![]() |
Selam Arkadaslar.. Siteyi Rastgele Buldum Cok Hosuma Gitti Ve Üye oldum .. Yanlız Bıraz Sanki Foruma Yavas Gırıo Gıbı Geldı Bana . Neyse Herseye Ragmen Burda Olmaktan Mutluyum.. |
Merhabalar, Ben Bu Siteyi Rastgele Buldum.Google'den Bişi Ararken Geldi.Beğendim Üye Oldum... Bu Sitede Emeği Gecenlere Teşekkür Ediyorum...:):):) |
teşekürler googlede telefofonum için proram ararken sitenize giriş yaptım ve üye oldum ve çok sevdim. işçi yim elektironikle ilgilenmeyi ve teknolojiyi severim teşekkürler |
MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi internette msn messenger hakında bilgi için farklılıklar ararken karşıma çıktı. Ve bende üye olmaya karar verdim. Umarım iyi zaman geçiririz . Şİmdiden herşey için teşekürler. SİZLERLE İYİ VAKİT GEÇİRMEK DİLEĞİYLE MAVİŞ................ |
walla ben bu siteyi tesadüfen googleda buldum..!wede iiki bulmusum gercekten harıke bır site sizlere teşekkür ederim we başarılarınızın dewamını dilerim..! |
googlede bir msn proğramı arıyodum orda buldum |
slm mavikaranlık ekibi ben internette dolasırken tesadufen sitenize ulastım baktım gezindim siyeeniz hosuma gitti ve dedim ben de üye olayım mavikaranlıga dedim ve üye oldum arkadaslarada tavsiye edrim YALNIZ_58KURT58 olarak titeye giriş yaptım tesekkurler |
Siteyle,google'da tanıştım.Buna da çok memnunum.Gerçekten harika bir site.Tüm emeği geçenlere teşekkürler... |
TESADÜF OLARAK BULDUM GOOGLE'DAN DİNAMİK GÖRÜNTÜLER DİYE ARADIM VE BİRÇOK SİTENİN İÇERİSİNDEN SİZİN SİTENİZİN DAHA BİLGİLİ VE DAHA GÜZEL SONUÇLAR ALDIĞIMI GÖRDÜM O YÜZDEN SEÇTİM TEŞEKKÜRLER BÖYLE BİR HİZMET VERDİĞİNİZ İÇİN ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILARIN DEVAMINI DİLELİM.SAYGILARIMLA, BURHAN TÜRKAR |
merhaba ben istanbuldan hüsamettin bu siteyi 6 ay önce internette ararken bulmuştum =) zaten siteye girdiin an üye olasın geliyo heryer çok güzel yapılmışş oyun we yazılım bölümünün en kısa zaman da bitmesi dileğiyle =) hepiniz sağlıcakla kalın |
| Saat: 15:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık