![]() |
:turkiye: :turkiyem: Abi ben bu siteye hasta kaldım yapan arkadasların ellerıne saglık siz king siniz yaaaa helal yakısır sıze butun arkadaslarıma tavsıye etcem :) |
şahsen ben daha önce biliyordum ama bir kaç kes galiba hatıylıyorum üye oldum üyeliklermi unutum bu son unutmam saygılar güzel bir forum daha ileriye hep birlikte. |
slm adım burak siteye üye olalı 2 gün oldu bir saat dolaşdım ama çok eylendim herşey için teşekürler saygılarmı sunar başarılarınızıın devamını dilerim :) büütnn bu site için uğraş veren kişiler de çok teşekürler tanışmam da googlede arkadas msn space açıcakdık live msn space yzdım en üsteki siteye giiridm iiyiikide giirmişm :D herşey iiççn teşekürler |
msxlabs sitesini google'dan msn programları araken buldum daha yeniyim iyi bir site gibi bakalım görücez... |
saolsun insani yardımların en büyük dostu olan google sayesinde tanıştım siteyi görünce nekadar güzel ve değişik bir tasarım olduğunuda görünce hemen üye oldum emeği geçen herkeze çok teşekür ederim |
selam sitenizden bi haber olduğum için üzgünüm ve ilk defa bir site için yorum yazıyorum çok hoşuma gitti görünüşü içeriği çok güzel ben daha çok yabancı sitelere takılıyorum ama artık sık kullanılanlar bölümüne bu siteyi eklemekten kendimi alamadım siteye katkım olurmu bilmem çünki kullanıcıların hepsi profesyonel ilgi alanım programlar yani bir bilgisayar için gerekli olan ve sistemi kasmadan en iyi performans sağlayan bir sistem kurmak sorularınız olursa yanıtlamaktan gurur duyarım bu siteye emeği ğeçen herkese sonsuz saygı ve sevgilerimi gönderiyorum hepinize iyi çalışmalar ve başarılar. |
herkese selam bende avatar ararken tesadüf eseri buldum iiiiii ki de bulmuşum burda aradıgım hersey var çünkü saygılar ... |
selam arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama birtürlü üye olma fırsatı bulamamışdım. Nihayet aranızdayım. ben ankarada oturuyorum profesyonel olarak web tasarımıyla uğraşıyorum. bolu işletme mezunuyum. eryamanda oturuyorum eryamanın resmi internet sitesini ve forumunu yönetiyorum. googleda eryaman diye aratırsanız görürsünüz :P onun dışında bakalım işde siteyi bide üye olark gezelim aranıza girmeye çalışalım ;) |
slm MsXLabs ekibi ben "maddream" sitenizle bir program araması sırasında tanıstım ve siteniz cok ilgimi çekti ve fare gezinirken cıkan sesler muhtsem olmus:) eğer bu muzikleri bana da iletirseniz cok mutlu olurum :) basarılar diliyorum................. |
ben biryakınım sayesinde tanıştım fazlatanımıyorum ama bundan sonra sık sık burdayım |
| Saat: 06:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık