana yardım ederseniz çok sevinirim:) |
SeLaMLaR selamlar ben kendi sitem için kod araken bi baktım MsX deyım aman allahım bugune kadar gordugum en guzel flash sıtelerınden bır tanesıı kurguu super olmus ozellıkledee flasshlara bannerlere ekledıgıınız muzıkler bu muzıklerın bıde kıme aıt oldugunu ogrenmee serefınee ersek cok bahtıyar oluruzz :...:P neyse gercekten olahan ustuu bır sıtee basarılarınızın devamını dılerım bundan sonra kendı sıtem olmasınaa rahmen benım ıcınde masayaa bır tabak koyarsınızz degıl mı ...???;) |
Alıntı:
ÜYELERİN BİLMESİ GEREKENLER |
yha zatehn ben üye idim yah bi ark vardı o söylemişti üye olmuştum onun sayesinden işte ne zamandır girmiodum işte bu gün bi bakem dedim oda silimiş işte ben de yeniden üye oldum :D:D:d |
selamlar ben thanow herkese meraba |
MERHABA ÖNCE EMEKLERİNİZDEN DOLAYI GERÇEKTEN TEBRİK ETMEK İSTERİM SİZİ VEYA SİZLERİ ÇOK SEVDİĞİM RENK TONUNDAN HARİKA BİR İŞ ÇIKARMIŞSINIZ.TEKRAR TEBRİKLER. TESADÜFEN SİTENİZİ GÖRDÜM İLGİLENDİM İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ny |
arkadasım tavsiye etti faydalı bir site öncelikle site adminlerini tebrik ederim bizlere böyle yardımcı olduğunuz içinde ayrıca teşekkür ederim |
valla 2 sene önce bu oldu googleden arama yaparken sizinle tanıştım ve şu ana kadar sizden memnunum |
Selamlar.. Adim Bener,18 yasindayim... Foruma Kosova'dan yaziyorum,yani bir Kosovaliyim... Fanatik Besiktasli ve Fanatik Rock/Metalciyim...Insallah iyi vakit geciririz.. |
Ilk gordugumde gozlerıme ınanamadım boyle bır guzellık olamaz dedım gozerım kamastı ve kendıme gelemdım bu guzellıkte bır yer kapmak ıcın kırk takla attım ama sonun da burda oldum ve ıtaraf ettım benımle de cıkarmısın dedım ve teklıfımı kabul ettı boylece tanısmıs olduk.:D:D:Dsaka rast gele gothıc resımler ararken tesaduf ettım ama sanslıyım demekkı boyle guzel ınsanların oldugu bır sıtede yerım oldugu ıcın. |
bende bilmiyorum nasıl bulduğumu internette gezerken birden karşıma geldi ve içimden bir ses buraya üye olmamı söyledi ve bende üye oldum hayal ürünü gibi bir yer burası çok güzel ve dikkat çekici bir özelliği var sizlere teşekkür ediyorum |
Herkes mutlu :D ne güzel uzatamıcam babaannem doğum yaptı :S millet eğlenin... |
merhaba arkadaşlar ben genelde tüm sitelere üyeyim bu siteyi merak ettim ve bu sitenin güzel olduğu duydum.. inşallah burda iyi vakit geçiririm ( bu arada siteyi gözgezdirdim gerçekten güzelmiş) herkesin eline salık |
arayan herşeyi bulur misali,tanişmak oldu.sitenizi mükemmel den öte buldum ve çok beğenmekteyim sizlere çok tşk ederim saygılar |
ben bu siteyle 2 yıl önce tanıştım uzun bi süredit girmiyodum ama tekrar üye oldum ve bundan dolayı çok mutluyum :)ben bu siteyle 2 yıl önce tanıştım uzun bi süredit girmiyodum ama tekrar üye oldum ve bundan dolayı çok mutluyum :) |
slm... ada ben... pcden çok anlamam aslında ama bu siteye br baktım ve dedimki ben burdakileri okuyarak bile bu pc işini çözerim çok donanımlı bir site ne ararsan var ;) böle bir siteye kim üye olmak istemezki ... |
bir arkadaşım önermişti, msn le ilgili sıkıntılarım olmuştu, üye olmuştum2yıl önce ara ara giriyordum sonra şifremi unuttum:)) ve ardından nick' mi unuttum şimdi yenini bir isimle tekrar üye oldum sitenizle ilgili olumlu şeyler düşünyorum.... |
merhaba ben LiEr ; çok eskı uyesıyım yaklasık 2.5 sene oncee ama sıfremı bulamadımm belkıde anzela syscor tayfasını tanıyan vardır (: Nutrılazer coskunnn Thınkerbelll aklıma geleen uyeler (: tekrar aranısdayım |
beni tanıyanlar iritibata gecebılır yada eski nıckımı verıcekk sayın yonetıcıler yardımcı olarsa sevınırım (: |
merhaba ben ilker, resim ararken aranızda buldum kendimi. |
Selam MSX çok hoş bir paylaşım ortamı. Daha önceleri google arama sayfalarında sürekli karşılayordum ama hiç ziyaret etmemiştim. İlk ziyaret edişimde üye oldum zaten. Gerisini anlayın işte. Kısacası; MUHTEŞEM |
Merhaba. Ben Azerbaycan`dan Namiq. MSN discovery beni buraya taşıdı =)) |
ben bu siteyi önerme olarak buldum arkadaş tarafından çok hoşuma gitti şu andada bakalım umarım aradığımı bulurum |
merhabalar ben bu siteye tesadüf girdim ama bir türlü üye olamadım çünki sürekli virüslerle başım belaya giriyodu iki yıl önce üye oldum ama nicimi unuttum , zaman zaman misafir olarak giriyordum ama şimdi resmen üyeyim iyiki varsınız.teşekkürler |
guzel bı sıte butun paylasım proları var msn hakkında aslında bu ıkıncı nıckım ılkkı bu sıte ılk acıldıhında vardı ama sonra aradan uzun zaman gecınce kusura bakmayın ama nıckımı falan unuttum adres falan derken sımdı yenısını aldık yıne :=) herkese basarılar |
Bu Site 2 Yıldır Dikkatimi Çeker Ama Üye Olmamıştım Normalde Heryere Üye Olmuyorum Ancak Benim Sitem De Vbulletin Üzerine Kurulu Siz Güzel Çalışma Yapmış Editlemişsiniz Tebrik Ederim ;) |
SİTENİZİ ÇOK BEĞENDİM BU SİTEYİ BULMAM TAMAMEN TESADÜFTÜ FOTOSOP LA İLGİL BİR EKSİMİ ARAŞTIRIKEN BULDUM İYİKİDE BULMUŞUM ONUN İÇİN SİTEYE ÜYE OLUP KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM. |
siteyi nette dolaşırken gördüm gerçekten güzel bir site aradığımız herşey var nerdeyse:D |
siteniz çok güzel emeklerinize sağlıkk sitenizi çok önce görmüştümmm..google gothiç resimler ararken bulmuştum çok önceden ama üye olmayı düşünmemiştimmm zaten pekte sitelere üye olmuyorummmm ama artık işimin sizin sitenize düşeceğiini haliyle anladımm gerek MDL olsun gerek StuffPlug olsun bu tür msn programlarını ilk sizin sitenizde buldum artık üye olayım dedim oldum :D afferim bana demi iyi ki üye oldum hayırlısı olsun :D:D |
merhaba ben muammer bende bi proğram ararken tanıştım forumunuz çok güzel umarım bundan böyle sık sık birlikte olacağız herkese iyi ve seviyeli forumlar |
merhaba ismim erdinç bu siteyi discovery sayesinde buldum.ama inceledikten sonra cok hosuma gitti şimdi ögrenmeye defamm:) |
HERHANGİ BİRİNİN TAVSİYESİ OLMADI..MERAK İŞTE İNSANI Bİ YERLERE GETİRİYOR..:D BİSEYLERİ DETAYLI GÖREBİLMEM GEREKİODU ÜYE OLDUM MUTLUYUMM SELAMUN ALEYKÜM YANİİİ..:d |
o beni buldu rasgele oldu<<<ama çok güzel bir yer.iyikide bulmuşşş |
SLM BEN BÜLENT BİTLİSLİYİM 17 YAŞINDAYIM İNTERNET C@FE ÇALIŞTIRIYOM GÜZEL Bİ SİTE ÇOK HOŞUMA GİTTİ... |
Merhaba burayı arayarak bulmadım oda arkadaşım Kerim (buradaki ismi ile odrii ) sürekli buraya giriyor merak ettim bende üye oldum. Odri pişman olmazsın dedi ama bakalım artık. |
google aracılığı ile tanıdım sizi teşekkür ederim |
merhhaba ben bu siteyi bir arkadaştan öğrendim. içeriği hakkında çok fazla bilgim yok. ama hoşuma gidecek pek çok alan olduğunu söyledi arkadaş neyse sizlerle umarım iyi vakit geçiririz tanışmak isterim şimdilik bu kadar |
sitenizi msnde çewrimdışı olanları görebilmek için program arıordum ölelikle bulabildim ama hala yükleyemedim bi türlü bana yardımcı olurmıusunuz*-) |
| Saat: 06:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık