![]() |
Ben Kendi Fikirlerimi Düşüncelerimi Paylaşmayı İlk Önce Bloglar Açarak Gösteriyordum Fakat Yalnızca Bloglarla Yetinmeyip Başka Siteere de Üye Olmalıyım Dedim Kendi Kedime ve İnternette Dolaşırken MsXLabS Ailesini Buldum Ve Bu Sİteyi Çok Beğendim ve Halada Öyle...;) |
msxlabs'la nasıl tanıştım eee ! kırtasiye'ye kalem almak için gitmiştim....ordaki bilgisayarda gördüm bi girim neiş bu site diyee.....girdik kayıt olduk allah sonumuzu hayır etsinn :) |
süper elinize sağlık arkadaşlar kimin emeği varsa başarılar... |
ben bu steyi arkadaşlarım aracılıyla tanıdım seviyeli dürüst geldi ve üye oldum herkese iyi günler |
site hakkında bi fıkrım yo kcunku tanıtan yok..!! |
Cook cok uzun zaman oncesiydi.. Yagmurlu bi gundu sanirim:) |
selam,selam,selam.gezinti yaparken tesadüfen karşılaştım,ve hayran kaldım,daha ne diyeyim,arkadaşlar.SİZLERE,sevgi ve saygılarımı gönderiyorm.ESEN kalın. |
İsmim Aydan 19 Yasındaım Muhasebe Müdürüyüm (: buraya qelisimde söle oldu (: :$ smiley hastasıyım :$:( google a yazıorum öle smiley die :$ anam heb msxlabs.com cıkıo:O aa dedim bi bakem neler oluo burda :O:$ sora qözümü burda acdım mudlu oldum walla :):$ seviorum hebinizi arkadaslarım :$:):| |
herkese slm öncelikle ben ilk defa ve rasgele buldum bu siteyi diger sitelerden çok farklı emegi gecenlere teşekür... |
Oyle sıtelerde tek tabanca takılırken bır fıstıga rastladım allahım olamaz boyle bır guzellık gozlerım kamıstı sankı hayat benı bu guzellgın ıcıne ıtıyor bırer bırer dedıgımı soyledıgım anda kendmı MsXLabs ın haserı yaramaz bır uyesı olarak buldum cunk cok guzel bır sıteydı ıstedıgım programları bulabılıyor kendı fıkırlerımı dusuncelerımı ölculu bır sekılde dıle getırebılıyor ve en guzelı muzık bılgımı genısletebılıyordum ve tabıkı resımler o kadar guzel ıcerıkte resımler varkı basım dondu.bence emegı gecen herkezı tebrık etmek gerek gercı daha oncede tesekkur ettım ama unutmamak lazım tarıh tekellulden ıbaretttır. tamam ıtıraf edıyorum yalakalık olsun dıye soyluyorum hehehehe saka :D unutmayın cehennem melegi sizi bır yerlerden izliyor olacak abi korku fılmı sloganı gıbı oldu bu yafff tek kelıme porfeckt |
merhabalar ben yeni üyeyim aslında bu site msn carazytext ararken buldum ve memnun oldum hemen üye olmaya karar verdim....:)inşallh anlaşırıs ne diyim:D iyi formlar.... |
ben tesadüfen buldum. iyiki buldum daha birkaç dakika oldu ama hoşuma gitti merakla tanımaya çalışıyorum. çok güzel şeyler var dahada olduğuna eminim. burda can sıkıntısı diye bi şeyin olmayacağını zannediyrum. herkese merhaba.....:D:D:D:turkiyem::turkiyem::turkiyem: |
MSN hata kodu veriyo google araştırma yaparken site ile karşılaştık ve üye harika bir site olduğundan eminim herkeze süper paylaşımlar ve dostluklar dilerim arık bende burdayım yapıştım |
Merhaba bu siteyi bir arkadaşım sayesinde tanıdım. Arkadaşım siteyi çok methetti. Bende üye oldum zamanla tanıyacağım. Bu site de bir emek karşılığı yapılmıştır. Emeğe saygılı olmak lazım yapanların eline sağlık. Teşekkürler |
valla zor olmadı teknoloji adına hangi siteye girdiysem msxlabs.org karşımdaydı:turkiye: |
çok eskiden biliodum üye olmamıştım feverless dedi bana :D |
msxlabs bana kimse öner medi ben kendin net takılırken buldun ama güzel :D |
Surf yaparken rastqele buldum xD |
BENDE BI ARKADASIM SAYESINDE BULDUM |
ben tesadüfen buldum ama çok güzel teşekkürler |
ben bu siteye bilmeden girdim ve kendimi alamadım hem burda tanıştığım bir ark la da çok ii ark olduk yaa sonrada dayamadım bana o ark veren bu siteye kayd oldum ve ii kide kayd olmuşum gerçekten çok artıları olan bir site emeği geçenlerin eline sağlık:D annemin emeklerinden daha güzel olmuş:d tadına doyum olmuyo yani |
selam kolay gelsin. sitenizle google dan konu araması sonucu tanıştım. siteniz içerik açısından şu an itibariyle dolu görünüyor. bakalım burada oldukça tanıyacağız. kolay gelsin. |
selamlar bende internette gezerken karşılaştım. cıvılcıvıl bir site.. özellikle kişiye özel günlüklerinizin olmasıda ayrıca bir farkılılık.. umarım benide kabul edersiniz.. =) salıcakla kalın.. |
mrblar ben mahmut_shakar güzel bir site ama şu sesler bir garip onunla ilgili bi ayar yapmak lazım |
Selam arkadaşlar daha önce nasıl olmuşta bu siteyi keşfetmemişim anlamadım :) ama şimdi iyiki buldum içinde yararlnabileceğim geniş içerikli bilgiler buldum emeği geçen herkeze teşekkür ederim |
gızemlı bır tılsımı var sankı buyuledı beni resımlerı cok cekıcı burası benım yerım dedım sonra olan oldu :P |
meraba MsXLabs'la ben kendim tanıştıştım kimse tavsiye etmedi çok güzel bir site bana bilgisayar ile takıldığım programlarda çok yardımcı oldu bu siteyi bilmiyenler ve nasıl olduğunu merak edenlere şiddetle tavsiye ederim:D çok güzel bir site...:) |
bı arkadasım sayesınde tanıstım msx le |
teşekkürler thinkerbell site süper |
Merhabalar :) ismim deniz. sitede uzunca bir süredir misafir olarak dolanıyordum. Artık neden üye olmuyorum dedim :) Mavi karanlık..... Maviyi de severim karanlığı da... hiç bir forumda görmediğim özgün tema da eklenince üstüne, misafirlik yeter,üye olmak lazım dedim :) artık kovulmadığım sürece buralardayım :) |
ben de sık sık rastlıyordum herhangı bırsey aradıgımda.en son rock fln mı yazdım ne yaptıysam takıldım kaldım zaten o ses buyuluyo ınsanı:) |
ben kafkas göçmeni bir babanın kızıyım.kafkaslarla ve karaçaylarla ilgili her siteye girmeye çalışıyorum.sizi de bu arada buldum.umarım daha çok karaçayla tanışırım.saygılar... siteniz oldukça hoş umarım devamlı buluşuruz |
herhangi birşey arar iken bulmuşdum...! BiliBon ile ben BiliBon...! |
Merhabalar, Son zamanlarda bir arkadaşımı msn de göremez olmuştum. Çevrimdışı açanları anlayabilmeyi istiyordum. Bu konuda araştırma yaparken site ile tanıştım. Çok güzel. Teşekkürler.:) |
sadece nette geziyordum. bir araştırma yapıyordum. Sitenin görsel dizaynından çok etkilendiğimi söylemeliyim.Gerçekten çok güzel olmuş. Net konusunda bile çok yeniyim :) tanımaya çalışıcam.Başta bir anneyim ve engelli bir çocuğum var.yani net benim dış dünyayla bağlantım oldu. ve şimdi de hoşgeldin msxlabs:) |
Merhabalar sitenize tesadüf girdim dolaşırken hoşuma gitti ve kayıt oldum normalde forumlara felan pek girmem ilgilewnmiorum ama bu site çok hoşuma gitti hala dolaşıyorum vede koymalmam inşallah :D |
Messenger ile ilgili bazı konuları netten ararken bu siteyle tanışmış oldum .Ayrıca sitedeki temanın da oldukça etkisinde kaldım .Artık ara sıra da olsa buraya bakmadan edemiyorum. Çok farklı bir site .. |
hello ben cem msn ile ilgili donanımlar için kayıtoldum herkeze slmlarr :) |
merhaba! ben elf resimlerine bakarken siteyi gördüm hoşuma gitti ve şimdi üyeyim. siteyi hazırlayanlara ve düzenleyenlere teşekkürler... |
harika bir site ellerinize saglık çok güzel aradıgım herşey var teşekkürler :smiley32: |
S.a Walla Site İçeriği Süpermiş Aslında Admini Süper Resimli Açıklamalı konular Dikkatimi Çekti Çok professionelce yapılmış...Tebrikler İçerikten yararlancam gibi İşl Paylaşım yapmakta nasip olur.Herkese iyi eylenceler (: |
hmm.. ewet crazy_girl'e katıLıyorum çok güzel bir site.. Rap şarkılarda çok güzel tşk ederim :):P |
hellboy726 abim tavsiye etti bende girim dedim :) |
Ben googlede birşey ararken buldum ve üye oldum çünkü çoğu problemime burda çözüm bulaiblirim diiye düşündüm.. |
merhaba harika bir site burası iyiki kayıt olmuşum ben müge okulöncesi öğretmeniyim çocuklarla olmayı onlarla ugraşmayı çokk seviyorum |
Merhaba arkadaşlar, ben Tahir aranıza yeni katıldım bu siteyi bulmam google sayesinde oldu.Google da Japonya hakkında bilgi ararken birde baktım ki MsXlabs'tayım:)Daha sonra forum da biraz gezindikten sonra buraya üye oldum.Umarım diğer arkadaşlarla beraber sitenin gelişimine yardımım dokunur.Bu arada bu siteyi hazırlayan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. |
Ben MsXLaBS ' la BlacKBaT aracılığıyla tanıştım.... Sitenin içerğini çok beğendim ve çok memnunum!! ;);););) |
ben bu siteye çok sevdiğim bir arkadaşım marcell sayesinde üye oldum.ilk zamanlar fazla takılmıyodum şimdi ise siteden çıkamıyorum |
qooqle da arama yaparken buldum hoşuma qitti ve üye oldum |
uzun zamandir gozume carpiyordu bu site googlede gezinirken en sonunda karar verdim uye olmaya ve iste burdayim :) insallah guzel vakit geciririz ve guzel paylasimlarimiz olur iyiki burdayim :) |
| Saat: 00:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık