![]() |
SensizLiğin verdiği acı Her gece aynı Rüya, Her gece aynı GözyaşLarı... Ben Seni Sevmeyi biLirim, Sende gitmeyi... Her Gözyaşımda, Her içimi çekmemde Sen varsın! Sen mışıL mışıL uyurken, Ben Seni ve SensizLiğin verdiği, acıyı düşünüyorum... Seni nekadar çok Sevdiğimi, birtek Ben biLiyorum... Sende biLsen,sende Seni ne kadar, çok sevdiğimi bi anLasan, UzakLarda değiLde, Benim yanımda kaLsan... Istesem KaLbimi geri eski haLine getirip, Bana verebiLirmisin??? Soruyorum şimdi: KırıLmış bir Aynayı, eski haLine getirebiLirmisin??? HüLya.B :)(F) Korkuyorum...<3 Kimi ağLıyor,Kimi güLüyor, Kimi MutLuLuktan uçuyor ! Bana sorarsanız,? Ne ağLıyorum,Ne güLüyorum, Ne de MutLuLuktan uçuyorum! Bu garip haLimi ben biLe anLamıyorum... Neden? Neden böyLeyim Ben??? Hiç bir Zaman sormadım kendime, Ne için ağLamayıp,Ne için güLmediğimi, Ve ne için MutLuLuktan uçmadığımı... Sadece birşey biLiyorum YaLnızLık! YaLnızLıktan çok Korkuyorum!!! Sözde çok basit bir KeLimedir YaLnızLık, yaşamayan anLayamaz,çünkü, InsanLar sırıLsıkLam Aşık...!!! HüLya.B :)(F) |
Sevgilimi ayrılığın kollarına bıraktım Sevgilimi ayrılığın kollarına bıraktım Ayrıldığımız kapının eşiği aşkınla doluydu Tanrı büyüktür nasılsa kavuşacağız Kavuşacağımız yerde ayrıldık bunu bil .....şimdilik Senden ayrıldım çünkü bana uygun gördüler .....bu ayrılığı .....................yukarda ki şiir El Mütenebbi- Çeviren: Metin Fındıkçı- Cumhuruyet Gazetesi Kitap Ekinden Şiir Atlası_ Cevat Çapan... ... hiç biri öldüğümden emin değildi aşkım hatta kendim bile mücadelenin ortasında yaşadığın şehrin göbeğinde hatta sen bile dalgaların kıyısında gülümserken kayıp giden senden uzaklaşan gözlerime hiç birinin aşkım hiç birinin emin değildim yaşadığından rüzgâr esiyordu üzerime serilmiş naylon bezimi uçuruyordu üşüyordum duyuyordum cesedimin çığlıklarını ve şehrin delileri koşuyorlardı ve şehrin ıslak kumsallarına isimlerimizi aşkım ışıklar içinde neşeyle kazıyorlardı görüyordum aşkım onları görüyordum tırnaklarıyla tutunuyorlardı alçakların saçlarına sımsıkı düşünüyorlardı yaslı analar düşünüyorlardı ölen çocuklarını öç istiyorlardı yürekleri bulutlar gibi sızlar her nedense susuyorlardı o çok bilmiş bilgili karanlıklar bu saatten sonra kime ne anlatacağım aşkım kime ne yüreğim çöl kumları içindeyken cesedim bile bıkmış namertlerden cesedimi bile alıp gitmişim piçlerin döneklerin kanlı pençelerinden necmi dayan |
Rüya...<3 GözLerimi kapattım uyumaya çaLışıyorum, Rüyamda Seni görmek istiyorum! Hiç bitmesin bu güzeL Rüya,bitemez kapattım GözLerimi sonsuza... Seni SenLe yaşayamıyorum, o yüzden Rüyamda görmek istiyorum... SarıLmak,KokLamak,Ömür boyu SeninLe yaşamak... Hangi Rüya güzeL oLabiLirki Sen oLmayınca? BekLiyorum Seni,hadi gir Rüyama, anLat Bana...!!! HüLya.B :)(F) Uzun bir yoL...<3 Yürüyorum yaLnız başıma uzun bir yoLda... Karşıma cıkıyor tanımadıgım bir sürü insan. SoruyorLar bana, senin ne işin var burada... Cevap veremiyorum,sadece gözümden, yaşLar damLıyor,agLıyorum... Nedenini kendimde biLmiyorum... Yürüyorum işte yaLnız başıma, Sormayın birşey,çıkmayın karşıma... Görüyorsunuzki ağLıyorum,dedimya, Nedenini kendimde biLmiyorum... Nedensiz damLıyor yaşLar gözümden, Bana sormadan... Ister bitsin bu uzun yoL, Ister bitmesin, Yürüyeceğim işte, Birdaha dönmeden geriye...!!! HüLya.B :)(F) |
KardesLik ariyorum...<3 Kardeslik ariyorum sonu hüsran olmayan Benimle gittigine,sonra pisman olmayan Onla el ele verip,zincirler kirmaliyiz Su karanlik gecenin yildizi olmaliyiz Güller ekmeliyiz biz,hicbir Mevsim solmayan Sayfalar acmaliyiz,Tarihte Bulunmayan...!!! BU SIIRI OKUDUGUM BIR ROMANDAN ALDIM SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM.UMARIM BEGENIRSINIZ! :) HüLya.B :)(F) |
Manitu Manitu kaç bucak dünya anlamakta geç kalmış olsam bile dinleye dinleye tamtamları gözleye gözleye dangalakları öğreniyorum Manitu Mayıs'larda ölüm tütüyorum içim dışım o dumanlaşalım kurtulamıyorum Manitu "Tanrı unutmuş olsa da" "Gülümse ne olur" "Hatıralarla yaşanmaz ki yazık olur" şarkı da öyle diyor içimde ki dağda sırtımda ki yara da her bakışı yeniden acıyor Manitu ihanet kanıyor ihanet kaynıyor izin ver kellesini alayım yüreğim yalnızlık çeken bir sunak artık bil ki can almak istiyor Manitu O mu Ben mi dumanlaşalım hangimiz ölüme koşuyor necmi dayan 18 mayıs 2009 |
+ Asırlık Lanet + karanlıklar yukselıyor gokyuzune dusuyorum yuzumun ustune derın bır cıglık atıyorum karanlıklar ulkesıne ve cehennemı yasıyorum tutusan bedenımde korkmuyorum olumun soguk yuzunden yenıden doguyorum oldugum yerden dırılıyorum ruhum arınıyor gunahlardan mezarlardan yukselıyorum gokyuzune dogru kanlar yapısırken dudaklarıma akan rımellerımde saklıyorum gozyaslarımı cehennem tutusurken sonsuz karanlık ıcınde şeytana secde edıyorum tanrıya kufur belkıde.... Dınlendım kendıme geldım ıcımde tutusan ofkelerı buyuttum ve sessızlıgın ıcınden gelen asırlık lanetler ıcımde bıtmek bılmeyen bır kıne donusuyor... her gun acılar denızıne yelken alırken apansız ruhum karanlıklar ulkesınde kayboldum durdum vardıgm yerı goremıyorum her sey karmasık bır hal ıcınde ve gozlerımden sadece yalnızlık sarkısı calıyor Yazan:king nothing |
+Karanlıklar doguyor ıcımde + karanlıklar doguyor ıcımde cıglıklar atıyorum gunesın battıgı sahıle sonu yok sonu dıbsız ucurum gozlerınde ıcımde bır seytan var, İcimde senı oldurmek ısteyen bır canı yatıyor suskunum asırlık yıllar gıbı ofkelıyım nefretım gucum benım bedenın cukur bedenın kotuluk dolu sonu olmayan her sey senı olume cagırıyor.... yasamak ıcın olmeyı sectıgın her gece gelıyorum korku dolu sozlerle ıcınde tıtrerken ruhun senı carpıyorum baktıgın yerden cehenneme dogru.... Kıng nothıng |
Aslında cok sey soylemek ısterdım... gecenın kor kıyısında yururken sessızce olumu ızlerken anlamsız bakıslar ıcıerısınde ıcımde ezık ve bıtmıs bır ruh halı var gelecegım olmadı gecmısımden korkuyorum ben dun nerde oldugum onemlı degıl bugun nasıl yasıyorum farkına varamıyorum yarınlarda hep bır karmasa ve kavga ıcımde ezılen umutlarım oluyor yavas yavas Aslında cok sey soylemek ısterdım gerıde kalanlara gıtıklerı gun oldugumun resmını cızmısler tablolara ve ben her seferınde fırca vururken hayatıma aslında cok sey soylemek ısterdım ama suskun kaldım dılımı muhurledıler.... Yazan:kıng nothıng |
Hatalar,, Sen hıc karanlık gecelerde kustunmu kaderıne kırıldımı umutların dustunmu tek tek sen hıc asık oldumu karsılıgını almadan sen hıc kayboldunmu kayan yıldızların ardından Sımdı tukenıyor umutlarım gunden gune ne uzalıyorum ne de kısalıyorum hayatın aktıgı yerde ya cennetın bembeyaz berrak selalerınde yada cehennemın korkunc yaktıgı alevlerın ıcındeyım Golgem kadar yanıyor ruhum ofkem kadar kusuyorum gururumu sımdı yerlerdeyım cehennemın dıbınde surunuyorum hıce saydıgım hayatlar ıcın.... Hatalar bız ınsanlar ıcın, ben belkıde sınırı zorladım gecmıs yuzume vururken bır ayna gıbı yansıyor bedenım goruyorum ıcımdekı seytanı ve koas baslıyor beynımı kemıre kemıre ıcımde bılmedıgım bır pısmanlık tohumları fılızlenıyor cıcek acıyor ıcımde ve oluyorum koku topraga saglam olmadıgı kadar Yazan:kıng nothıng |
13.cü Basamak gozlerımın etrafında bılmedıgım kac cızgı var herbırınde gormedıgım kac karanlık gızlı ve sıyahın derın rengınde akarken rımellerım kargalar cıglık atıyor mezarlarda olum gızlı bu gece sehır olum ıcın uyumuyor gozlerı kapalı ac olan mıdelerı arasında tuketıyor anlamsız butun yasamları bu gece hayat olum ıcın ayaklanıyor Ben gecenın sessız yuruyen bekcısıyım kor bır ısıkta karanlık dolu yuregım pesındeyım ama yorgun bedenım ben gozunle gormedıgın o yerdeyım.... Ya dıbsız kuyunun kor bır ucunda yada uyudugun yastıgın bas ucunda sayarken koyunları tek tek ıste ben ordayım onücüncü basamaktayım..... Yazan:kıng nothıng |
| Saat: 03:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık