![]() |
Alıntı:
|
8004051 hata kodu alıyorum nasıl düzeltebilirim. |
Alıntı:
Bu uzantıyla adres alınan sayfada Microsoft şunu yazmış: Alıntı:
|
AppName: msnmsgr.exe AppVer: 14.0.8117.416 AppStamp:4bc935af ModName: msnmsgr.exe ModVer: 14.0.8117.416 ModStamp:4bc935af fDebug: 0 Offset: 0024fc76 msn den mailime girince yukardaki hatayı alıyorum. iyice siniri bozucu olmaya basladı. ayrıca msn de yazdıgım nicklerim sürekli siliniyor. oraya bazen ismim bazende mail adresim geliyor kendiliginden. |
80096004 hata kodu için bana lütfen yardım edebilirmisiniz :((( |
Windows Live Messenger, wlsetup-custom, acilmiyo Yardim wlsetup-custom, Messenger 2 günden beri acilmiyo, msn adresimi yasiyom sifreyi yasiyom oturumu ac botuna tikliyom altaki resimde cikaran bir pencere ile daha sonra deneyin diyo... 6 aydan beri kulandimMessenger 2 gündür acilmiyo bunun sevebi nerden olabilir yardimlariniz icin simdiden tesekkürler.... Windows Live Messenger, wlsetup-custom, kulandim programin tanıtımı 6 seneden beri kulandim Messenger 2 gündür acilmiyo bunun sevebi nerden olabilir yardimlariniz icin simdiden tesekkürler.... |
Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. Cözüm Başlat >> Çalıştır>> regsvr32 softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll 80072ee7 Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. Çözüm başlat baglan tüm baglantıları göter deyip acılan pencerede internet iletişim kuralları (TCP-IP) e tıklayıp özellikler diyoruz eger orada dns numarası warsa otomatık sec dıyıp tekrar messenger ı acmayı denıyouruz 80072efd Hizmetten veya Internet baglantinizdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle su anda .NET Messenger Service oturumunuzu açamiyoruz. Lütfen Internet'e bagli oldugunuzdan emin olun. Çözüm Başlat >> Çalıştır>> regsvr32 softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll Eğer şifrenizi unuttu iseniz en son bildiğiniz şifreyi yazın ve msnye geri dönün sonra facebook'ğunuz var ise açın ve ordan şifreyi kabul edin msn şifreniz kabul edilecektir. |
hata kodu 80096004 msnimi açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum.. 'Kişi listeniz kullanılabilir durumda değil.Lütfen daha sonra tekrar deneyin.. HATA KODU 80096004 2haftadır msne giremiyorum bu hata yüzünden :*( daha önce girebiliyordm, pc'de herhangi bi değişiklik de yapmadım,program da yüklemedim.. bigün bilgisayarı normal açıp msne girmeye çalıştığımda bu hatayı aldım ve o günden beri msne giremiyorm.. sadece benim msnm değil hiçbir msn açılmıyor.. günlerdir internette söylenen bütün çözümleri denedim ama hiç biri fayda etmedi malesef halen giremiyorum, lütfen biri yardımcı olsun :*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*( |
80072f7d hta kodu bu acamıorm bende kısı lıstenız kullanılabılır durumda degıldır dıyor S: |
İşletim sistemin win 7 home premium ve bugün format attım, windows live 2011 yükledim ve format öncesi çalışan msn şu anda çalışmıyor şu hatayı veriyor [ 8e5e0247 ] diğer farklı acc girişlerinde de aynı hata yani kullanıcı ile alakalı değil çözümü varmı bunun? |
| Saat: 20:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık