![]() |
Slm Ben Niyazi Yaş 14 Konyadayım Google Amca Vasıtasıyla Buldum Burayı Hoş Biyere Benziiyor |
dızayn, renkler ve içerık olarak hos bır sıte olmus. galıba herkes bu konuda hemfıkır :) |
Evet, Dizayn ve renkler eskiden beri böyle gözalıcı. Ama durmadan gelişen bişey varsa o da içerik. Dalında Türkiye'de ki en kapsamlı site-forum. İlk öğrenen olmak isteyen herkes, burada olmalı. Ben MsX'i Google'da arama yaparken buldum. 4-5 yıl önce. Msn'le ilgili bişiydi. O gün, bu gündür, yapıştık kaldık. Forumlarda çok faal olamadım, başka nicklerim de vardı. Ama sık sık ziyaret ettim. MsXLabs is the BEST yani :D |
Messenger Plus |
MsXLabs'ı arkadaşım sayesinde tanıdım. |
ben bundan belki bi yıl önce başka bi kullanıcı adıyla üye olmuştum ama bi süre internetten uzak kalmam nedeniyle siteye hiç girmedim o yüzden de sanırım kullanıcı ismim bloke olmuş şimdi yeni bi kullanıcı ismiyle tekrar kayıt oldum siteyi de gif resimleri ararken bulmuştum |
msn için göz kırpması arıyordum bu nedenle aradım ve siteniz gözüme çarptı yalnız benin asus notebookta bu göz kırpmaları çalışmıyor ne yapmalıyım winksi de indirdim normal şartlarda çalışması lazım değilmi? saygılarımla |
ben tanıştığıma memnunum:) |
geçmiş gündür , tam olarak hatırlamıyorum ama... çok güsel bi tanışma olmuştu.:D |
merhaba güzel bir site tesadüfen buldum fakat çok beğendim ben abdullah |
slm benim adım aslı bu siteyi bana arkadaşım zümrüt tavsiye etti yani mako_chan burda olmaktan mutluluk duyuyorum çok güzel bir site burası:D bide fazlasıyla karışık ama çözerim herhalde:D |
internette bi konuda araştırma yaparken karşıma msxlabs çıktı site dizaynı ve içeriği çok hoşuma gitti normalde böyle üyeliklerimin yok denecek kadar az olmasına ragmen bakalım memnun kalacagımı düşünüyorum:) |
selam.bu site harikA Sitede emegi gecenlere paylasmayı sevenlere tek tek tesekkür ediyorum.Siteyi nasıl bulduma gelince msn eklentileri arıcaktım İnternet explorer i actim googleye arıcagim eklentiyi yazdim ve karsima ilk olarak bu site cikti :)) iyikide cikmis.Bilgi paylastikca cogalir.Saygilar... |
slm arkadaşlar. ben lazrax. tesadüfen gedim buraya ama hoşuma gitti. yatıya kalıyım deim. umarım bende sizlergi hoş bakit geçiririm burda |
Slm nasılsınız sitenizi daha önce bir arkadaşımda gördüm ve cok hoşuma gitti o yüzden bende size katılmak istedim herşey çok güzel yok yok diyebilrim başarılarınızın devamını diliyorum saygılarımla umarım sık sık görüşürüz |
mrblar ben bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel biyere benziyor ama alışınca daha güzel olacağına inanıyorum gerçekten güzel bir siteniz var internet sayfalarında gezerken keşfetim burayı süper paylaşımlarınız var şimdiden aranızda oldumiçin mutluluk duyuyorum |
slm arkadaşlar sitenizi çok beğendim kapsamlı bi siteymiş.ismim sevgi 24yaşındayım ve mako_chan tafsiyesiyle bu siteye üye oldum umarım siteye en kısa zamanda uyum sağlarım . |
Öncelikle herkese merhaba...:)Bende yaklaşık 2 yıl önce bu site ile tanıştım msn ifadeleri ararken karşıma çıktı... Üye olmak için neden bu kadar beklemişim inanın bende bilmiyorum..söylenecek tek söz var. ! Kalitenin tek adresi--->MsXLabs;);) |
slm ben kasem süper diye adlandırdığım:) mks labs ile tanışmam güzel bir tesadüftü başka bir siteyi ararken karşıma çıkta ve birdaha vazgeçemedim uzun bir süre altı ay kadar ayrı kaldım ama tekrar burdayım ve burda sizlerle olmaktan çok memnunum umarım birdaha bu kadar uzun bir ayrılık yaşamam site çalışanları ve tüm arkadaşlara sevgiler teşekkürler |
ben msn ile iyi programlar arıyordum ....... MsX e baktım.Başlangıç videosundan bile sitenin süper olduğu anlaşılıyordu.(L):) |
Alıntı:
önceLikLe iyi bir sayfa yapmışsınız. ama temadan yana biraz sıkıntısı var sanırım (kasıyo). herhangi bir tavsiye ile gelmedim. netsurf deyken çok sık rastladığım bir adresti. o yüzden aranıza katılmaya karar verdim. payLaşmak diLeğiyLe inşaLLah ;) |
Merhaba, tesadüf eseri buldum sitenizi (gerçi tesadüflere inanmam ya neyse ;)) siteyi gezmekle bitiremicem sanırım :) masmavi çok güzel. Emeği geçenlere teşekkürler. |
İYİ EGLENCELER SİTEYİ TESADUF ÜZERİNE BULDUM SİTE COK GÜZEL TASARİMLİ VE BANA YARDİM Çİ OLABİLECEGİNİ UMDUGUM İÇİN KAYİT İŞLEMİNİ YAPTİM İYŞALLAH BENİM İÇİN CAN ****** BİR ORTAM DEYİLDİİR TEŞEKKURLER |
bütün site biliyorki kuzenimi kuzenim sedef 21 den öğrendim |
google da ne konuda arama yaparsam yapıyım bu site çıkıyodu. bnde merak edip üye oldum. üye olduğum günden beri pek fazla takılmıyorum bu siteye. ama bugünden itibaren aktif olarak görüceksiniz beni. ama cumartesi tatile gidiyorum. sora paylaşımlarımla birlikte geri dönücem. gerçekten harika bi site burası. tşkrler msx! =) |
herşey google a forum bişiler yazdiğimda başladi:D |
Ben sınıf öğretmeniyim. Gercekten sitenizi çok beğeniyorum. Aradığım her seyi sitenizde bulabiliyorum. Sitenize girdiğimde çıkmak istemiyorum. Böyle güzel bir site hazırladığınızdan dolayı çok teşekkür ederim. |
slm arkadaşlar ben de araştırma yaparken rastladım foruma ve üye olim dedim. bu arada ismim Damla Irmak öğrenciyim ve sizlerle ben de bu forumdayım.iyi forumlar...:walk::cl: |
SERKAN ADIM VE SAVAŞIM.COM TARZI BİR OYUN ARARKEN TESADÜF BULDUM AMA TARZ OLARAK ÇOK FARKLISINIZ. ÇANAKKALEDE İLAÇ FİRMASINDA ÇALIŞIYORUM. SIRADIŞI TANITIM FİLMİNİZ ÇOK HOŞ TEŞEKKÜRLER. |
bu siteyi tesadüf bir arkadaş tarafından buldum ama hoşuma gitti iyiki bu siteyi buldum |
slm arkadaşlar ben nefrit, nette gezerken çıktı msxlabs ama üye olmaya fırsatım olmamıştı tekrar karşıma çıkınca bu fırsatı kaçırmak istemedim. gerçekten çok güzel bir site aradığım birçok şeyi burda rahatlıkla bulabiliyorum |
şans eseri google da arama yaparken buldum |
vay be burda ne sohbetler olmuş :) |
henüz daha yeniyim.daha erken diye düşünüyorum,yorum yapmak için zaman la bilgilerimi ve düşüncelerimi yazıcam,belirticem. siteniz güzel yapmışınız, iyilik ve güzelliklere vesile olsun.size de hayırlı olsun,saygılar. |
site güzelde bana biraz karışık geldi ama zamanla alışacağıma ve arkadaşlarında bizlere yardımcı olacaklarına inanıyorum:)inşallah saygı çerçevesi içerisinde bilgi alışverişinde bulunabiliriz... |
mrb sitenizle nası tanıştım şöyle tanıştım tesadüfen:)geziniyordum tema arıyordum sizin sitenize denk geldim girdim hoşuma gitti işimide gördü.güzel bi site bundan sonra burdayıs:=)vbyes |
güzel bi site beğendim |
Merhaba arkadaşlar. Bende web'de web dolaşırken denk geldi , gireyim dedim b'baktım süslü püslü güzel bir mavisi olan menü gördüm. İnceledim tabi biraz, sonra da üye olma fikri doğdu ve şimdi aranızdayım.:) |
Herkese merhaba! smiley ararken msx karşıma çıktı ve üye oldum. Üye olmakla iyi yaptım diye düşünüyorum. Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle. Sevgiler. |
msxlabs ile nasil tanistim? bir arkadasim bu siteye girmisti ve benim cok dikkatimi cekti!sitenin genel grafik duzeni cok harika! bu arada benim www.selcukforum.com da yazilarim var.ozellikle Kultur ve Sanat portali adinda bir forum basligiyla yazilarim bulunuyor!bilim-felsefe basligindan kultur ve sanat portalina ulasabilirsiniz.blue_thorn diye ararsaniz cikmaz,beni banladilar cunku! |
slm ben msx'i resimlerindeki bazı (filistinde şehit yükselenlerin gülümsemesi resimleri) resimlerden dolayı sevdim bir de forum kurallarındaki TÜRKİYE cumhuriyeti ve İSLAM hakkında olumsuz bir şey yazmayınız bu konuda hassasız kuralı çok ilgimi çekti yeni üye oldum hayırlısı olsun bakalım saygılarımla . . . |
ben bu siteyi denk gele buldun kimse tavsiye etmedi çok güzel bir site müthiş olmuş çok beğendim kim yağtısa ellerine sağlık benim adım da salih hilas |
bende sıcak 19 temmuz günü evde oturmuş çayımı içerken aklıma içerik hırsızı programını indirmek geldi googleden yazınca direk sizin site çıktı bölece tanıştık ben 1991 kayseri doğumluyum öss ye hazırlanıyorum adım da esra ayrıca sitede güzel paylaşımlar var teşkür ederiz;):D:P bu arada yanlış girmişim yaşımı 15 gözüküyo :*( nese siz bilin yanı 15 yaşında deilim::) |
Mehrabalar ben bu siteye yeni üye oldum.Ama iyi ki olmuşuşm diyorum, çünkü çok güzel bir siteymiş.SELAM |
bu siteyle msn in türkçe yamalarını araştırıken tanıştım.ilk zamanlarda hepsinden farklı geldi.İlk zamanlar sadece dosya indirmek için giriş yapardım.şimdi ise hayatımın bi parçası . |
tesadüfen sitenizi buldum.çok ilgimi çekti.sanırım çok verimli olabilecek bir site. |
SeLam Arkadaşlar Ben Gökhan Konyadan hepinizLe tanıimaktan MutLuluk Duyarım SayGılarımla |
msxlabs benim içinde bir arayışın sonu olarak çıktı karşıma artık aramıyor hemen msxlabs a bakayım diyorum. |
teşekkür ederim gerçekten güzel bir site ben kocaelinde yaşıyorum 46 yaşındayım kamuda çalışıyorum |
MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi 'ne merhaba sitenize tesadüfen girdim ama dakikalardır ayırılamadım bugüzel site yapımcı ve teknik destek ekibine ve site üyelerine selam herşey gönünüzce olsun Saygılarımla, |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık