MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

ekinwater 10 Kasım 2006 23:34

ya bana arkadaş önerdi... gir bi bk die girdim ve etkilendim diebilirim baya gzl yapmışsınız bea ..... sıkılıodum ztn arkdaş burayı önrdi gir takıl die iştee öleeee .......

hiphopci_boy 11 Kasım 2006 00:19

msn ile ilgili bir program arıyordum. ve bu siteye bağlandı bende üye oldum ve çok ta güzel bir site. msxlabs.org a teşekkürler

anticf 11 Kasım 2006 11:17

ben çok önce bu siteye kayıt oldum, gerçekten çok güzel site fakat msn ağırlıklı olması beni pek çekmedi. ben biraz daha genel takılıyorum program ve oyun download da kendimi çok ii buluyorum aldığım tepkiler de bu yönde büyük bir sitede mod. Luk yapıordum telekomun bu siteyi kapatmasıyla birlikte forumsuz kaldım :) emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler inşallah daha başarılı olursunuz
saygılar...

jack_07 11 Kasım 2006 12:21

surf yaparken:)

gizem_mechul 11 Kasım 2006 12:35

BEN BURAYI ARKADASIMDAN BANA GELEN BI PROGRAM VASITASIYLA KESFETTIM.
BI BAKAYIM DEDIM AMA GALIBA BENIMDE VAZGECILMEZIM OLMAYA BASLADI COK SÜPER HERSEY HER KONUDA AYDINLANMAK COK GÜZEL
BIZI SIZSIZ BIRAKMAYIN SAKIN.
COK YENIYIM BAZI SEYLERI ANLAMAYA ÖGRENMEYE CALISIYORUM BAKALIM......

TESEKKÜRLER HERSEY ICIN.....:)

aybel 11 Kasım 2006 15:51

ben burayı gogleden buldum tamamen tesadüfü daha cok yeniyim siteyi cözmeye calışıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim tşk ayrıca edicem helebir siteyi kullanbiliyim bana biraz karışık gibi geldi ama umarım öle değildir saygılarımla

elaj69 12 Kasım 2006 01:06

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

merhaba,ben bir arkadaşım sayesinde sitenizi buldum..çok güzel siteniz.her şeyi çok beğendim özellikle hareketli ifadeleri.teşekkürler.sizinle olduğum için memnunum.

Lizge 12 Kasım 2006 02:35

Bu siteyi RainN ve SmRyNaa (umarım doğru yazmışımdır) ikilisinden öğrendim. Zaten çoğu zaman RainN'i burda takılırken görüyordum ilk başta pek ilgimi çekmedi ama sonra üye olabilmek için 2 hafta aktifleştirme mailini bekledim. Saolsunlar bu kızlar çok yardımcı oldu. Bugün üye olabildim neyse ki. Neyse hayat hikayemi anlatmıyım.. Hoş ve değişik bir yer.Bu arada Revo'ya selamlar onun da etkisi oldu tabi.. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Hoşgeldim...Güle güle kullanıyım.:)

benbirisi 12 Kasım 2006 09:48

merhabalar ...
msxlabs 'la tanışmam tesadüf oldu, goole sağolsun... güzel hoş bir site... emek verenlere teşekkürler ...

suikast 12 Kasım 2006 13:04

herekese selam bende bir çok arkadaş gibi msn için yeni bişeyler ararken burayı buldum iyiki buldum artık sürekli buradayım valla kim düşünüpte hazırladıysa sağolsun iyiki varsın

Saat: 18:59

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık