![]() |
ÇOK GÜZEL |
Google de flashchat kodu ararken buldum siteyi güzel bir ortam hiç bozulmaması dileklerimle daha alışamadım ama inşallah zamanla oda olacak :P (H) |
bana siteyi tavsiye eden olmadı üye olduğum bi sitede bazı proplemlerim oldu adminlerden biriyle bozuştum bana hakaret meili atmış bende sinirlendim siteyi cökertmeyi kafayı koydum program ararkende MsXLaBs ı buldum cok hoş ve güzel bi site üye oldum |
SİTENİZİ ÇOK DAHA ONCELERİ BİR MSN 8.5 ARARKEN SİZİN SİTENİZDE İLK YENİLİKÇİ OLARAK GORDUM VE O GUNDUR BUGUNDÜR SEVEREK BEGENEREK İSTEDİGİM VE KULLANABİLECEGİM HER ŞEYİ İNDİRİYORUM.BU HALİYLEDE TUKUSU OLDUM ARAYIPTA BULAMADIKLARIMI BU HARİKA SİTENİZDE GORUYORUM.HATTA ALMANYADAKİ KARDEŞİMEDE ONERDİM.BU SİTENİZİ DE BİLMEYEN ÇOK ARKADAŞLARIMA ONEREREK.GORMELERİNİ TAVSİYE ETTİM.SİZİN SİTENİZDE OLMAKTAN ÇOK ÇOK MUTLUYUM HERKESİN EMEGİNE TŞK.EDİYORUM BAŞARILARINIZIN DEVAMINIÇOK KEZ DİLİYORUM........ |
Satanpist va bi tane onun arkadaşıyım o şey etti...Site hoş güzel eyvallah kim yaptıysa (Y) |
güsel güsel resimler vardı dayanamadım üye oldum :$:rose: |
ben siteyi eski sevgilim buraya üyeydi bisde gesdik gördük begendik üye olalım dedik qanqamla olduk falla :D:D:D |
İnTerNette GeziNirKeeN GörDüüm Ve ÇooK beeNdiiM : ) |
Alıntı:
|
ben üye olduum bi sitede linkini vermişlerdi oradan gördüm beğendim vee burdayım:D:D |
ben burayı pek beğenmiyorum.8-)Böyle acayip acayip temalar,giriş introları...:hih!:(olumsuz bir mesaj:D) |
slm millet herkeze ben yeniyim bu sayfada ama daha iyi olcana aminim herşeyin |
Dün Gibi Hatılıyorum.. Sene 2004 Aylardan Aralık .. Messenger Programları Ararken Karşıma Çıkmıştı Google'da... 2-3 Ay kadar Sessizce takıldım..Site Kapanana Kadar... Daha Sonra 16 eylül 2005 Te açılması ile tekrar üye olmam bir oldu... Arkadaşlıklarla , Dosluklarla , Tartışmalarla ve Banlanmalarla geçen Kos koca 3,5 yıl :) |
aslımda msnde bı sorunum var onu ararken yardımcı olurlar belkıdıye buldum burayı |
bu siteyi tesatuflen buldum benim hosuma giti her alania ilgi guydum baktim benim aradigim her konu var uye olma karar verdim iyikide vermisim cunku harika bir site.ben yakinda emekli olacam o zaman bu siteye calisacam sanedersem her konu eklenebiliyor bundan boyle burdanda emekli olurum:D:Dtesekurler saygilarimla. |
herkese selamlar valla ben bu siteye direkt bacasından girdim msn için girdik ama daha fazlasını bulduk çok güzel mavi karanlık ismi zaten güzel cici bir site msxlabs msn içerikleri için beni kandırmaya mı çalışıyon hadi bakalım :D |
valla tesadüfen bir programda yardım ararken msxlabs girdim o giriş ,girişim oldu bi dahada kopamadım ihtiyaç duyduğumda ilk uğradığım yer konumuna geldi,artık bir şey aramasam bile sık sık uğrayıp neler olduğuna bakar oldum.yöneticilerine teşekkür eder,başarılarının devamını dilerim. |
merhaba ben bu siteyi tamamen tesadüf eseri buldum ve biraz inceledikten sonra üye olmak istedim.sonuç: bir üye olarak sitenizdeyim,bu siteni beklentilerimi karşılayabilcek bir site olması dolayısıyla site yönetimine teşekkür ederim. msn ile ilgili sorunlarım vardı ve sitenizde geçirdiğim zamanlarda msn ile ilgili güzel bilgiler öğrendim ve bu yönden size teşekkür etmek istedim. I LOVE MSXLABS |
S.a arkadaşlar.Sitenizi çok beğendim, pc ile ilgili bazı konuları araştırırken tesadüfen sitenize girdim ve çok hoşuma gitti hemen üye oldum inş. beni de aranıza kabul buyurusunuz... Sitenin şekli,düzeni her şeyi süper yaa hazırlayananların emeği geçenlerin ellerine sağlık ;) |
internette msn discovery yüklemek icin aranirken..sizin adresinizi gördüm girdim cok begendim..bir cok arkadaslarimida tavsiye ettim..onlarda cok memnun kaldiklarini söylediler..gercekten harika bir site hazirlamissiniz,tüm calisanlarin ellerine saglik..calismalarinizin devamini diliyorum kolay gelsin..:smiley32::cl: |
format atmasını detaylıca öğrenmeye çalışıyordum. ama saatlerdir format bilgisi dışında heryere baktığımı farkettim we üye oldum:naughty: ellerinize sağlık :bow::bow: |
girip çıkmadığım site kalmadi o kadar çok site gördümki en başarılsı ve en kaliteli site bu ;) |
msxlabs web sayfasını google arama motorunda karsıma cıktı arkadasın dedigi gibi msn özellikleri ararken :):) hosuma gitti yanliz site:) |
messenger için eklemeler ararken buldum siteyi süper emeği geçen herkese teşekkürler |
Alıntı:
Biz "Burada her şey var!" türünden bir web (forum) sitesi değiliz. İşlediğimiz ana konular belli. 5 ana bölümümüzden 2 tanesi tam olarak aktif, diğerlerinin de yan forumları mevcut. Henüz aktif olmayan bölümlerde de Messenger bölümümüzdeki derinlik sağlanacak. Son olarak "program, video, dizi, mp3" gibi genel olarak telif hakkı ihlaline neden olan, yasadışı kullanımı arzulanan içerikleri sitemizde barındırmıyoruz. Yorumunuz için teşekkürler. |
mrb lar (: İsmim peri internette resim ararken buldum ve dikkatimi çekti (: üye olmadan olmaz dedm (: umarım ii anlaşırıs (: |
mrb ben ali eyüp site çok güzel, başarılı yapılmış ve bi tarz oluşturmuş Allah bol ve adam akıllı üye nasip etsin |
:) Herkezin öyküsü ilginç anladığım kadarıyla siteye girerken. Benimki son arkadaşınkıne benziyor biraz. Google'da sonuçlarda ilk sırada çıkmış olmanız dışında özel bi sebebi yok gelişimin :D Ancak aradığım konu ile ilgili sayfalar süren mesajları okurken, yardım arayanlara yardım elini uzatan arkadaşların sabrı ve kibar mesajlaşmarı cevbedici kıldı. Bakalım bende aradığım yanıtı bulabilecekmiyim.. Herkeze mutlu günler iyi çalışmalar;) |
yani 10 uzeri 10 numara bi site nediyelim emeginıze sağlık |
sitenizi birkaç kere ziyert ettim ve çok beyendim saygınlığınızı koruduğunuz için tebrik ederim. |
aslında şuraya arkadaşlarım sağolsun demek okdar çok isterdim ama malesef konu araştırırken oldu bunların hepsi ama güzel bi siteye benziyo(daha gezemedimde...):D |
Merhaba MsxLabsİnternette Dolaşırken gözüme çok güzel bir site olduğunu zannettim ve sitenize ondan üye oldum inşallah güzel program, tema ve oyunlar yüklemek için çalışacağım sizler için burdayız siteniz çoook güzel |
Merhaba MsXLabs. Arkadaşlarımın tavsiyesiyle burdayım. İnşallah iyi vakit geçiririz... :) |
selamlar,ben yeni üyeyim.alanyadan,umarım iyi vakit geçiririm burada .öyle umuyorum.güzel bir siteye benziyor |
Forum siteleri hoşuma gittiği icin sürekli arastırırdım ölebirkere girdim bir proğ. indirecektim herzamanki gibi üyelik istedi öle üye olduk derken haböle ayda bır senede bir giriyorum |
aslında bir msnin şifresini nasıl öğrenebilirim die uğraşıodum.o sırada bir seçenek çıktı.Girdiğimde bu web sitesini gördüm ve beğendim web sitenizi.Siteyi yapan gayet iyi yapmış.Helâl olsun diorum başka da bişey demiorum:D |
program indirmek için google sayfalarında dolaşıyordum burayı gördüm uzun süre takip ettim çok begendim istediğim herşeyi kolayca bulabiliyorum. |
messenger discovery indirdim sorun çıktı bu adres yazıyodu girdimm sorunu hallettim saolun:):)sonra dolaştım ve beğendimm üye olmaya karar verdim nası iyi yapmışım dimi:D:D |
gotik resimleri arıyordum...googleye yazınca gördüm ve tıkladım..iyiki tıklamışım çok güsel bi site...aradığım herşey var..emek için sağolun...sıkça görüşürüz umarım... |
arkadaşımın aracılığıyla arkadaşım takılıyordu güzel bi site olduğunu söyledi bende daha önce forum siteleri (V.S) sitelerine hiç girmemişim :) yani forum sitelerinden anlamam :) |
ben arkadaşımm dan resim çalma programını istedim ve obana şu yazıyı yazdı Messenger Discovery Live , neyse ben programı yükledikten bir ay sonra bu site karşıma çıktı merak ettim ve üye oldum yani anlıcanız ben onu bulmadım o beni buldu xD |
Selam @MsXLabs Ben burayi Google buldum ve yapim seklini cok begendim sanirim cok güzel saman geciris Birlikte @MsXLabs Hepsinise cok Selam Saygi FeeAnor:) |
Googledan şans eseri girdim baktım sitenin her teyanından ses geliyor bu nasıl bi sitedir arkadaş dedim üye oldum. Sitenin admini olan Neutralizerin imzasındaki şarkının adı nedir bu arada süper birşeymiş..Siteyi gezerken hoparlörü kapatıyorum bu arada çok korkunç sesler var irkildim valla eline koluna sağlık neutralizer... |
Alıntı:
Haklısın maldepa, ben de ilk girdiğim zamanlar yerimden sıçramıştım :D (o zaman bir küleylan vardı sanırımsam :D anacım pekde kişnerdi sahi noldu ona*-) ) |
Peki o Neutralizerin imzasındaki şarkı nedir gece gece aklıma takıldı... |
kimse bana siteyi tavsiye etmedi kendi başıma buldum:D ,, ben hande sitenin en küçüğü olmak:D çok kötü duygu yaa:D neyse 3 sene 18 sim:D bunu düşünerek kendimi iyi olmaya çalışıyım bnde:D siteniz çok güsel başarılar |
ben msn dinamik görüntüleri arıyordum o zamanlarda burayla tanışmıştım 2006 gibi ama hiç üye olmak aklıma gelmedi bir gün girmişken üye olayım dedim oldum :)memnunum:) |
seLamLar msxLabs :) siteyi kimse tavsiye etmedi.. biLiyordum zaten bende msxLabs aiLesine katıLayım dedim çok hoş bi siteniz war başarıLarınızın devamını diLerim... |
MSN İÇeRiKLi KoNu aRaŞTıRMaSı YaPaRKeN... |
SELAM ARKADAŞLAR bende siteyi tesadüf eseri bi program ararken buldum ama cok güsel bi site cok hoşuma gitti emeği gecen herkese sonsuz tşklerimi sunuyorum herkese iyi forumlar şimdiden |
| Saat: 19:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık