![]() |
ben bir arkadasimin tavsiyesiyle buraya üye oldum daha yeniyim ama güzel bir site begendim:) |
ben tesadüf eseri kaydoldum öle nette hobilerim üzere dolaşırken bir anda burası çıktı:) |
slmlar arkadslar...siteye yeni üyeyim.buralarda olacagım...:) |
Merhaba; msn ile ilgili konular ararken tesadüf eseri buldum ve hemen hemen bütün bilgilere ulaştım. ;) teşekkürler |
geoglede gezerkene buldum daha bişey anlamadım ama belki severim bu siteyi......:) |
ARKADAŞLAR BENDE YENİ ÜYE OLDUM HARİKA BİR RAP FORM SİTESİ ,HERKEZE KOLAY GELSİN ALLAHA EMANET OLUN !!! SİTEYİ KİLLA HAKANIN BİR RAPİNİ GOOGLEDEN ARARKEN BULDUM !!! |
sayın:MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi sitenizi bir konu araştıeması yaparken buldum biraz dolaştım ve güzel bir site olduğuna karar verıp üye oldum bu sitenin daha ğüzel yerlere gelmesi için çalışmanızda başarılar dilerim en güzel günler sizlerin olsun . görmel |
gerçeği söylemek gerekirse bu zamana kadar rastladiğim en harika tasarlanmiş sayfa.emeği geçen herkesi çok tebrik ediyorum.içerik ,görsellik ve materyaller beni cezbetti. firefox la çeviri indirirken rastladım size,şarkı dibi memnun kaldım.TEBRİKLER ve TEŞEKKÜRLER.... |
merhaba adım mustafa yaşım 50 ama daha gencim.Tesadüf olarak burayı buldum ve ilk olarak GÖRÜNÜM ve SAYFA YAPISI hoşuma gitti .İnanın muazzam bir görünümü var bende su an belki 10 dakka oldu kayıt olalı ama umarım bana lazım olan bazı bilgisayar proğramları burada bulabilirim:Hepinize bu site yarattığınız için teşekkür eder işlerinizin devamını dilerim. mustafa GÜRSU emekli elektrik teknisyeni |
Ben serap(: 17 yasindayiM asLinda daha önce bir arkada$ tavsiye etmişti ama pek iLgiLenmemiştim vEa googLeda tekrar karsima cikti geLimm dedim(: |
| Saat: 20:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık