![]() |
öyle karanlık ki günlerim... öyle karanlık ki kalbim... bi sürü soru işareti dolu beynim.. çözemiyorum.. çözüm bende değil biliyorum.. yok ki.. yok.. |
Her şey güsel derken yine bozuolar moralimi..Nerede hata yapıyorum acaba günlük..Belki de varsayımlar üzerine kuruntudan ibarettir düşündüklerim..Galiba oturup adamakıllı kafa yormanın zamanı geldi yine..:moo:Gerçi istedigim kadar düşüneyim her sey yine başa dönüyor.aynı çizgi üzerinde gittt gelll...:faint:belki de bu düsünceler benim en büyük yanılgım:shy:(ve tüm bunların sadece böyle bir yanılgıdan ibaret olmasını her seyden cok isterdim):tender: |
Sırdaşım günlük.. Bugünde sanal bi ortamda yazıyorum sana. Dünün yorgunluğunu üzerine bugünün güzelliği beni kendime getirdi. Her geçen gün beni hayata dahada bağlıyor. Bugün yine msx teydim chat2 vazgeçilmezim olmuş :) Kimileri sanaldan gerçek dostluk bulunmaz diyor ama ben burda sevgiye ve saygıya değer insanlar buldum. yarın görüşmek dileği ile.hoşçakalhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/bye.gif |
Yoğun bir gündü..yds deneme olduk ardından da trafik sınavı..aslında pek bi sorun yaratmadı ikisi de..Sebebini bilmedigim bi kırgınlık var üzerimde..kötü hissediyorum kendimi sadece..beni ne kadar ilgilendirir hic bilmiyorum ama okuldaki o olay üzerine o tip insanlara karsı bakıs acım degişti..onu gercekten iyi bir kız zannederdim ama o hiç öyle degilmiş...oysaki bugün okuldaki son günlerinden biriydi..Neden hiç ummadıgın insanlar seni hayal kırıklıgına ugratırlar günlük:moo: Ben okulun müdürü olucaktım ki görücektin nasıl mesafe konur kız-erkek ilişkilerine:hih!:herseyin belli bi yeri zamanı var canımm :hysteric:terbiyesizlik diorum baska bişi demiorum:smiley35:protesto ediorum:D |
İşte sıradan bir gün daha kankimle birlikteydim çok da eğlendik onu çok seviorum onları çokk seviyorum şu anda birlikte cafedeyiz :D umarım bütün günlerimiz böyle olur aminn :D |
evet kankim dogru sölüyor ama tüm günler kafede olmayalım ya eve gideriz az da:D bugün edebiyat sınavı vardı günlük.epey zordu.dincinin dersinde yapınca sınavı kopya cekme ihtimali sıfır oldu.carpılmayalım allah etmeye:noangel: |
Defol git artık yüreğimden :( Defalarca denedim olmuyor unutamıyorum zaman ilerlemiyor artık biliyor musun Sanki dondurdular beni bir yerlerde öylece bekliyorum Bekliyorum mu onuda bilmiyorum inan gelsen sarılsan gülen gözlerinle bir şeyler Söylesen ben eski ben olur muyum hiç ama hiç bilemiyorum bir şeyler bitti bende Evet bitiyorum galiba sen çoğalıyorsun oysa Çölde kum taneleri gibi savruluyorum sen okyanuslara karıştıkça gecenin bir vaktinde düşünmesen diyorum delice hissettirmesen artık yüreğini yüreğimde |
Sonunda eve ulastık.gün bitmedigine göre bidaha yazabilirim diye düsündüm (bahane cook:noangel:)bugünün gafını sölemeden gecemicem günlük: süpersin:ayyy bakar mısın mrym ne kadar güsel cicekler,sevgilimin bana almasını isterdim:tender: hot working:amannn sen de haa hepsi de bildigin ot:noangel: işte:rofl: süpersin:aman allahım romantizme bak:moo::faint: hot working::naughty: Bi gaf daha var ama onu sansürlücem o biras abartılı.. süpersin:............ hot:hayır ya biz evlenmedik:hysteric: süpersin:gafa bak alemsin sende haa,bu yasta evlenseydinizz :P:D hot: :shy: görüsürüz yine günlük:wave: |
Vee gün bitmeden yine ben :D:D Süper bir gündü ve her şey çok harikaydı en çok da hot working in gafları:D:D Ölecektim gülmekten Bide ufak bir itiraf ben ona aşık oluyorum galibaa:uf:Allahım her şey çok güzel olur inşallah :):) |
Bir günüm daha koşuşturmalarla geçti. Ama bugün benim için güzel bir gün, yarın İzine gideceğim. Aylardır süren yorucu görevlerden sonra, uzun zamandır görmediğim sevdiklerimi görmeye gideceğim. Bir hafta bile olsa memleketimin havasını solumak, ailemin ve yarimin yanında olmak beni kendime getirecektir. Neyse günlük bugünde başını ağrıttım :) Daha gidip çanta hazırlayacağım hoşçakal.... |
| Saat: 15:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık