MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

nasipli 22 Temmuz 2008 09:31

İYİ GÜNLER KARŞILAMA İÇİNDE TŞK SİZİ BİR ARKADAŞIM TAVSİYE ETTİ sizlerin hizmetlerinden erişim hızlılığından sorunlara hızlı ve doğru güvenilir cevap vermenizden söz etti bende bundan faydalanmak doğru bilgi ve kaynaklardan yaralanmak istedim ilginizede ayrıca tşkl ve bir sorun var bunu nerden kime sorucağımıda bilmiyorum acemilik :) plus la ilgili bir sorunum var burayamı yazim yada sizmi başka yer önerirsiniz bilmem ama yazmada skıncada yok sanırım plusta konuşmalarımın kayıt edilmesine engel olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim anlıycağım şekilde yardımcı olursanız sevinirim acemilikye var şimdiden tşk :)

mertcan_gfb 22 Temmuz 2008 19:42

şimdi ben ödevim için bişey araştırıyordum.onu bu sitede buldum vede bu sayede burayı buldum vede o günkü ödevimden 100 aldım çok saol msxlabs.

yusufsahin 22 Temmuz 2008 23:48

merhabalar bengeldım

slm ben yusuf formunuz cok iyi umarım guzel vakıt gecırırız:D

Misafir 23 Temmuz 2008 14:35

CRUEL_ANGEL tevsiye etti. ( :

turkis 23 Temmuz 2008 20:35

internette dolasirken rastladim. 18 yasindayim bulgaristanliyim baska bu kadar

cimi33 23 Temmuz 2008 23:11

Ben İnternette sörf yaparken takıldım. Siteyi Daha çözmeye çalışıyorum. İnşallah sizlerin yazdıklarınız kadar güzel bir sitedir.

plyby_grkm07 24 Temmuz 2008 19:21

ya ne diyebilirim ki büyülendim

metalciboy 24 Temmuz 2008 20:40

sene 2000+8 bir yaz günüydü birden ilham geldi google'dan ve bu siteye üye oldum:D:D:D:D

blacklady 25 Temmuz 2008 16:55

ben yeni bir üyeyim herşey 25 temmuz 2008 de başladı benim için MsXLabs - MaviKaranlik | Windows Live Messenger - MSN Messenger - Göz Kırpmaları - Ço girince bu sitenin harika ve vazgeçilmez olduğunu anladım
mavi karanlığa üye olan bizim bu burada olmamızı sağlayan herkese teşekkür ederim
(L)

aykan 25 Temmuz 2008 18:51

tesadüfen buldum

maviche 27 Temmuz 2008 15:32

selam arkadaslar ben tesadufen buldum bu siteyi,firsatim oldugu surece geliyorum,calisiyorumcunku,herkese sevgiler,saygilar

cumaleeeee 27 Temmuz 2008 19:35

soguk ve yagmurlu bi kış akşamı:D sahılde gezerken bırden gokyzunden bır yıldız kaydı.yıldıızn arkasında msxlabs yazıyoduoradan geldımburaya:D:D:D:D

Misafir 27 Temmuz 2008 19:50

Bende 1 yıl önce kusenmin zoruylaa :D:D üye olmuştmm ilk başta hiç sevmedm bu siteyi :P:P ama şimdi siteden ayrılamıyorum :P:P:d:smiley9::shy::cici:(sw)

körkuyu 27 Temmuz 2008 22:13

Bende az önce google de arama yaparken rastladım siteye...hayırlısı bakalım...:)

mrasit55 28 Temmuz 2008 18:56

Space uyarlamak için internette dolaşırken sitenizle karşılaştım ve aradığım bilgilere burda ulaşabileceğimi umarak üye oldum.Böyle bir siteyi kurup yararlanmamızı sağladığınız için teşekkür ederim.

mudur 29 Temmuz 2008 15:37

hmmm guselll

dervo2pac 29 Temmuz 2008 16:06

Üzün bir zamandır üyeyim arşivizi genir ve saglam.. size googleden ulasmistim birsey indirmem gerektiginde direk bu siteye giriyorum.. Basarılarınızın dvmnı beklerIm..

Misafir 29 Temmuz 2008 18:12

PROGRAM ARARKEN DENK GELDİ... SİTENİN ARKAPLANI FALAN ACAİP HOŞUMA GİTTİ. BİDE SANIRIM ARADIĞIM ŞEYİ BURDA BULDUYDUM.

dream_blue 29 Temmuz 2008 19:19

Herkese merhaba:)Resim ararken buldum.. Gerçekten çok hoş site rengi, teması ve oldukça geniş konular yer alıyor. Hemen hemen aradığımız her şey var olması güzel bir şey Emeklerinize sağlık

aptinyo 30 Temmuz 2008 13:42

sitenize yeni üye oldum ve gerçekten mutluyum...

siteyi henüz yeni gördüm beni çeken ise şu an tercih aşamasında olmam...

öss hakkında ve meslekler konusunda sitenizden çok faydalandım hemen hemen her gün ziyaret etmeyi düşünüyorum aranıza katıldığıma sevindim fakat biraz acemiyi yardımcı olursanız sevinirim..........

aptinyo

baby face 30 Temmuz 2008 14:34

yanlışlıkla girdiğim bir siteydi ama içerikleri çok hoş diğer adilane sitelere hiç benzemiyor :) o yüzdende hemen üye oldum teşekkürler

_sss_ 30 Temmuz 2008 14:36

yeni üye oldum. bi site ararken buldum çok hoşuma gitti ve üyesi oLmak istedm herkese merabaa.. eğlenmeyi ve int.te dolaşmayı çok seviyorum.. =)) herkese iyi forumlar...

someone 30 Temmuz 2008 20:29

Mrb sanırım geçen yıl msn m için bi özellik ararken buldum sonra ara ara gimeye başladım fazla girmemem beğenmediğimden değil waktim olmadığından...yoksa harika bi site elleirne sağlık yapanlarınnn

hellboy_seytanınoglu 31 Temmuz 2008 15:41

valla ben rast gele buldum ne dıyım yanı dolasıyodum olesıne baktım bu sayafa hosuma gıttı bole yanı....

icebabe 1 Ağustos 2008 05:54

Şaka gibi ama çocukken seyrettıgım çizgi film kahramanlarının resımlerını gordum es kaza.Üye oldum.teşekkürler o resımlerı koyan arkadaslara...

davut57 1 Ağustos 2008 14:57

Teknonoji ve Tasarım öğretmeniyim
Sinopluyum
Evliyim
2 çocuğum var

YagmurTanesi 1 Ağustos 2008 15:04

İnternette geziniyordum..Ve bir anda bu sitede kendimi buldum..Şaşırdım böyle bir site olamaz dedim çok bğenmiştim..İşte o zamandan beri burdayım:P

ayass_belek 2 Ağustos 2008 17:11

BU KADAR Bİ SİTEYİ BULMAK EPEYİ ZOR OLDU AMA SONUNDA;SİZE EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KOLAY GELSİN Dİ,YOR VE TESEKKÜR EDERİM

KABADAYI 2 Ağustos 2008 17:24

adım mehmet film çekimleri yapıyorum egoist hayata karsı savasmaya calısıyrum

cryworm 2 Ağustos 2008 22:03

bir arkadaş tavsiyesi ile üye olmuştum bu sitenin en eski üyelerindenim tabi askerlik zamanı geldi askere gittiik geldik yeniden üye oldum ;) adım serqan

pr3ns3s_53 3 Ağustos 2008 12:02

şuan yorum yapıcak durumda deılım canm benm..:) daha yenı uye oldum cnku:) aslnda sebebım oyla arkadas tawsıyesı fln deıl , maalesef:(:( bı sorunum wardı onunla ılglı arastrma yapmak ıcın grdım.. bı arkadasın da aynı sorunu yasadıgını we nasıl duzeltebılıcegmı yazdıını gordum.. bunn ıcınde uye olmam gerektıını ogrendım.. we oldum.. ama bu sorunumu hallettıkten snra gdıcegm anlamına gelmıo:D memnun kalırsam burdayım :):)

kalpsizkralice 3 Ağustos 2008 12:16

selamlar ben sevilay dinamik avatar için çok sevdiğim bi abim sitenizi önerdi ki gerçi daha önceden de bu siteye takılmıştım biliyordum yani çok güzel hazırlanmış bi site her zaman beğenmişimdir artık üye olmam gerek dedim aranıza katılmaktan mutluyum sevgiler :D

Dj_TuNJaY 4 Ağustos 2008 22:54

tesadüf eseri tanıstık :D

sahra61 5 Ağustos 2008 05:59

:rose:SELAMLAR:rose:

BU SİTEYİ BİLGİ EDİNMEK ÜZERE DOLAŞIRKEN TESADÜFEN BULDUM..SONRA DA TİRYAKİSİ OLDUM..DİĞER SİTELERE 10 BASAR VALLA.. :) KİMSE KUSURA BAKMASIN.. HER ARADIĞIM VAR BURDA.. DOLAYISIYLE YETKİLİLERİNE VE KATKIDA BULUNAN HERKESE TŞK EDİYORUM. .. her ne kadar genç arkadaşlarım mevcutsa da ben de bu sitenin ablası olarak BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM..yaşadığım sürece burdayım...

harput 6 Ağustos 2008 08:26

Selamlar bende yeni üye oldum çokta beğendim.
ortam da sıcak bir ortama benziyor
umarım çok güzel paylaşımlar olacaktır

MacroIceTR 6 Ağustos 2008 12:09

Merhaba.

Bende oyundan tanıştığım bir arkadaş sayesinde bu forumu buldum.
Adım ve Soyadım : Batuhan Bora Seçkin
Hobilerim : Buzlar :), bilgisayar, oyun:D.
Fobilerim : Yok sayılır
Takımım : Fenerbahçe
Genelde Oynadığım Oyunlar : Cabal Online-WolfTeam-Battlefield2-CoD2-CoD4

holocoust 6 Ağustos 2008 14:45

ben cok sevdıgım bır ablamın buraya uye olmasından tavsıyesınden dolayı oldum
cok guzel bır sıte
emeklerınıze saglık

ferhatfur 6 Ağustos 2008 14:48

bende bir arkadaşım tarafından öğrendim bu siteyi,ve çok hoşuma gitti.emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.çok güzel olmuş.

Blondie 6 Ağustos 2008 14:58

Tamamen tesadufen denk geldim ve rengine vuruldum,sanirim gayet de eglenceli.

tinemis 6 Ağustos 2008 15:10

"karanlık" kelimesi yeterli üye olmak için. Hele bide puslu, gizemli bir mavi karanlıksa...

Bu-Rock 7 Ağustos 2008 18:26

banada ablam tarif etti çok güzel ama bide gizli kamera açma olsaydı çoooooooooooookkkkkkk güzel olurdu. sizden onuda bekliyorum kendinize ii bakın :D

PiercinqLi 8 Ağustos 2008 12:20

Okuduğum kitabın içinde konusu gecen gizli bir aydnlanmıs örgütle ilgili bilgi ararken bu siteye ulaştım. Aslında sürekli ulaşıyorum bu siteye bir sekilde .. Gizemli bir havası var sitenin ve bana baya baya ilginç geldi..

sarısarı 8 Ağustos 2008 13:09

slm ben sarısarı
ben bulmadın bu harika site beni buldu

efraim25 8 Ağustos 2008 18:21

mrb.bu sıteyı fantastik resim ararken buldum ve sıtenın dızaynı cok hosuma gıttı ve bıraz gezındım cok guzel bır sıte herkesın emeyıne sağlık.

göxell 8 Ağustos 2008 19:33

selam sitenizi tesadüfen buldum telefonum için yeni programlar ararken goole.den buldum umarım aradığım programları bulurum herkese sevgilerle....

fortune 8 Ağustos 2008 21:59

google denen arama motoruna karanlık ve sıkkın bir gecemde 'karanlık,mavi ...'' vs gibi şeyler yazıp arattırıp dururken karşıma çıktı.

nocturne 8 Ağustos 2008 22:57

internet ortamında bazı ulaşılması güç bilgileri bu sitede bulduğum içindir ki üye olmaya karar verdim. ve mavi karanlık'ın henüz tam olarak ne olduğunu anlayamamışlardanım. çünkü burası bir siteden çok fazlası veya tam anlamıyla bir site.
şimdilik teşekkür ediyorum. her şeyin iyi olması dileğiyle..

yaser_21 8 Ağustos 2008 23:18

law ben bi proğram arıyordum googleden girdim baktım burası çıktı hoşuma gitti bende girdim :DDDDDDDDDDD (*_-)

torun0101 9 Ağustos 2008 08:37

merhaba ben ahmet mesleğim topoğraf harita işleriyle uğraşıyorum sitenizi çok beğendim harika mukembel iyiki varsınız sevgiler sizlere başarılı günler dileğiyle

karayel 9 Ağustos 2008 13:05

ablam sayesinde.. :tender:

önceleri onun sitede geçirdiği zaman yüzünden siteden nefret ettim..:hysteric:
Ablamın tepesinde kalksana pcden yaa dürtüklemeleri de işe yaramıyordu çünkü.:poke:

Sonra yanına oturup ne yaptığını izlemeye başladım.. mecburiyetten..:uf:

Marcell'in nikahından sonra da bir çok üyeden sende üye olsana tavsiyesini aldktan sonra da üye oldum :hiya:

Saat: 01:51

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık