![]() |
sınırsız titreşim war mı bu sürümde |
bende yükledm ....Msn yükleniğlmio su an napacam ya :SSS |
Alıntı:
Bu MSN Sürümü Nerden İndirdin ? Resmi Sitesinden mi Yoksa Buradan mı ? Bir Daha MSN'yi Kaldırıp Tekrar Kurup Denermisin ? Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Alıntı:
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch Alıntı:
Yükleme ayrıntıları: Windows Installer 3.1 Redistributable Yükleme ayrıntıları: Windows Installer 4.5 |
arkadaşlar yardım edermisniz bende böyle bir sorun oluyor napmam lazım şimdi programıda kaldıramıyorum eski sürümde yükleyemiyorum ne yapmam lazım hata şöyle http://img15.imageshack.us/img15/4822/adszvvj.th.jpg |
yeni msn i yükleyemiyorum ): Arkadaşlar messenger live yeni versiyonunu yüklerken hep bu hata çıkıyor yükleme olmuyor ne yapmam lazım ???:@ http://img235.yukle.tc/images/1907ScreenHunter_01_Mar_07_0817.gif |
Sayın Arkadaslar ben bugün msn son sürümünü bilgisayarıma yükledm yanlız msn oyunlarında sorun var ozellikle tavla acılmıyor ne yapabilirm simdiden teşekkürler... |
slm arkadaşlar bende bu son sürümü yükleyene kadar hiçbir sorun yaşamazken gelen uyarı ile yükledim ama şimdi ne kameram düzgün gösteriyor hemde her defasında ayar istiyor ne de discovery hemde problem oluştu özel ifadelerim gitti ne bunu kaldırabiliyorum nede eskiyi yükleyebiliyorum özellikle kamera ayarı için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler |
Alıntı:
Önce MSN'yi Kaldırın. Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Windows İnstallleri Güncelleyin Yükleme ayrıntıları: Windows Installer 3.1 Redistributable Yükleme ayrıntıları: Windows Installer 4.5 Daha Sonra 1. Sayfaya Gidip MSN'yi İndirip Kurun İçindeki Ekstra Klasöründeki Dosyaları Tamamı Kurun Ve Oturum Açmaya Başlayın. Alıntı:
Yükleme ayrıntıları: Windows Installer 3.1 Redistributable Yükleme ayrıntıları: Windows Installer 4.5 Alıntı:
Alıntı:
|
ben avg free kullanıyorum ve dediklerinizi yaptım olmadı yine |
tekrar slm kamera ayarları sıfırlanıyor her defasında ses ve görüntü kurulumu istiyor cam gibi gösteren kamera o kadar kötü gösteriyorki ayar yapamıyorum hadi yaptım desem diğer açmama yeniden ayar istiyor :((( |
| Saat: 17:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık