![]() |
ya bana arkadaş önerdi... gir bi bk die girdim ve etkilendim diebilirim baya gzl yapmışsınız bea ..... sıkılıodum ztn arkdaş burayı önrdi gir takıl die iştee öleeee ....... |
msn ile ilgili bir program arıyordum. ve bu siteye bağlandı bende üye oldum ve çok ta güzel bir site. msxlabs.org a teşekkürler |
ben çok önce bu siteye kayıt oldum, gerçekten çok güzel site fakat msn ağırlıklı olması beni pek çekmedi. ben biraz daha genel takılıyorum program ve oyun download da kendimi çok ii buluyorum aldığım tepkiler de bu yönde büyük bir sitede mod. Luk yapıordum telekomun bu siteyi kapatmasıyla birlikte forumsuz kaldım :) emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler inşallah daha başarılı olursunuz saygılar... |
surf yaparken:) |
BEN BURAYI ARKADASIMDAN BANA GELEN BI PROGRAM VASITASIYLA KESFETTIM. BI BAKAYIM DEDIM AMA GALIBA BENIMDE VAZGECILMEZIM OLMAYA BASLADI COK SÜPER HERSEY HER KONUDA AYDINLANMAK COK GÜZEL BIZI SIZSIZ BIRAKMAYIN SAKIN. COK YENIYIM BAZI SEYLERI ANLAMAYA ÖGRENMEYE CALISIYORUM BAKALIM...... TESEKKÜRLER HERSEY ICIN.....:) |
ben burayı gogleden buldum tamamen tesadüfü daha cok yeniyim siteyi cözmeye calışıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim tşk ayrıca edicem helebir siteyi kullanbiliyim bana biraz karışık gibi geldi ama umarım öle değildir saygılarımla |
Alıntı:
|
Bu siteyi RainN ve SmRyNaa (umarım doğru yazmışımdır) ikilisinden öğrendim. Zaten çoğu zaman RainN'i burda takılırken görüyordum ilk başta pek ilgimi çekmedi ama sonra üye olabilmek için 2 hafta aktifleştirme mailini bekledim. Saolsunlar bu kızlar çok yardımcı oldu. Bugün üye olabildim neyse ki. Neyse hayat hikayemi anlatmıyım.. Hoş ve değişik bir yer.Bu arada Revo'ya selamlar onun da etkisi oldu tabi.. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Hoşgeldim...Güle güle kullanıyım.:) |
merhabalar ... msxlabs 'la tanışmam tesadüf oldu, goole sağolsun... güzel hoş bir site... emek verenlere teşekkürler ... |
herekese selam bende bir çok arkadaş gibi msn için yeni bişeyler ararken burayı buldum iyiki buldum artık sürekli buradayım valla kim düşünüpte hazırladıysa sağolsun iyiki varsın |
| Saat: 18:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık