![]() |
msjımdada dedigim gibi msn i tamamiyle silip tekrar kurmştm (windows instal clean up ile ) fakat sorun aynı şimdi sizin dediğiniz gibi zap messengerla tekrar sildm ve kurdum malesef sorun devam ediyor |
Alıntı:
ilki sistem geri yüklemesi yapmış ve çözülmüş bir diğeri ise başka hesaptan oturum açabildiği halde kendi msninde oturum açamıyormuş ve sizin ki gibi eklentide kurulu değilmiş. oda sorununu bir önceki sürümü kurarak düzeltmiş.. deneyip buraya yazarsanız seviniriz saygılar |
Çok Teşekkürlerde Şey Ben Bu Kişi Resmi Falan Sol Taraftaya Onu Nasıl Sola Taşıyabiliriz? |
ben tekrar 8.5 sürümüne döndüm aynı sorun bendede olmuştu ama bu seferde plus yüklenmiyor yüklüyorum ama yüklü değilmiş gibi çalışmaya devam ediyor msn commanderofthedarkadlı arkadaşada aynısını öneriyorum 8.5 e devam :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
WLM 2009 Kendi Kendine Kapanıyor :S Oturum actıkdan sonra 5,10 sanıye gecmeden kapanıyor nedir sorun anlamadım format attım hala duzelmedı onerısı olan ??? |
Alıntı:
haklı olabilirsin tabi ama bence bu messengerda da bi sorun olabilir çünkü sorun yaşayanların sayısı azımsanmayacak derecede çok ben şimdilik güncellensinmi sorusuna hayır diyorum artık bi kaç kerede sildim kurdum ama değişen bişey olmadı becerememişte olabilirim tabi :( |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar bu hatadan önce msn hiç bir hata vermeden kapanıyordu şimdide bu hatayı vermeye başladı 2-3 defa baştan kurdum sonuç aynı format attım yine lütfen yardım edin arkadaşlar http://img22.imageshack.us/img22/4479/errorgeq.jpg |
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık