![]() |
Bugün yine okul cok yogundu günlükcüm..Son ders top oynayamadık,E haliyle arkadas kıramadı yine elimi:naughty:İnsan kederliyken çok edebiyat parcalıo ama cok mutluyum fazla uzatmıcam tadını cıkarıcaz;)Bugünü hiç unutma günlük..13.05.08 M(L)M.. |
Bugün yine iş cok yogundu günlükcüm.Bugünü unutma günlük..13.05.08 M(L)M.. |
bu gün güzel bi gün günlük :) |
Günlük sıradan bir gün daha işte ne olabilir ki?Bugün okulda hot un gaflarıyla çok güldük:DAma şu anda moralim bozuk bişeyler eksik bişeyler kötü gidiyo ama ne zaman biter tam olarak orasını bilemem kusum da yok hayat kavurucu bir çöl güneşi inşallah her şey düzelir bu arada 13.05.08 hiç unutmayacağım:P:rofl:mutluluklar:kiss: |
İzmir izmir güzel izmir.Taşı toprağı(kızları) güzel izmir :D Bu gece izmirde son gecem, yarın akşama kadarda izmiri gezdikten sonra gece yola çıkıp ıspartaya kendi memleketime geçeceğim. Bir sürede orada kaldıktan sonra tekrardan Bingöl yolculuğu başlayacak.:) Allahtan Hayırlısı. oooooo(burdada flood yapıyorsun demesin kimse) saat 23.15 olmuş sabah kalması var daha hadi iyi geceler sanal günlük daha deftere yazacaklarım vvar. |
çalışmak zor değilmiş kendimişini yapmak çok daha zormuş bunu öğrendim.çabalıyoruz hayat bize ne getirir bilemem . bu arada 13.05.2008 bendemi unutmasan :D |
Bugün yine okul aynı otluguyla gecti gitti günlük..Çıkışta bi dersanenin sınavına girdik bizim genclerle..İcimde kalmadı orda da kopya cektim:naughty:protesto ettim aslında:)günlük canım sıkılmıstı ya cözesim gelmedi valla,cıkısta bitanemi görcegim icin yapmadım(bahane bol:P)neyse önemli diil zaten ben kendi dersanemde mutluyum ya neydi orası öle:S Bu arada 13.05.08 M(L)M isteyen herkes unutmasın:cici: |
bu gün çok mutluyum arkadaşımın doğum gününe katıldım eğlendik kısaca mutluyum:) |
Dershane sınavında 4 üncü oldum günlük çok kötüyüm :'( |
kime göre aşk? :D ya günlük iyice umudumu kaybediorum:Snese her şey olacağına varırmış kusum yok mutsuzum :cry::cry:onu çook özledim:S gelsin artık :S::cry: |
| Saat: 10:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık