![]() |
Slm bende bugün aranıza katıldım :) Kabul ederseniz tabii... Öncelikle sitenin görselliği beni etkiledi, Farklıydı diğerlerinden. Henüz forumu gezmedim ama cok konu bulacagıma inanıyorum. Bu arada forumdaki tüm babaların BABALAR GÜNÜ ' ü kutlarım.. |
google da karikatur yazdım vi sizin sitenizi ordan buldum ondan sonra tasarım ve içerik çok hoşuma gitti ve üye oldum :) |
selam ben erika'nın albümünü ararken googleden buldum ve japon larla ilgili bölüm karşıma çıktı birde baktım sm de var hemen üye oldum bu site çok hoşuma gitti gezindikçe yeniliklerle karşılaştım bu site bir harika:D |
slm bn burjhuuu yhaa daa öncdn üedm ztee snra kllncıa dmı untmştm snraa yne bi üe olm ddm:Dwe oldm züpper 1 stee yhaa tbrq edrm hpinisi sfiorm ssii;):cici::cici: süpper ste abi yhaa:D |
slm ben videolara bakıyodum.... gerçi msn için açtığınız başlıklarda süper.... sitenin görünüşü ve içeriği çok hoş.. bende üye oldum :D |
siteye yeni üye oldum inşAlalh kılıcı ve paylaşımcı olurum |
Ben bi ödevimi araştırırken buldum daha yeni üye oldum güzel gibi bakalım |
valla ben yenı buldum bu forumu arkadaslar yazmıs 3 yıldır 2 yıldır kullanıyom dıye. msn dıscovery sayesınde oldu buda tam calısmıyodu bıseylere bastım benı buraya yonlendırdı boylece kaydoldum.ama bayagı begendım hersey var hemem hemen:) bu arada ben kendımı tanıstırmadım.ben SULEYMAN:) |
Daha yeniyim ama cidden güzel bir siteye benziyor.İçeriklerine şöyle bir göz atınca yararlanabileceğim pek çok bilginin mevcut olduğunu gördüm.Böyle bir forum sitesinin varlığı mutluluk verici. |
O kadar çok şey yazılmış ki bunları okuyan yoktur eminim :0))) Ben Photo Filtre programıma Türkçe yama arıyordum,onu başka yerden indirdim ama pluginleri görünce burayı da es geçmeyeyim dedim.Ve böylece üye oldum.Ki bu daha 2. mesajım... =)) Süleyman gibi bende kendimi tanıtayım.. BENAHMET =))) Hahahahhaa |
selam arkadaşlar ben ciğdem 23 yaşındayım özelbi şirkette laborantlık yapıyorummm siteyi farklı buldum ve üye üye oldum umarım iyi vakit geçiririmm:D |
slm millet ben burak (burock derler genelde) msx i cok ama cok seviyorum site harika tasarlanmıs tasarlayanlara tesekkürler bende web design la ugrasıyorum az cok kendi capımda .. arabesk haric her türlü müzigi dinlerim basketbolcuyum 16 yasındayım tipsizin tekiyim =) |
ÖNCELİKLE BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKÜRLERİMİ SUNARIM ÇOK FAYDALI BİR PAYLAŞIM SİTESİ DİĞER SİTELERGİBİ İNSANI UĞRAŞTIRMIYOR VALLAHİ PERFECT :D |
bi aama yaptım googleda bu forumdan sonuc cıktı. bir daha arma yatım baska bişi yien bu çıktı. 3. aramada da bu çıkınca yeter dedim tamam, üye olacam. |
ben kurdale öncelikle ablam 2007 de beni buraya üye ettiği için ona binlerce tşk ediyorum.Bu siteye bayılıyorum.burdaki bütün insanlara beni sevmeyip küçük diye geçmediler burdaki bütün insanlar beni çok sevdiklerini biliyorum.Çünkü:onların bana ne kadar ilgi gösterdiklerinden anlıyorum.Özellikle de beni bunlar daha çok seviyorlar manantialist ve lavie ablalarım beni daha çok seviyor.Amaben herkesi daha çok seviyorum bu sitenin admininden en düşük kişisine kadar hatta yeni üyelere kadar. |
Sitenizi goole'de tc.kimlik numarası ile adres bulma konusunu araştırırken bir çok site arasında gördüm sitenize ve forumunuzun ciddiyetinize inanarak üye olmak istedim.yelken antrenörü emekli kişiyim şimdilik denizlide ikamet ediyorum diğer zamanlarda iskenderun ve dörtyolda ikamet ediyorum şimdilik bu kadar.sanıyorum zaman zaman forumunuzdaki bir takım ilginç bilgilerden yararlanma ihtiyacı duyacağım.görüşmek üzere saygılarımla |
Selamlar Aslında yeni üye olmuş olsam da daha önce msn le ilgili avatar falan ararken farkettiğim bi yerdi burası çok kalabalık gibi gelse de görüntünün beni etkilediğini söylemeliyim :) bana gelince ChiCa ya da çika kısaca :) Eskiden forum delisi olup yaşlandıkça durulan tiplerdenim sanırım :) Buralarda olduğum sürece daha yakından tanışırım sanırım şimdilik hoşgeldim ((: |
:)MERHABALAR; gecıkmıs msj dan dolayı kusuruma bakmayın.Tum katılımcı ve yetkılı arkadaslarıma sevgı ve saygılarımla bende burdayım ve mutluyum googleden gırıs yaptım ıyıkı yapmısım sızlerı kazandım sevgı ve saygı cercevesı altında yıllarca gorusmek dılegıyle.. |
messenger discovery sayesinde tanıştım kendileriyle... ;) |
Hi! Banada bi arkadaşım tavsiye etti burayı yeni üye oldum daha nasıl bir site oldugunu bilmiyorum ama gorecegiz... :) Ama coq gusel bir site gibi sıcak arkadaslıklar fln... Isınırsam buraya baya bi kalabilirim :) Hoşgeldim... |
merhaba arkadaşlar....bende tesadüfen bu site ile tanıştım..daha tam olarak inceleme fırsatı bulamadım ancak üstünkörü baktığımda güzel bir site gördüm..umarım hepimize faydalı olur..paylaştıkça varız unutmayalım... |
slm...photoshop ile ilgili araştırma yaparken, tesadüfen bu siteyi buldum...15 gündür hergün girip yazıları takip edip öğrenmeye çalışıyorum...ama takıldığım yerler oluyo ve ben soracak kimse bulamıyorum...bugün de üye olayım dedim ve oldum ama sitenin içinde kayboldummmm :$ . inşallah en kısa zamanda adapte olurum...:$ |
Merhaba,öncelikle duyarlılığınız için teşekkürler.Ben ulaşamadığım konuda yardım almayı,yardımcı olmam gerektiğinde de yapmayı aldığım nefes gibi düşünüyorum.Ama gel gelelim sitelerde öyle şeyler varki gülmek bile boş,çünki zaten gülünecek durumlarını anlamamazlıktan gelip birde sitede hergün milleti günaha sokuyorlar,ayıp yani.Ben bir program ararken tesadüfen sitenizi buldum ve üye oldum,umarım ciddiyetinizde sözleriniz gibidir.Sizlerde benim mes ıma cevap verirseniz sevinirim.Şimdilik hoşçakalın,ileride yazışacak zamanımız bol olacak zaten. |
ben araştırmayı severim, pc hakkında internet ve msn hakkında 2005 te 2048 dsl hız ve kotasız bir şekilde internete girme imkanım olduğundan beri nette bilmediklerimi öğrenirim. ilk ziyaret ettiğim sitelerin başında gelir msx. teknik mevzularda arama yaptığımda karşıma çıktı bir iki kez.önce daha düzgün ismli siteleri denedim arama sonucunda çıkan. fakan hepsi reklam ve spam doluydu.çoğu asılsız dı . bir de dedim şuraya tıklayayım msxlabs her ne demekse diye de geçirdim içimden. :) sonra ciddi ve bilgili kişileri gördüm bilmediklerimi öğrenebileceğim bir yer olduğunu gördüm ve takılmaya başladım. bir çok kişiye tavsiye ettim hem reel de çalışma arkadaşlarıma hem de msn listte sanal dostlarıma. bir çoğuda etkilendiklerini söyledi yani msx i ilk görenin ilk tepkisi ''wouuww ..!! '' olanların oranı yüzde 85 in üzerindedir. |
ARkadaşlar merhaba ben izmirden hakan herkese selamlarımı iletiyorum |
ben ada gözde.. şans eseri buldum buruyı.) acayip hoşuma gitti.. ama kimse yoK!.( |
fransadaki yegenimle net aracılıyla görüsebiliyordum ve canı sıkılmasın diye sizin ifadelerden indirmiştim.arkadasım tavsiye etmişti |
mrblaaar ben her zamanki gibi arayış içerisindeydim,göçebeydim ancak sonradan burayı gördm ve işte burası bnm memleketm dedimyani daha ilk görşte anladm umarım sizlerde bana bir yer ayırırsınız aranızda şimdiden çok tesekkrler |
sıte 10numara olmuşş harıkaa çokk eglenecegmi umuyorumm benn bu arada kendimi tanıtımm ist buldan 18 yılllık magzacılıkla ugrasıyorum keremm sıteyı bır kaç arkadasımından duydum uye oldmm çok eglenecegimi umuyorum |
msn çoklu oturum açma yaması |
uzayylılar yazdım:D forum çıktı:D gizem ben bandırmalıyım:D |
herkese selamlar msnyle ilgili sorunum vardı onun sayesinde tanıstım:) |
siteyle tanışmam nette dolaşırken rast gele girdim hoşuma gitti kayıt oldum ama böyle form sitelerinden fazla bişey anlamıyorum açıkçası bana yardımcı olabilecek arkadaşşlar varsa yardımlarını bekliyorum |
google'a x-japan yazdım ordan resimlerle japon aileleri gibi bi konu çıktı karşıma tıkladım girdim baktım beğendim üye oldum artık burdayım :D |
Herkese selamlar bu siteyi ELF lere olan hayranlığım buldurdu... |
merhaba merhaba burayı oğlum buldu yaşı tutmadığı için ben üye oldum ama çok sevdim herkese iyi paylaşımlar |
Saleee sağolsun bu forumu bana tavsiye eden odur artık hep birlikde oluruz umarım ben yasmin:$ kendimi şimdi tanıtmıyayım zamanla tanırsınız olmazmı:) |
Doum günümden bir gün sonra tanıştım...:cici: Msn sorun vermişti...İyi ki vermiş...İyi ki MsX'deyim...İyi ki Sizlerleyim...:cici: :rose: |
ne dım bır hafta once sewgılım tarafından tertk edıldım we depresyona gırdım uyuymıyodum gece gunduz ne yemek ne ıcme bu sıteyıde olesıne google de gezereken buldum kayıt olım dedım we oldum bundan sora nasıl olcek bende bılmıyorum ama bıldım tek sey war cok acı cekıyorum ole ıste yanı gecelerı neete gunduzlerı ewde böle ya burada herkes cok mutlu gıbı neden acaba ?????? |
enterasan olaylar her zaman dikkatimi çekmiştir.örneğin vampirler, kurt adamlar ya da korkunç resimler gibi. nette gezinirken birden bu siteyle karşılaştım.eğlenceli bir siteye benziyordu bende üye oldum.hımmm bide forumun tanıyıcı resimlerini güzel buldum |
msn için kapak sözler ararken dikkatimi çekti..diger sitelerden farklı geldi şekli şemali :$ kendimi üye olurken buldum bi anda:) |
ben kurdale öncelikle ablam 2007 de beni buraya üye ettiği için ona binlerce tşk ediyorum.Bu siteye bayılıyorum.burdaki bütün insanlara beni sevmeyip küçük diye geçmediler burdaki bütün insanlar beni çok sevdiklerini biliyorum.Çünkü:onların bana ne kadar ilgi gösterdiklerinden anlıyorum.Özellikle de beni bunlar daha çok seviyorlar manantialist ve lavie ablalarım beni daha çok seviyor.Amaben herkesi daha çok seviyorum bu sitenin admininden en düşük kişisine kadar hatta yeni üyelere kadar. iyki de bu siteyi ablam bana tavsiye etmiş |
ben yazarları araştırırken kendimi burda buldum bi bakim derken bu forumu beğendim üye olmaya karar verdim bu arada ben live master herkese merhaba... |
Az önce googLede arama motorunda canım sıkıLdkca bıseLer arastırıodum siteye girdim.. iLqimi cekti ve üye oLdum.. qercekten cok hos ve sıcak bı sıte.. Artıq beende burdayım sanırım :S :) Herkese MERHABAA !! |
merhaba ben derviş siteyi tesadüfen keşfettim ama ii bi tesadüf çok güzel bi site |
ben kuzenım soledı ole uye oldum sıteye |
mrblar benn taha bu siteye daha yeni üye oldum sizinle tanışamka isterim tşk yardım cı olursanız sevinirim;) |
ya bu site ne işe yarıyo???ben messengerdiscoverylive ı yüklemeye çelışırken bu site karşıma çıktı üye oldum ölee ama hiçbi işime yaramıo messengerdiscoveryLive da olmadı ayarlarını yaptııım halde olmadı yani anlıcağınız bişeyi beceremedim biri bana yardım etsinn nooolur:( |
ben de msn ile ilgili bi sorunum vardı tesadüf sonucu girdim henüz sitede yeni sayılırım ama her sorunumu çözüyor site güven veriyor ayrıca. görünüm hoş .ben buraya kütüphane diyorum.ama hem bilgi dağarcığı hem eğlence merak ettiklerimiz vss. hayatın içindeki her şey var.Kimler kurduysa ellerine sağlık .ayrıca üyelerin de haklarını yememek gerek .siteye çok şey katmışlar.iyi ki varsın msxlabs:) |
slm bu forumun gercekten faydali ve gusel bir yer oldugu kanaatindeyim internette bazi aramalar yaparken sıkca bu siteye rastladim ve gayet temiz kaynaklara ulastim bu sayede bu forumla tanistim ve uye oldum sitede emegi gecen tum arkadaslarin ellerine saglik:) |
| Saat: 21:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık