![]() |
valla tesadufen bulanlardanım sıteyı zevklı yonlerı var ama ınsanları daha cok kaynastırmak gerektııne ınanıorum neden bızlr bırbırımızden korkar olduk.. ya cınsıyeto on plana cıkardık yada duygusallığımızı kaybettık:((( neyse alısmaya calısıorum fena deılsınız arkadaslar |
Bu sın günlerimi yalnız sadece bilg ımla geçirmek istiyordum tesadüfen bu kanala ulaştım bu son günleri sizinle geçirmek varmış hep gülün güzel insanlar bep mutlu olun ve asla arkanıza dönüp bakmayın.....tşkler emeği geçen herkese |
aslında skleroderma hastalığı ile ilgili yazı bulmam tanışmama vesile oldu.ben 15 yıldır skleroderma hastalığı ile mucadele vermekteyim.bu hastalıkla ilgili geniş deneyimlerim oldu bunları paylaşmak isterim.:) |
Kral_Aslan |
güzel bir site olmuş ve paylaşımlar oldukça başarılı herşey için teşekkürler... |
merhaba ben kısaca seda burayla tanısmam aslınd atesaduf oldu dıscovery bakıodum bu sıteyı yasıodu bend egırıp baktım ve karsıma burası cıktı gsl bı yere benzıo umarım gsl gecer cunku ben da yenıyım ve bısey bılmıorum burayla ilgili :d |
bence harika bir site özellikle msn üzerine yapılan çalışmalarını çok takdir ediyorum başarılarının devamını dilerim |
slm herkese bende bi rastladım çok güzeldi neden olmasın dedim kendime ben de katıldım:turkiye: |
tamamen rastlantı ama süper bir rastlantı:cl: |
Tek kelimeyle HOT WORKİNG GİRL sağolsun :rose: bu ortamı yaşayabilmek çok güzel:tender: |
Beni kimse tanıstırmadı ben kendim buldum:cici:(kendi işlerimi hep kendim hallederim:P)..O zamanlar burclara olan ilgim epey bi fazlaydı arastır arastır derken bi baktım ki gözlerimi msxlabs ailesinin kucagında acmısım ve geriye dönüp bir bakmısım ki aradan tam 1 yıl 3 ay gecmiş:shy2: ve iyi ki burdayım:uf: |
burasının güzel bir forum olduğunu araştırma yaparken falan anladım ve üye olmak istedim herkese merhaba |
tellefonuma tema araken sitenizle karşılaş tım ama benim telefona uygun temayı bulamıyorum sanki ama ısrarlıyım sizinde yardımınızla bu olayı çözecegiz (w700i sony ericcson) |
Slm arkadaslar..oncelikle soylemem gerkiyo bu siteyi bana kimse tavsiye etmedi ben sansa buldum,,ben turkce rap hastasiyim bu sitedede harika rapler var arayipta bulamdigim tum sarkilar var bende dusundum boyle bir siteye illakide uye olmaliyim ve siteden cok memnunum emegi gecen herkese tesekkurler.. |
bn bi kac defa qooqle da arama yaparkn buLdm çoq qzl eqlenceLi bi site bnce... ßundan snra hep burdaım.. Adım da Kübra ;) |
teşekkürler, bu siteye bayıldım, |
msxlabs sitenizi kimse tavsiye etmedi internet üzerinde dolasırken rasladım tam bangöre oldugunu gördüm katılmak istedim |
Sitenizi yeni keşfetmeye başlıyorum. Sizlerin bana ve benim de elimden geldiğince sizlere yardımıyla umuyorum ki güzel şeyler ortaya çıkacaktır. İyi mesailer. :) |
hehe kafeden arkadasım onerdı bu sıteyı sıteyı ı actı zaten guzeL :D |
Adanada yaşıyorum ve böyle bi sitede yer almaktan gurur duyuyorum. sitede arayıpta bulamadığım bulupta arayamadığım yok çak süper bi site.Bana kimse söylemedi bu siteyi msn discovery oturumu açmamışsınız sorusuna cevap araken buldum bu siteyi.Baktım ki her şey yazıyor kayt oldum ve kayıt olmamla birlikte bilgisayardaki sorunlarımı çözdüm. İşallah TÜRKİYEde ve dünyada bilinen ve çok kullanışlı bi site olur. |
herşey msnde dinamik güruntu resmını nsl koyıyım dıe dusundugum zmn basladı =)) snra buraya başvurdum uye oldm dha yenıyım.. |
bu sitelere hiç girmezdim ve kullanmazdım.bir program arıyodum karşıma çıktı tesadüf eseri baktımki site tam istedigim gibi hemen sık kullanılanlara ekledim gayette memmunum hoş bi site siz benden bıkana kadar ben burdayım..devamlı... |
teşekkür sağol iyiki varsın |
Vallaha ben google'da araştırma yapıyordum. Bu siteden yararlandım. Özellikle dış görünüşüne bayıldım. Sonra her araştırdığım konunun burada olduğunu gördüm. Özellikle de Animelerin çokluğu bana sitenin aşırı derecede büyük olduğunu gösterdi. Dedim kİ, o zaman ben de bu siteden biri olayım. Üye olup forumu gezince o tahmin ettiğim dev site yokmuş ama baktım ki; madem üye oldum ben buranın adamı olmalıyım... Ondan sonra da ver elini MsxLabs herkesle kaynaştım:) teşekkürleri esirgemeyin |
Yaff ben buraya daha önce yazmıştım sanırım ama olsun :D Internette bişey arıyordum bu siteden kaynak buldum üye oldum.Dikkatimi çekti bende o gün bu gün takılıyorum işte...Memnunum.Sitede emeği geçen herkese teşekkürler:D |
tessadüf sonderece bir tessadüf ama herhalde iyi bir günündeydim çünkü cok iyi bir siteye rastladığımı söyleye bilirim bunun icin size teşşekür ederim.;) ve :D |
ben buraya ilk geldiğimde seslerden korkmuştum sonra alıştım .... |
Tesadüfen karşılaştım siteyle..İyiki de karşılaşmışım güzel bir forum... :D |
raslantı sonucu ama tam olark şööle bi foruma üye olmak istiodm soona bu site çıktı üye oldm ama çok sefiorm burayı |
Tesadüfle başladı herşey..Bir gece çıktım internette program arıyordum ve burayı buldum:D:DSüper bir site..Dizaynı o sesler(biraz ürkütücü gelsede:D) hepsi güzel.. |
Alıntı:
|
merhaba ben muharrem! sitenizi google da bir program ararken tesadüfen karşıma çıktı, hem programın olması hem de sitenizin renk dizaynı dikkatimi çekti ben de içine girip bir parçası olmak bu güzel siteyi hazırlayanlarla tanışmak istedim. benim hikayem de bu.. |
tamamen msn ifadeleri ararken tesadüfen oldu.mavi karanlık ismi çok etkiledi beni ve bakarken birden üye oluverdim.başarılar.görüşmek üzere |
merhaba bende msn arayüzlerine bakarken buldum bu siteyi biraz gezdim ve hoşuma gitti o yüzdden de üye oldum bakalım daha çok seversem sık sık girerim :D |
herkese merhaba ben bu siteyi açıkcası tesadüfen buldum ve girdim dolaştıkça çok faydalı ve çok güzel bir site olduğunu gördüm çok güzel bir site bayıldım ;) |
Merhaba Arkadaşlar |
Kendimden *-*-slm*-*- MsXlabs siteyle ilk buluşmam bir bilgi için arama yaparken sitenize girmemle başladı. O zaman fark etmiştim,burda farklı bir yapı oldugunu;site çok güzel ve bunca iyi şeyin arasında ben olmazsam,bir şey eksik kalırdiye düşündüm.Umarım öyledir. kendime gelince ,ögrenmeye ve kazanmaya açık yapım var.Bilgilerinizi almak için peşinizdeyim............. |
Hey Oke E Adım :) öncelikle Söyle Başlamak istiyorum ist 22 Yasında Bir tane HErgeleyım:D yüzme futbol vaz Gecilmez araya Bide Bu pc playstation falan katarsan 3 bölünür Gibi Derken:D Esmerım Hemde Baya esmerım öyle Sıradanlaran deyıl Güzel form hosuma gıttı gıbı Hanı Konuların üstünde falza tutalmasa Gayet kulanıslı Sıte vede Ben cok Zamandan BErı Gıremedım asklerLık falan derken Yenıden Geldım ve Kendımı Tanıtmamda fayda Var dıe Söylım Dedım Ve askerlıgımıde NErde Yapımıs dıyenler olcak ben Söylım Yınede Söylemıyım:D Hakkari Yüksek Ova dag ve komando okUlunda Yaptım yasıyoruz:D Kolay Gelsın(: |
bende tesadüfen tanıştım googlede buldum çok begendim 7 aydır giriyorum bugun kayıt olmak kısmetmiş gerçekten çok güzel bir forum emeği geçemnlere tşk ediyorum. |
Merhaba.Önce hoşbuldum.İlginize de teşekkürler.Ben bir siteye üyeyim.Bilgisayar kullanmakta biraz yeniyim.Üye olduğum site yöneticileriyle çok iyi anlaşıyorum.Bana Mozilla tahta kaplı bir dosya gönderdiler.Yükledim, ancak nasıl kullanılacağını bilemedim.Onlara tekrar sorup da zamanlarını almak istemedim.Kendim aramaya karar verdim.Yüklediğim dosya isminden girdim.Yüklediğim Walnut for Thunderbird 'ü kullanıma geçiremedim.Sizden bilgi almak amacıyla bu siteyi buldum.Kalıcı olacağımdan emin olabilirsiniz.Thunderbirt'u son aşamalarına kadar öğrenmek amacındayım.Çok uzun yazdım.Görüşmek üzere. |
ayuna nerden başlıyoruz acaba |
kısaca şöyle söyleyim siteyi sevdim ! |
slm sitede daha yeniyım içindekiler cok hosuma gıttı buyüzden uye oldumumarım daha cok hosuma gider |
mrb ben remzi bence süper bi site ellerini saglık ve bütün arkilerime bundan bassedecegim mavikaranlık:banana:bundan güzeeli olamaz ya en çok sevdigim yani konular çok güzel anlatılıyo çok anlaşılır bi şekilde böle bi site açtıgın için tşk ellerinize saglık sevgiyle kalın |
selam arkadaşlar benim adım cengiz soyadım:yurtseven yaş:34 boy :183cm kilo:70 burcum :koç yükselenim aslan heralde tam bilmiyorum. yaşadığım şehir:ankara memleketim:tokat meslek:teknik resim.iç dekorasyon.mekanik dinim :islam sormak istediğiniz başka bir soru olursa memnuniyetle :):):):) bu siteyi uzun zamandır biliyorum ama üye olmak için bugün yarın derken bu gün artık üye olayım dedim.ben bu seteye üye değilken bile çok beğenirdim.harika bir site. bazan resim ararken falan burası çıkıyordu .az resim almadım burdan yani:):) çok ekmeğinizi yedik:):):) helal edin . bu alileye katılmak çok güzel umarım benide bu alilenin bir ferdi olarak kabul edersiniz. tsk saygılar |
ablam bööle ne biliim resim mesim ararken burası denk gelmemiş olsaydı bile ben sırf burası komle mavi die üye olurdum valla:P |
siteyi googlede program ararken buldum şimdiden sıcak kanlı arkadaşların arasına geldigim için kendimi şanslı hisediyorum.bu sitedeki herkese selam.çok güzel bir site |
anime sanatiyla ilgileniorum google beni buraya getirdi cok guzel biyer |
selam arama sonucu buldu bu siteyi iyikide bulmuşum tşk ederim sizlere benim bir sorum olacak benim 2 msn adresi mi çaldılar bunu nasıl tekrar alabilirm yardımcı olurmusunuz ben daha yeni yim sitenizde yanlış yere yazdıysam özür dilerim |
siye çok hoş.google aramalarından karşıma çıkmıştı.yani ziyeretim olmuştu fakat üye olmayı düşünmemiştim.ama üyeniz olan bir arkadaşım kalitesinden bahsedince bende üyeliğimi başlatmış bulunmaktayım.herkese hayırlı olsun. |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık