![]() |
Merhaba Ben hakan forumu internette sörf yaparken gördüm bir bakalım dedim. Veeeeee görünüş tasarım hoşuma gitti hoşuma ayrıca bilgi alışverişi gbiiiiii bunun üzerine üye oldum. |
google da resim ararken buldum çok hoşuma gitti üye oldumm daha yeniyimm zamnlaa alışırımmm umarım;) :P |
S:A Bu Güzel Siteye Daha Önceden Beri Bİliyorum Ve Kayıt olmustum fakat Kullanıcı Adımı ve şifreyi de unutunca baya bi zaman da siteye ugramayınca bende yeniden üye oldum....bu Siteye Kuran Yayına Geciren Herkesi Tebrik Ediyorum... |
ARKADAŞ TAVSİYESİ ARKADAŞIM BEN PROGRAM ARARKEN SÖYLEDİ.BAKTIM HOŞ BİR SİTE.EHH BİRAZ BAŞINIZI AĞRITCAM ARTIK BANA NE KADAR DAYANABİLİR VE KOVABİLİRSENİZ MÜTHİŞ SORULARIM KARŞISINDA ÇÜNKÜ PC Yİ ÇOK SEVİYOR AMA ÇOK AZ BİLİYORUM. BURASI TAM BANA GÖRE;) HEM YARDIM VE TEKNİK DESTEK DE VAR OHH YAŞADIMM BEN:smiley32: |
ben sagopa kajmer severim google da rap yazınca felan bura cıktı bende girdim birazcık dolaştım siteyi begendim en cok tasarımını begendim (mavi) ama ne yazıkki sagopa kajmer ile ilgili bişey bulamadım ama neyse bence güzel bir site:D inşllah hep beraber olucaz calışmaktan zaman buldukça tabiii :D lütfen sagopa sevenler bana ulaşsın :P |
bende arkadaşlarım tarafından buldum ve cok beyendimm gercekten içinde gezerken sılmsyscsgım bir site |
nette google dan rap forum yazdım bu geldi girdim baktım begendim uye oldum iste bole.....tanistım MSXLABS ile... |
merhaba ben google'da ilginç görüntüler arıyordum ve sonra karsıma bu sıtenız cıktı,merak ettım bıraz ınceledım ve ilginç geldi guzel bi sıte dıye dusundum ve kayıt oldum,umarım guzel gunler benı beklıyordur,teşekkürler |
eşden dosttan gördüm hoşuma gitti üye olayım dedim :) |
merabalar...msxlabs la bir tesadüf eseri tanıştım.Googledan bir program arıyordum ve sadece burada bulabildim,iyikide öyle olmuş.Kısaca burda olmaktan mutluluk duyuyorum... |
| Saat: 11:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık