![]() |
Bigün daha bitti..Mutluyum:inlove:Aşkım şu an uykuda,ben de gidiorum artık yoruldum..:cici: |
saat gece yarısını bilmem kaç geçiyor. Askere gidecek bir arkadaşımın eğlencesinden geldim. Askere uğurlanmanın nasıl bir duygu olduğunu anlayamayacağım.:) doğrusu benim askerlik bitmez ya neyse. çok oynadık herhalde her yanım ağrıyor. uyku vaktide geldi geçiyor:) |
günlük ben yine cok sinirliyim gelme östüme sakın |
bıktım bu hayattan ulennnnnnnnn |
Bugün gittim ve biltimi aldım artık memleketten ayrılma zamanı geldi. Bi 3-4 ay daha evi göremem herhalde. Neyse alıştık nasıl olsa göçebe hayatı yaşamaya:) İnşallah bizim mekana internet gelmiştir yoksa kontör parası batıracak beni:P |
Günlük bildiğim ve inandığım tek şey onu çok sevdiğim ve onun da beni:inlove: victorious(L)SüPeRsiN |
Yine ben günlük:DBugün süperdi.Hotworking in yanındaydım evlirine gittik harikaydı her şey onu çok seviyorum canım arkadaşım benimm:kiss: |
Bugün cok cok daha güseldi günlügüm.süpersin bizdeydi bi güsel eglendik bebemle:kiss:.bi güsel haber daha elcin canımmm benim yakın ark.ım cıktı cok mutluyum.okulda yarısmadan mutlu ayrıldım....ama daha da önemlisi onu cok cok seviyorum o benim herseyim:shy2: |
sadece off. sıkıldım yaw bir insan ancak bu kadarmı huzursuz edilir. Bende adam akıllı insanlarla tanışıp onlarla çalışmak istiyorum:( |
kaptanın seyir defteri yıl 2008 :P bugün msx te gergin 1 ortam olmadan güzel 1 gün geçirdim :) |
| Saat: 03:29 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık