![]() |
Arkadaşlar görüntülü arama başlatmak istediğimde karşı tarafın webcam ı ve mikrofonu gayet iyi bir şekilde açılıyor ama benim webcam da X işareti çıkıyor sadece sesim gidiyor görüntü yok ama sadece görüntülü arama yaptıgımda 2 webcam da gayet iyi açılıyor sorun neden kaynaklanıyordur acaba önceki sürümlerde sorun yoktu :S |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Konuşma penceresinde karşı tarafın MSN adresini göremiyorum sadece nick ve kişisel iletisi var.. Bunu düzeltebilir miyiz? Ayrıca bide; MSN kişi listesinin oldugu ekranda arkaplan cok beyaz, önerebileceginiz orjinallikten pek sapmayan WLM 2009 teması varmı yada kişi liste arka planını değiştirebilecegim bir program warmı ? -edit- aklıma gelmişken bunu da sorayım :) Webcam açtıgımda görüntüm ayna şeklinde oluyor MSN 8.5 de bunu deiştirip karşı tarafa göründüü gibi yapabiLiodk.. nasıL haLLederiz ? |
arkadaşlar ben oturum aç a tıkladığımda windows live communications bi sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diyor. program kapanmıyo ama oturum da açmıyo oturum aç ekranına geri dönüyo hiçbir şekilde oturum açamıyorum hotmail kullanmamla alakası olabilirmi |
WLM 2009 çalısmıyor ama hata kodu yok ark laptopuna bu siteden indirdiğimiz son WLM 2009u yükledik. ancak yüklemeden sonra tıkladıgımızda uygulama baslatılamadı diye hata veriyor. bu arada bu olay formattan sonra oldu formattan önce bıldıgım kadarıyla calısıyormus daha eskı versıyonlarını denedık onlarda olmadı windows live serisi hıc calısmıyor sadece msn 7,5 calısıyor neden acaba yarıdm edın |
paylaşım için teşekkürlerr |
Garip bir sorun... iyi günler arkadaşlar bugüne kadar sorunsuz çalışan msn im (14,0,8064,206) bugün sabah nedense garip bir sorun çıkarmaya başladı oturum açıyorm fakat hiç bir hata felan vermeden oturumu kapatıyor plus tan olabileceğini düşündm plusı kaldırdım fakat durum aynı msn i komple kaldırdım tekrar kurdum yine aynı lütfen yardım edin. Teşekkrler |
Lütfen linki inceleyiniz >>>> MSN hata raporu vermeden kapanıyor, çözümü nedir? - Tekil Mesaj - MsXLabs |
| Saat: 13:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık